dediğin gibi bu düşünce biraz saçma ...ama evlilik demek tek çocuk demek değildir ki nice evlilikler
var sırf aileyi kurtarmak
için yapılan çocuklar,erkeği eve bağlamak için yapılan çocuklar bile o evlilikleri kurtaramıyor.
yani mutlulk ve huzur bunların kaynağı çocuk değil olmamalı da böyle karamsarlığa kapılmak yerine
Allaha tevekkül edip eşinle birbirinize destek olsanız eğer seviyorsanız en mantıklısı bu...
bazı şeylerin olması için zaman şart yani zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor önemli olan hayırlısı
olması umarım sizde en yakın zamanda hayırlı evlat sahibi olursunuz...ümidinizi yitirmeyin yeterki
Canım bence bebeğinize kavuşursunuz Allah nasip eder. eşinden vazgeçme.
konuyu açarken de yazdığım gibi bence de saçma,ve tabi ki eşimle seviyoruz birbirimizi yoksa bebek istermiyiz,eşim de olmazsa olmaz bebek için mi evlendik diyor.o benden mantıklı bu konuda.
her gece dua ediyorum rabbime,allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın...
seviyorsak bebek isteriz, sevmiyorsak istemeyiz. bebeğimiz olursa sevgi var, bebek yoksa sevgi yok. bu önyargıyı kırmadan nasıl mutlu olabilirsiniz ki?
konuyu açarken de yazdığım gibi bence de saçma,ve tabi ki eşimle seviyoruz birbirimizi yoksa bebek istermiyiz,eşim de olmazsa olmaz bebek için mi evlendik diyor.o benden mantıklı bu konuda.
her gece dua ediyorum rabbime,allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın...
Senin bu düşüncelerini aynen birebir yaşadım. Sanırım kaderimiz ortak aynı şeyleri yaşamışız saçma gelebilir ama bende çocuğum olmayacağını düşündüğüm için depresyona girip eşime ayrılmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim. Sonrasında çok pişman oldum. Eşim çocuğumuz olmazsa olmasın diyor ama onun çocuklara olan düşkünlüğünü bildiğim için bu yokluğu yaşatmak istemiyorum. Gerçi artık takmıyorum ben alıştım sende zamanla alışacaksın. Sen yakında anne olursun canım tedaviyede başlamışsın ben daha başlamadım umarım yakında bu duyguları yaşayan herkes kavuşur çocuklarına :)
bence boşuna öyle düşünüyorsunuz. böyle düşünmenize hissetmenize sebep ne acaba?
eşim aşırı derecede bebek istiyordum. eylülde bıraktım. ekimde de haöile kalmışım. kasım da fark ettik.. ve aralık başında geçen hafta kaybettik bebeğimizi... elbette üzüldük. bundan sonra hep böyle olursa diye düşündük.. ama eşim öncesin de de bir kaç kez deneriz olmuyorsa evlat edinelim derdi hep. ayrılmak ayrı uyumak bizim için imkansız...
2 köpeğimiz var bir kaç ay önce çiftleşti yalancı gebelik geçirdi bebişleri olmadı.. sonra benim bebişin kalbi durmuştu gittişimdi küçük köpüş diniyecek şansını o da bebek sahibi olmaz ise evde kimsenin bebişi olmuyor. kocacığım da ne baba ne de dede olacak bu durumda..
bizi bu durum çok üzüyor ama silip atamayız. biz bir aileyiz. bebek olsa da olmasa da..
mühim olan AŞK.. ve herşeyin hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?