• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum çok saçma gelecek ama ......

noree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
4.834
11
0
Kocaeli
arkadaşlar
ben bir süredir kist tedavisi görüyorum,aynı zamanda prolaktinimde yükselmişti.şimdi herşeyim normal,kistim temizlendi,PRL düştü.doktorum klomen ve estrofem verdi bunları kullanıyorum yarın da doktora gidicem kontrole,sonra da yumurtlama takibi yapacak falan filan işte..

ama ben çok stres yaptım bu bebek konusunu...yapmamam lazım biliyorum ama elimde değil..
işte saçma olan konu şu;ben eşime eğer bebeğimiz olmazsa ayrılacağımı söylüyorum ve o bunu kesinlikle kabul etmiyor...ama benim yüzümden baba olamazsa bütün ömrüm boyunca vicdan yapacağım biliyorum...

evet belki erken bebek olmayacağını düşünmek için,sonuçta tedaviye yanıt veriyor vücudum..

arkadaşlar bana kızmayın...sadece merak ettim benimle aynı durumda olup aynı şeyleri düşünen,hisseden var mı diye :43:

dediğin gibi bu düşünce biraz saçma ...ama evlilik demek tek çocuk demek değildir ki nice evlilikler

var sırf aileyi kurtarmak

için yapılan çocuklar,erkeği eve bağlamak için yapılan çocuklar bile o evlilikleri kurtaramıyor.

yani mutlulk ve huzur bunların kaynağı çocuk değil olmamalı da böyle karamsarlığa kapılmak yerine

Allaha tevekkül edip eşinle birbirinize destek olsanız eğer seviyorsanız en mantıklısı bu...

bazı şeylerin olması için zaman şart yani zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor önemli olan hayırlısı

olması umarım sizde en yakın zamanda hayırlı evlat sahibi olursunuz...ümidinizi yitirmeyin yeterki;)

dediğin gibi bu düşünce biraz saçma ...ama evlilik demek tek çocuk demek değildir ki nice evlilikler

var sırf aileyi kurtarmak

için yapılan çocuklar,erkeği eve bağlamak için yapılan çocuklar bile o evlilikleri kurtaramıyor.

yani mutlulk ve huzur bunların kaynağı çocuk değil olmamalı da böyle karamsarlığa kapılmak yerine

Allaha tevekkül edip eşinle birbirinize destek olsanız eğer seviyorsanız en mantıklısı bu...

bazı şeylerin olması için zaman şart yani zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor önemli olan hayırlısı

olması umarım sizde en yakın zamanda hayırlı evlat sahibi olursunuz...ümidinizi yitirmeyin yeterki;)

konuyu açarken de yazdığım gibi bence de saçma,ve tabi ki eşimle seviyoruz birbirimizi yoksa bebek istermiyiz,eşim de olmazsa olmaz bebek için mi evlendik diyor.o benden mantıklı bu konuda.
her gece dua ediyorum rabbime,allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın...

konuyu açarken de yazdığım gibi bence de saçma,ve tabi ki eşimle seviyoruz birbirimizi yoksa bebek istermiyiz,eşim de olmazsa olmaz bebek için mi evlendik diyor.o benden mantıklı bu konuda.

seviyorsak bebek isteriz, sevmiyorsak istemeyiz. bebeğimiz olursa sevgi var, bebek yoksa sevgi yok. bu önyargıyı kırmadan nasıl mutlu olabilirsiniz ki? :25:

seviyorsak bebek isteriz, sevmiyorsak istemeyiz. bebeğimiz olursa sevgi var, bebek yoksa sevgi yok. bu önyargıyı kırmadan nasıl mutlu olabilirsiniz ki? :25:

sevmesem tabi istemem,bunda takılacak ne var??sonuçta iyi gitmeyen bir evliliğim olsa bir de çocuk yapıp onun hayatını mı mahvedicem??

bebeğim olmazsa ne onun sevgisi biter bana ne de benim ona,zaten mutluyuz fakat bebek de mutluluğa mutluluk katar diye düşünüyorum ben...
benim anlatmak istediğim tamamen başka bir şey....

yine de teşekkürler yorumun için....

Son düzenleme:

eşinizin bunu samimiyetle düşündüğüne inandığım için o açıklamayı yapmıştım. yani bebek olsa da olmasa da eşiniz sizinle olmayı istiyorsa bu durumda bebek ölçüt bile olamaz. aynı şekilde sevmemek de bebekle ölçülemez. nice evlilikler var ki üç çocuklu beş çocuklu ama sevgiden eser yok...

hayırlısı olsun, dileğiniz gerçekleşsin...

bence boşuna öyle düşünüyorsunuz. böyle düşünmenize hissetmenize sebep ne acaba?

eşim aşırı derecede bebek istiyordum. eylülde bıraktım. ekimde de haöile kalmışım. kasım da fark ettik.. ve aralık başında geçen hafta kaybettik bebeğimizi... elbette üzüldük. bundan sonra hep böyle olursa diye düşündük.. ama eşim öncesin de de bir kaç kez deneriz olmuyorsa evlat edinelim derdi hep. ayrılmak ayrı uyumak bizim için imkansız...
2 köpeğimiz var bir kaç ay önce çiftleşti yalancı gebelik geçirdi bebişleri olmadı.. sonra benim bebişin kalbi durmuştu gitti:( şimdi küçük köpüş diniyecek şansını o da bebek sahibi olmaz ise evde kimsenin bebişi olmuyor. kocacığım da ne baba ne de dede olacak bu durumda..
bizi bu durum çok üzüyor ama silip atamayız. biz bir aileyiz. bebek olsa da olmasa da..
mühim olan AŞK.. ve herşeyin hayırlısı olsun.

Senin bu düşüncelerini aynen birebir yaşadım. Sanırım kaderimiz ortak aynı şeyleri yaşamışız saçma gelebilir ama bende çocuğum olmayacağını düşündüğüm için depresyona girip eşime ayrılmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim. Sonrasında çok pişman oldum. Eşim çocuğumuz olmazsa olmasın diyor ama onun çocuklara olan düşkünlüğünü bildiğim için bu yokluğu yaşatmak istemiyorum. Gerçi artık takmıyorum ben alıştım sende zamanla alışacaksın. Sen yakında anne olursun canım tedaviyede başlamışsın ben daha başlamadım umarım yakında bu duyguları yaşayan herkes kavuşur çocuklarına :)

Senin bu düşüncelerini aynen birebir yaşadım. Sanırım kaderimiz ortak aynı şeyleri yaşamışız saçma gelebilir ama bende çocuğum olmayacağını düşündüğüm için depresyona girip eşime ayrılmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim. Sonrasında çok pişman oldum. Eşim çocuğumuz olmazsa olmasın diyor ama onun çocuklara olan düşkünlüğünü bildiğim için bu yokluğu yaşatmak istemiyorum. Gerçi artık takmıyorum ben alıştım sende zamanla alışacaksın. Sen yakında anne olursun canım tedaviyede başlamışsın ben daha başlamadım umarım yakında bu duyguları yaşayan herkes kavuşur çocuklarına :)

bende düşündüğümde pişman oluyorum,eşimde istiyor tabi çocuk ama olmazsa da ayrılmam senden diyor,evlenmekle amaç çocuk mu diyor...ama içten içe üzülür diye düşünüyorum,tıpkı benim gibi..

çok teşekkür ederim....allah sanada hayırlısıyla evlat nasip etsin..

bence boşuna öyle düşünüyorsunuz. böyle düşünmenize hissetmenize sebep ne acaba?

eşim aşırı derecede bebek istiyordum. eylülde bıraktım. ekimde de haöile kalmışım. kasım da fark ettik.. ve aralık başında geçen hafta kaybettik bebeğimizi... elbette üzüldük. bundan sonra hep böyle olursa diye düşündük.. ama eşim öncesin de de bir kaç kez deneriz olmuyorsa evlat edinelim derdi hep. ayrılmak ayrı uyumak bizim için imkansız...
2 köpeğimiz var bir kaç ay önce çiftleşti yalancı gebelik geçirdi bebişleri olmadı.. sonra benim bebişin kalbi durmuştu gitti:( şimdi küçük köpüş diniyecek şansını o da bebek sahibi olmaz ise evde kimsenin bebişi olmuyor. kocacığım da ne baba ne de dede olacak bu durumda..
bizi bu durum çok üzüyor ama silip atamayız. biz bir aileyiz. bebek olsa da olmasa da..
mühim olan AŞK.. ve herşeyin hayırlısı olsun.

er_ca geçmiş olsun çok üzüldüm. ama hayırlısı her şeyin. umarım istediğin gibi olur her şey...

Back
X