Bilmeden bebegimin saglıgına zarar vermis olabilir miyim?

Zambak024

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
4
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaslar.4,5 yıllık evliyim,3 yıldır bebek istiyorduk fakat olmuyordu.Yaz basladıgında tatile çıktım,ramazandan sonra aşılama yaptırmayı planlıyorduk.tatilde ata bindim,suya atladim,kamikazeye bindim.kamikazeden sonra mide bulantilarim basladi ve 1 hafta gecmesine ragmen hala duzelmeyince doktora gittim ve 7 haftalik hamile oldugumu ogrendim.cok sukur bebegim simdilik iyi,kalbi atıyordu,ama simdiden pinpirikli anne olacagim belli.1,5 aylikken saçımı boyadım hamile oldugumu bilmeden.Natural Color organik boya diyodu ama sac diplerimin acimasindan kimyasal da oldugu belliydi.ilk 3 ay boya yasakmis.ama nerden bilebilirdimki?Doktor bana normal yolla olmaz cocugun aşılama yaptıracaksın demisti.Bilgilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var

korkma ama bundan sonra dikkat et canım bende ilk 3 ayım sorunlu geçmişti sen dikkat et dinlen meyveni sebzeni ye artık yerleşme zamanı çok dikkat et

Hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz hamileliği boyunca saçını boyayanlar var zaten bu konuda kesinleşmiş bişey de yok .Bazı dr lar zararı yok diyor.Stres daha çok zarar verir bebişe.Onların hepsi Allaha emanet.İçini ferah tut.Bak bunca yıl beklemişsin tadını çıkar hamileliğinin.Sağlıkla kucağına al inşallah.

allahın izniyle bişey olmaz bebeğine allah bilir sadece sen dikkat et yeter bundan sonra.... sigarada içmeyin diyolar ama bemim arkadasım 9 ay içti hiç bişey olmadı ... sen içini ferah tut bebişin etkilenmesinnnn cici anne:)

gönlünü ferah tut allahın izniyle bişey olmamıştır bundan sonra dikkatli olursun her anne hamile olduğunu bilmeden neler yaşıyo ben ilk gebeliğimde bilmeden avuçla ilaç içmiştim çok şükür oğlum sağlıklı doğdu boyayada takılma allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

tatlım ben bilmeden neler yaptım halı yıkadım ev taşıdım şimdisi önemli iş sana bakıyo koy bacaklarının altına minderi al kumandanı ohh keyif yap 16. haftadan 30. haftaya kadar müthiş bir dönem var ozamanda yürüyüşünü etini proteini bol al bakk nasıl güzel gelicek bebişin 20. haftada size cinsiyetinide gösterir.

Artik cok dikkat ediyorum ama sacimi boyamam cok kafama takiliyor

takma kafana. benim bir yakınım da saçını boyatmıştı bilmeden. hamileymiş meğer. şimdi çok ii. ünlüler fln da baksana hamileyken kendilerine ne işlemler yaptırıyorlar? bi şey olmaz Allahın izniyle

Bisey olmaz canim merak etme.

Bu arada illaki saclarini boyaman gerekiyorsa ilk 3 ayi atlatip organic marka boya kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…