• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmem ki neyimsin?

Bir adamın sevdiği kadın başka, birlikte olduğu kadın başka olurmuş

bu erkekler biraz daha kafa yorsalar filozoflara taş çıkartacaklar zannımca.şu yukardaki cümlenin havasına içinde taşıdığı derin anlamlara bakın hele:9:..kendini seviyorsun değil mi,değer veriyorsun hayata? 2 ay uzak durmayı başarmışsın,geri dönme lütfen.anladığım kadarıyla bu ilişki hasta bir ilişki ama sen doktor değilsin,kurtaramazsın.

Okuyacağım diye başıma ağrılar girdi.
Keşke satır başı birşey yapsaydınız da böyle yazmasaydınız. :(

Son düzenleme:
Sorunlardan bıkmadın mı? :) Ben bu kadarına katlanamazdım sanıyorum, seni anlıyorum çünkü ben de yıllarca kendimi psikolog misali insanlara adamıştım, sadece erkek değil bayan bir çok insana yardım edeyim derken, bu şefkat duygusu yüzünden kendi sağlığımdan olacaktım.

Bence sorunlu insanlardan uzak durmalısınız. Ona bir tek siz iyi gelseniz bile, onun size iyi gelmediği ya da gelmeyeceği kesin. Bencillik mi bu ? Hayır, siz elinizden geleni yapmışsınız gerisini kendisine bırakın.

Kendinizi kurtarın.

Hayatta mutlu olmayı ve birilerinin yaşama sevinci olmak yerine, birileriyle yaşamı birlikte paylaşmanın sevincini tadın derim..

2 ay sabretmişsiniz, devam edin.

Kesinlikle mantıklı bir yanı yok, duygusal yanınıza da yenilmeyin!

problemli insanlar problem yaratır. sende bir şey yoksa da bir bakmışsın o ruh halindesin, mutsuzsun, karamsarsın!
kimsenin psikologluğunu yapma.
hiç samimi gelmedi karşındaki kişi.
bir de hiiiiç gerçekçi değil sen olmazsan ölürüm, tutunamam vs diyenler. insanız, en sevdiklerimizi gömüp eve dönünce sofraya oturabilen varlıklarız biz. sensiz ayakta duramam diyen insan, tüm ağırlığımla taşı beni diyordur.
bir ona gidecek bir buna gidecek, sevgili gibi ama değil gibi olacaksınız...yıpranırsınız!
kaçın, kurtulun!

Hem bir birinizi istiyor, hemde istemiyorsunuz..

ya adam gibi birlikde olun yada bir birinizi terkedin.

bir gun iyilesdiginde aranizda bir sey oldugunda.. onun sana nedense sadik kalmayacagini hisediyorum...

Ben pek parlak bir gelecek goremiyorum nedense o cocukda..

bence suan yapdigin gibi uzak durup artik kendi onune bakman gerekiyor.. daha ne kadar boyle kendini/kendinizi oyalaya bilirsinizki...

Kızlar ciddiye alıp okuduğunuz, samimiyetinizle yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.
Yoruldum sanırım, çok yoruldum. Ondan sanırım asla gidemem diyen ben şimdi susabiliyorum en azından.
Bilmiyorum, belki iyiliğe layık değildi o, ama ben kendim bu iyiliğe layığım diye, bana yakışanı yapmalıyım diye iyi olan taraf oldum hep.
Ben hep nasılsam öyle oldum, olduğum gibi oldum. Beni kaybetmeyeceğini bildi hep.
Ama dediğiniz gibi. Çok yıprandım bu süreçte.
Diyelim şimdi böyle devam edicek.
Peki ya sonrası?
Bi ömrü böyle geçiremem ki ben. Geçiremeyiz.

Son düzenleme:
sen zaten doğrunun ne olduğunu biliyorsun ve en akıllıca olan şeyi yapıyorsun o kişiden uzak durarak.sanırım birkez de farklı insanlardan aynı şeyi duymak istedin..

Ben bu durumlara baston adını takıyorum :)

Sizsiz yürüyemiyor, ancak sizinlede yürümeyi sevmiyor. Yani onun hayat bastonu olmuşsunuz siz.

Kendinize bunu yapmayın, eğer sizi gerçekten seven gerçekten sizi düşünen biri olsaydı, amaçsız birşeye( ilişki mi diyim ne diyim bilemedim :) )sizin yıllarınızı harcamanızı istemezdi. Biz burda sizi tanımıyoruz ama yazık zamanınıza boşverin diyoruz, sizi bu kadar seven değer veren artık adına ne derseniz, yapan adam sizi seneleri düşünmeden amaçsız yanında taşıyor. Bence bastondan başka birşey değilsiniz onun için.

Son düzenleme:
sen zaten doğrunun ne olduğunu biliyorsun ve en akıllıca olan şeyi yapıyorsun o kişiden uzak durarak.sanırım birkez de farklı insanlardan aynı şeyi duymak istedin..

Evet canım, çok güzel ifade ettin.
Biz çok farklıyız onunla. Ben bütün bu farklılıklarıyla sevdim onu. Ya da ne biliyim, sevgiden ziyade hep bi sahiplenme vardı, anne şefkati gibi bişey.
Ama şöyle bi dönüp bakıyorum da sırf bu hisle neleri ertelemişim ben. Ne çıkmazlara girmişim.
Bu kadarını kendime yapmaya da hakkım yok aslında.
Böyle bi kısır döngü haline geldi bu.
Mesela en son yazışmamızı kaydetmiştim. Ondan bikaç parça bişeyleri kopyalıyım buraya bi de onun ağzından dinleyin.

bensizlikten sensizlikten bahsetme bana
onları ben geçtim
sende takılma
bu konuda sen beni anlamıyosun
ya yaşamadığın bi takım olaylardan dolayı
ya da anlamak istemediğinden dolayı
bunu bilemiyorum
ama kaybetmek nedir bilmediğin açık
bi ilişki yaşadığımızda en azından bu durumdan daha fazlasını kaybedeceğimiz kesin
sen bişey yaparsın ben bişey yaparım
ki kesin ben yaparım onuda
geri dönüşü olmaz
bu korkaklık
ya da zorluklara göğüs germekten kaçınma falan değil
bu yüzeysel bişey değil bu kadar
bu kadar basit değil
seni kaybetmek bi ilişkide daha muhtemel olucak anladın mı
ben bu ihtimali göze alamam
almayacağım da
ben neleri göze alarak ilşkiye başlamıyorum bi bilsen
bi ilişkiye başlamakta alınması gerekenlerden daha ağır
ben en zorunu yapıyorum ama işte anlamıyosun
anlamanıda beklemiyorum
senin anlaman için yapmıyorum çünkü
bunun güçlülükle alakası yok
sonunda seni kaybetmek varsa ben yokum o işte o kadar

Son düzenleme:
Ben bu durumlara baston adını takıyorum :)

Sizsiz yürüyemiyor, ancak sizinlede yürümeyi sevmiyor. Yani onun hayat bastonu olmuşsunuz siz.

Kendinize bunu yapmayın, eğer sizi gerçekten seven gerçekten sizi düşünen biri olsaydı, amaçsız birşeye( ilişki mi diyim ne diyim bilemedim :) )sizin yıllarınızı harcamanızı istemezdi. Biz burda sizi tanımıyoruz ama yazık zamanınıza boşverin diyoruz, sizi bu kadar seven değer veren artık adına ne derseniz, yapan adam sizi seneleri düşünmeden amaçsız yanında taşıyor. Bence bastondan başka birşey değilsiniz onun için.

Benzetmene bayıldım canım :) Kabul etmek ne kadar zor olsa da öyle doğru ki söylediklerin. Kim istemez şartlar ne olursa olsun ona destek verecek bir bastonu :)

sen bu dünyaya kurtarıcı melek olarak gönderilmedin.

kendini düşün artık, kendin için yaşa ve inadına mutlu ol...

Deniyorum canım. Bunu gerçekten deniyorum. Ama zaman zaman kalbimin mantığımı bastırdığı zamanlar oluyor, korkuyorum.
Dün gece böyle birden aklıma düştü. Acaba napıyodur şimdi nerdedir, kimledir diye geçti içimden.
Ve o an ya tam o an msj attı şok oldum.
Zamanla bunlardan da etkilenmicem inşallah.

Back
X