biliyorum sacma ama beni kendime getirin

Şu dönemi de doğru seçim yapabilmek adına doktor araştırmasıyla geçirebilirsiniz, estetik operasyonlarda da sonuçta komplikasyon yaşanıyor veya çok iyi denen cerrahtan herkes aynı sonucu alamıyor, kaldı ki şu an pandemi daha da alevlenmişken özel hastane olsa dahi gidip virüs bulaşma riskini aldığınıza değmez.

bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?
Çok mantıklı yatırımmış. Kira ödeyemez hale geldik pandemide siz bilirsiniz tabi yinede.

Benim bir yakınım yaptırdı 2.günden sonra acısı çıkmaya başladı . Ateşlendi ciltte morluklar yaralar oluştu Hastane ev hastane ev sürekli gitti geldi . Sonra pişman oldu pişmanlığı gibi birde yeniden kilo aldı . Işe yaramadı yani .bende gereksiz buluyorum .
Gerçekten ciddi bir hasar, doku kaybı, iz, anomali yoksa gereksiz. Yaşlanmak güzeldir, güzel yaşlanmak marifettir, gerdiren ünlüleri görüyoruz mimikler ölüyor, illa ki çizgilerden falan kurtulmak istiyorsanız dermapen yaptırık kalojenli kremler kullanın ve 1500 kalor 10bin adım diyetiyle de yorulmadan kilo verin, ne gereği var bir araba parasını estetik ameliyatlara gömmenin

Niye bilmiyorum ama düşünce tarzınız çok rahatsız edici ya.

Back
X