Biliyorum çok fazla böyle başlıklı yazı mevcut.

fuzzycieloazul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
2
0
1
26
Siz bu stresi bilirsiniz.20 yaşındayım sevgilimle 2 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ve vajinamın üstüne boşaldı akmış olma ihtimali çok yüksek.29 saat sonra ertes72 adlı bir hap kullandım.Regl olmama 2-3 gün kaldı.Dediğim gibi böyle başlıklı yazılar çok var ama 2 gündür aralıksız yazıları okuyorum eczacıya danıştım biliyorsunuz yine de içim hiç rahat değil bu stres çok farklı bir şey.Bazılarınız diyor ki e madem böyle stres yaşayacaktın niye korunmasız yaptınız falan oluyor işte böyle şeyler sizce ne olur hamile kalma ihtimalim nedir yaşayan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Evet o fikri savunanlardan biride benim arkadaşım kendizi düşürdüğünüz duruma cidden çok kızıyorum ve üzülüyorum çünkü bir erkek için değmez çünkü !
%50 ihtimal hamile kalabilirsin %50 ihtimal hamile kalmazsın ama şunu unutma Allah ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.
Arkadaşım doğum yapmıştı ziyareye gittim yan tarafinda vajinusmus hastasıbir genc kiz vardi evli, eşiyle sizin gibi birlitke olarak hamile kalmış hemde 3 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…