bilmiyorum, bilmiyorum

kizlar whatsApp diyen birsey var bilen bilir.
ordan biraz once yazdi. Selam mesajim geldimi diye... orayada sk sk giriyorum arkadaslarimla konusmak icin. hani girdigimi goruyor. ne diyim sizce yoksa bsy demiyimmi engeliyimmi?

kizlar whatsApp diyen birsey var bilen bilir.
ordan biraz once yazdi. Selam mesajim geldimi diye... orayada sk sk giriyorum arkadaslarimla konusmak icin. hani girdigimi goruyor. ne diyim sizce yoksa bsy demiyimmi engeliyimmi?

canım o kadar zaman geçtikten sonra mı yazdı? eğer öyleyse cevap verme engelle gitsin keyfine göre hareket eden adamdan hayır gelmez üzer seni oh ne ala canı isteyince arasın mesaj atsın istemeyince kaybolsun ortalıktan

kizlarrrrr suanda fikirlerinize ihtiyacim var...

az demin msj atti.. Sisimel napion nasilsin, kusura bakma arayip soramadim. ozledim seni.

yazmis

ben bsy yazmadim ve yazmamaya karar verdim zaten. umursamamaz gibi yapiyorum belkide 4 gun sonra yazarim aaah yurt disina ciktim yazamadim diye. aynisi yaparim.

dogru yapiyorum dmi kizlar. sizce??

:))) ozlemismis beni kizlarrrrrr

Yukarıda bir önceki meajına yazmışsın ya,daha ilgilenmiycem .... cevap yazacaktım bi mesaj atsa yine heycandan ne yapacağını bilemezsin diye.Sonra bu mesajını okudum.Canım bak,iyi bir insanda olabilir ama sen hemen oldu bittiye getiriyorsunDaha tanımadan bir ilşki yaşamak istiyorsun.En azından ortak arkadaşlarınız olan tanıştırıldığın biriyle görüş ve bu kadar acelecilik yapma.Bir görüşmeyle seni zöledim diye mesaj atıyor pesss

arkadaslar ben 1 haftadir msjlarina cvp vermedim. takmadim bile. gelen gelir. seven sever. beni isteyen ister modundayim.
msj yazdi nerelerdsn fln diye.. bende konustum Oylesine hani. stress yaptim nummarini degistirdin sandim fln dedi.

bugun ise tekrardan bulustuk. neden bulustum blmiyorum.seytan durttu :)) ayni parkta. oturduk mesafeli. konustuk oylesine siyaset hakkinda din hakkinda falan. arkadas gibiydik vlla :) hani ortada ask sevgi fln adimlar bile yoktu :)) ben ztn cekingenim oyle bir adimda atamam. oda atmio bende atmiyorum. neden atayim. atmayida dusunmuyorum. kalsin boyle arkadasca..

evli oldugunuda sanmiyorum. oturdugu yer belli. kardesleri fbkta fotolarin altina yorum fln yazmis. hani sahte bir hesab dgl.. Sana calistigim saatlerini yolayim falan da ddi. istersen internetende bakabilirsin calistigim sirketin ucus saatlerine fln..

arkadasca kalmasina karar verdim ztn bugun. hic bir ilerleme yok..

arkadaslar ben 1 haftadir msjlarina cvp vermedim. takmadim bile. gelen gelir. seven sever. beni isteyen ister modundayim.
msj yazdi nerelerdsn fln diye.. bende konustum Oylesine hani. stress yaptim nummarini degistirdin sandim fln dedi.

bugun ise tekrardan bulustuk. neden bulustum blmiyorum.seytan durttu :)) ayni parkta. oturduk mesafeli. konustuk oylesine siyaset hakkinda din hakkinda falan. arkadas gibiydik vlla :) hani ortada ask sevgi fln adimlar bile yoktu :)) ben ztn cekingenim oyle bir adimda atamam. oda atmio bende atmiyorum. neden atayim. atmayida dusunmuyorum. kalsin boyle arkadasca..

evli oldugunuda sanmiyorum. oturdugu yer belli. kardesleri fbkta fotolarin altina yorum fln yazmis. hani sahte bir hesab dgl.. Sana calistigim saatlerini yolayim falan da ddi. istersen internetende bakabilirsin calistigim sirketin ucus saatlerine fln..

arkadasca kalmasina karar verdim ztn bugun. hic bir ilerleme yok..
hesabın sahteliğini bunlardan anlayamazsın kendılerını çok ıyı kamufle edıyorlar

bana da evli olabileceği fikri geldi. ama yani değil diyorsun. o halde nedir bu ilgisizlik, adım atmama falan. bence de akışına bırak. çok istiyorsa adım atar. atmazsa da gelgitleri ile uğraşma. onun arkadaşlığına ihtiyacın mı var?

yasim 20 kücük olduğumdan mi ya da cok mu iyimserim bilmiyorum yorumlarin hepsini okudum ama öeeh yani gercekten öehh adam cok iyi biriyse bile pislik egosunu tatmin etmek isteyen biriymis gibi geliyo insana yorumlari okuduktan sonra.
yok bosanmis mi yok kira mi kendilerinin mi yok organ mafyasi bilmem ne, nasil bu kadar net kötü yorumlar yapabiliyosunuz yeterince bilgi sahibi olmadiğiniz konu hakkinda anlamiyorum.
internetten tanistiği insana kesinlikle güvenmiycekmis otuz gün konustuğu insanla nasil görüsüyomus annesini babasini düsünseymis iki gün sonra kosup gidermis kendi düsen ağlamazmis farkli basliklarla görürmüsüz.

dikkatli ol diye tavsiyede bulunursunuz falan o ayri da bu kadar kötü etkilemek yanlis diye dusunuyorum.

yorumuma gelecek olursak internetten tanisinca dikkatli olmak gerekir bu konuda ben de böyle dusunuyorum sürekli yazamiyo olmasi bana da normal gelmedi ama bu evli olduğu anlamina gelmez belki sevmiyodur mesaj yazmayi belki cok fazla beğenmemistir sizi belki baska nedenler vardir bir sürü ihtimal var tabii ki ama sadece ihtimal.

ayrica sanalda basladi da illa kötü sonuclancak diye bir sey de yok kuzenim internetten tanistiği kisiyle iki yil ciktiktan sonra evlendi cok mutlu bi evlilikleri var üc yildir sürüyo, benim de yaklasik iki yildir devam eden bi iliskim var üstelik bi bucuk yil gibi bi süreden sonra görüstük arkadasliğimiz sirasinda fotoğraflarindan konusmalarindan etkilenip ben kendi kendime gelin güvey olmustum ama haftada bir yazardi yazmazdi bazen cevap vermez uyurdu üzülürdüm sakladiği seyler olduğunu düsünmüstüm ben buna nasil güvenirim bos yere hayaller kurmamaliyim diye düsünmüstüm zamanla ben bu tavirlarindan soğuyup saldikca onun yaklasimi değisti benden etkilendiğini söyledi arkadasliğimiz zamanla farkli bi boyut kazandi.

iyi ki de olmus uzun bi süre sonra yanima gelince hayatimda gecirdiğim en güzel iki günü onunla yasadim, kiz kardesiyle de tanistim güven problemim yok cok sukur. belki de ben sansliyim düzgün bi insana denk geldiğim icin o yüzden böyle iyimser dusunuyorum.

ama internetten tanistiğim insana güven olmaz düsüncesiyle hareket etmemek en doğrusu bence.
tabi tamamen duygularinizla hareket edip gercekleri göz ardi ederseniz sonucunda siz üzülürsünüz burda benim ya da diğer arkadaslarin söylediklerinden ziyade sizin izleniminiz cok önemli. beraberken size yaklasimi nasil tavirlari nasil eğer mesajlasma olursa konusmalari nasil bunlar gercekten cok önemli. bunlara dikkat ederek niyetini en iyi siz anlayabilirsiniz.

umarim hakkinizda hayirli olan olur :)

yorumlariniz icin saolunnn :) telefondan girdigim icin tek tek cvp yazamiyorum.

Bügün tekrardan bulustuk. 3cu bulusmamiz. geldi parka gittik, gezme trene bindik gezdik. fazla konusmadim sakindim. konuskan biride dglm. oda dgl sanki.
kizlarr ben dusunmuyorum istedigini yapsin ben arkadasca gorusuyorum can skintisindan sanirim :) beni begenmiceginde sanmiyorum cirkin dglm, kendisine baksin once, kuru tahta sey :D

cok tuaf ne icin bulusuoruz ki amaci ne dusunceleri ne, hiccc blmiyorum :)

2 ci isinden ayrildigini soyledi, biz icin daha cok zaman ayricam demisti.

bugun bulusmada takmadim hic bakimsiz halde sacimi topuz yapip ciktim.

blmiyorum nolcak acaba :) evli olsa zaten cikar ortaya. ben bsy kaybetmem.. baglanmicam zaten. msjlasmadigimizda daha iyi. yoksa baglanirim iyi olmaz.
oylesine bulusup duruyorz bakalim nolcak

Back
X