bilmiyorum, bilmiyorum

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
selamun aleykum kizlar.

23 yasinda bir genc kizim. yaklasik 4 hafta once internete biriyle tanistim. tanisali fazla konusmadik aslinda, gunde bir sefer arar sorar veya iki gunde bir. hic mesajlasmadik.

dun biz bulusmaya karar verdik ve bulustuk..

ona bir adres yolladim bu parka gel diyerek.. geldiginde "ben geldim" yazdi ve cok heycanliyim diyerek. bende cok heycanlanmistim. parka dogru yurudugumde
uzaktan bana el salladi, onun yanina gittim. o gozlerimin icine bakti ilk. elimi verdim merhaba diyerek. uzun uzun bakti yuzume..
konusa konusa yuruduk parka dogru. bir bankta oturduk ve konustuk. orucluydum o gun birde arada bir susuyordum utanmistim :) yuzumde terler akmisti inanin havada sicakti.

1 saat gectikten sonra onun is saati gelmisti, kalktik. veda ettik. o bakti ben ellimi verdim memnun oldum diyerek. bayramdan snra tekrar bulusalimmi dedi. olur ddim anlastik. sonra ayrildik..

aksam saat 10 gibi msj atti " cok guzelsin " diyerek. tsk ederim fln ddm napion fln ddm cevabi gec yazdi uykuya dalmisim k.bakma diyerek.

ya kizlar sorun su ki. cok az konusabiliyoruz. ben bu isten fazla bsy anlamiyorum. ben bundan hoslandim diyebilirim. sadece hep boyle mi devam edicek gunde 5 dkk konusarak? olurmu boyle? nasil baglancagiz birbirmize ozmn..?
ben onu yeterince tanimiyorum ki, oda beni.
aklima dun acaba hoslanmadimi benden dedim..
ama sanirim ki cok yogun. havalimaninda calisiyor. aklimada baska seylerde geliyor. hani msj atabilirdi bugun saat 6 oldu daha bir tik yok..

bana bir fikir verin kizlar napabilirim bu durumda?

o taniyabildigim kadariyla cok duzgun biri isine ailesine duskun..

sor bakalım boşanmış mı?

selamun aleykum kizlar.

23 yasinda bir genc kizim. Yaklasik 4 hafta once internete biriyle tanistim. Tanisali fazla konusmadik aslinda, gunde bir sefer arar sorar veya iki gunde bir. Hic mesajlasmadik.

Dun biz bulusmaya karar verdik ve bulustuk..

Ona bir adres yolladim bu parka gel diyerek.. Geldiginde "ben geldim" yazdi ve cok heycanliyim diyerek. Bende cok heycanlanmistim. Parka dogru yurudugumde
uzaktan bana el salladi, onun yanina gittim. O gozlerimin icine bakti ilk. Elimi verdim merhaba diyerek. Uzun uzun bakti yuzume..
Konusa konusa yuruduk parka dogru. Bir bankta oturduk ve konustuk. Orucluydum o gun birde arada bir susuyordum utanmistim :) yuzumde terler akmisti inanin havada sicakti.

1 saat gectikten sonra onun is saati gelmisti, kalktik. Veda ettik. O bakti ben ellimi verdim memnun oldum diyerek. Bayramdan snra tekrar bulusalimmi dedi. Olur ddim anlastik. Sonra ayrildik..

Aksam saat 10 gibi msj atti " cok guzelsin " diyerek. Tsk ederim fln ddm napion fln ddm cevabi gec yazdi uykuya dalmisim k.bakma diyerek.

Ya kizlar sorun su ki. Cok az konusabiliyoruz. Ben bu isten fazla bsy anlamiyorum. Ben bundan hoslandim diyebilirim. Sadece hep boyle mi devam edicek gunde 5 dkk konusarak? Olurmu boyle? Nasil baglancagiz birbirmize ozmn..?
Ben onu yeterince tanimiyorum ki, oda beni.
Aklima dun acaba hoslanmadimi benden dedim..
Ama sanirim ki cok yogun. Havalimaninda calisiyor. Aklimada baska seylerde geliyor. Hani msj atabilirdi bugun saat 6 oldu daha bir tik yok..

Bana bir fikir verin kizlar napabilirim bu durumda?

O taniyabildigim kadariyla cok duzgun biri isine ailesine duskun..

bismillah dedin başladın bu işe rabbim hayırlısını nasip etsin.nette tanıştık dedin.çok yoğun ise nete nasıl giriyooo....?????bu işler öyle aceleye gelmez zamnanla gelişir sabırlı ol.o seni sen onu tanımıyorsun.zamanla tanıyıp yaaa devam edecek yaaa bitecek sen çok bağlanmamaya bak saat 6 oldu nerde diye bekleme.böyle yaparsan kendinide üzersin.

Güzel kardeşim günde 5 dakika konuşabildiğin, internetten tanıdığın biriyle nasıl buluşup , gelecek hayalleri kurabiliyorsun.
Bakalım o sana kendini tanıttığı gibi birimi??
Bu devirde bırakın bu pembe hayalleri, güvenmeyin ne idüğü belirsiz adamlara.
İnsan kocasına güvenemiyor bu devirde, biraz izan ya:51:

bismillah dedin başladın bu işe rabbim hayırlısını nasip etsin.nette tanıştık dedin.çok yoğun ise nete nasıl giriyooo....?????bu işler öyle aceleye gelmez zamnanla gelişir sabırlı ol.o seni sen onu tanımıyorsun.zamanla tanıyıp yaaa devam edecek yaaa bitecek sen çok bağlanmamaya bak saat 6 oldu nerde diye bekleme.böyle yaparsan kendinide üzersin.

oyle dglmi... demin baktimda tanistigimiz sayfayi silmis hesabini. nette girmiyor sanirim

Güzel kardeşim günde 5 dakika konuşabildiğin, internetten tanıdığın biriyle nasıl buluşup , gelecek hayalleri kurabiliyorsun.
Bakalım o sana kendini tanıttığı gibi birimi??
Bu devirde bırakın bu pembe hayalleri, güvenmeyin ne idüğü belirsiz adamlara.
İnsan kocasına güvenemiyor bu devirde, biraz izan ya:51:

dogru diyorsunuz.. amaci ne olabilirki ozmn.. tekrardan bulusuruz ddi..

benmi yazsam ona tekrardan napion diye?. yoksa bekleyip adimi o mi atsin?
fikir verin napsam? :(
cok tuaf bi durum yasiyorum. cok yogun calisiyorum dedi bu aralari. hatta iki iste calisiyor..
ama herkes calisiyor ki.. 5 dkk is yerinde arayip soramazmi dmi

benmi yazsam ona tekrardan napion diye?. yoksa bekleyip adimi o mi atsin?
fikir verin napsam? :(
cok tuaf bi durum yasiyorum. cok yogun calisiyorum dedi bu aralari. hatta iki iste calisiyor..
ama herkes calisiyor ki.. 5 dkk is yerinde arayip soramazmi dmi

canım bence sen hiç arama bırak peşinden koşuyo gibi olmasın bekle bişeyler hissediyosa mutlaka yazar zaten ama ne iş yapıyorki bu kadar yoğun acba merat ettm işleri yoğunsa gerçekten yazamayabilir bence bekle biraz daha bakalm bu akşam gece falan yazmazsa o zaman sen yarın yazarsn

ilk olarak evli olabileceği aklıma geldi.
arkadaşım sendekide naasıl bir güvendir. daha destur klavye kahramanınla nasıl buluşuyorsun güvenip onuda geç birde gelecek hayalleri kuruyorsun.
yol yakınken sıyrıl derim. evliysede kimsenin günahına girme.

canım bence sen hiç arama bırak peşinden koşuyo gibi olmasın bekle bişeyler hissediyosa mutlaka yazar zaten ama ne iş yapıyorki bu kadar yoğun acba merat ettm işleri yoğunsa gerçekten yazamayabilir bence bekle biraz daha bakalm bu akşam gece falan yazmazsa o zaman sen yarın yazarsn

oyle dmi aramim ben..

ilk olarak evli olabileceği aklıma geldi.
arkadaşım sendekide naasıl bir güvendir. daha destur klavye kahramanınla nasıl buluşuyorsun güvenip onuda geç birde gelecek hayalleri kuruyorsun.
yol yakınken sıyrıl derim. evliysede kimsenin günahına girme.

benim facebookum yok onun ki var kardesimin hesabiylan bir goz attim ki evli olarak bsy gozukmuyor. evli olsa gorurdum sanirim hesabinda

oyle dmi aramim ben..

arama canım ayrıca arkadaşların dediği de olabilir sen şuan çok masum şekilde olaya yaklaşıyorsun duygularında yoğun olduğu için hissedemeyebilirsin iyice bi araştır sen bu çocuğu iş yerini falan öğren gerekirse git bak benim başıma geldi benzeri bir olay ondan söylüyorum insan yıkılıyor sonra canım ben nettende tanışmadım düşün okul ortamından ona bile güvenilmiyor ki sen netten tanışmışsn kesinlikle çok dikkatli olmalısın

havalimanda ucak firmasinda yer hostesligi yapiyor ve ikinci iside havalimanda bir dukkanda calisiyor.

arama canım ayrıca arkadaşların dediği de olabilir sen şuan çok masum şekilde olaya yaklaşıyorsun duygularında yoğun olduğu için hissedemeyebilirsin iyice bi araştır sen bu çocuğu iş yerini falan öğren gerekirse git bak benim başıma geldi benzeri bir olay ondan söylüyorum insan yıkılıyor sonra canım ben nettende tanışmadım düşün okul ortamından ona bile güvenilmiyor ki sen netten tanışmışsn kesinlikle çok dikkatli olmalısın

kendi capamda umutledim sadece galiba.. olsa zatenn arayip sorup durardi is bir mana sanki.. boyle devam etse yapamam ki..

uzuluyorum hic bir zaman dogru insan cikmicakmi..

ya cnm sen gerçekten bu kadar saf mısın?
milletın elli tane face adresı var . face açmada ne var kı!
birin de evlidir birin de bekar. yanı bunu yapmak zor değil ki.
netten tanıdın bırıne ne çabuk guvenmeye hazırsın böyle.
2 dk da nasıl anladın dogru biri oldugunu .
millet 20 senede gecse her gun kocasının yaptıklarına şaşırıyor.
Allah aşkına biraz ders alalım ya .
madem kk da üyesin hiç mi okumuyorsun burada ki konuları.
belli ki bu adam seni istediğinde görüşeceği vakit gecırıp eğlenecegı macera olarak görüyor.

Evli olabilir mi acaba ya?
Ailesine cok duskun demissin o ailesi esi olabilir mi? Boyle dusundum cunku en yakin kiz arkadasimin sevgilisi evli cikti ve hep annesiyle ilgilendigini soyluyodu.bu arada ortak bir arkadaslari vardi ama internetten basladi hersey ve internetten devam ettiler.cocuk 2 haftada bir arkadasimin oldugu sehire geliyodu hic evli hali yoktu.
En son yilbasi kutlamasi icin annem agliyor gelemiyorum demesti arkadasimda bu cocuk annesi yuzunden evde kalmis bu ne ya demisti.Meger hep annem diye bahsettigi esi ve kiziymis :s olay ortaya ciktiginda arkadasim tabi ki cocugu hayatindan cikardi ama cok aci bi tecrube oldu.

çocuğun hissiyatını filan bilmem ama yanlış yoldasın güzelim . böyle davranmamalısın, merak etmemelisin, bağlanmamalısın. o net olana kadar karşında güven veren bi duruşu olana kadar sevmemelisin. hemen kendine aktiviteler bul kafanı dağıt bağ-lan-ma. bırak o ne yapıyorsa yapsın. forum aşk acısı çeken kızlarla dolu çoğu ilişkinin başında nasıl peşimden koşardı diyo ona rağmen sonuçlar hüsransa sen hiç bu işe atılma derim. sevilmeye layıksın mesaj atmıyorsa atmasın sende geç cvp ver öbür gün cvp ver uyuyodum de. ağırdan sat kendini. keşke olmasa ama ne yazık ki dünya böyle.

Back
X