• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmiyorum ne yapmalıyım

melin54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
168
7
38
35
Sakarya
arkadaşlar bi sıkıntım var benim daha evliliğe alışamamaktan mı bilmiyorum ama eşine açık olamayan var mı ona yaklaşmadığımdan uzak olmamdan şikayetçi sosyalde iyiyim ama özellikle cinsel anlamda ona uzak olduğumu düşünüyor aslında diil sadece yapamıyorum yaklaşamıyorum bu bizi etkilemeye başladı var mıdır fikirleriniz tşklrr

arkadaşlar bi sıkıntım var benim daha evliliğe alışamamaktan mı bilmiyorum ama eşine açık olamayan var mı ona yaklaşmadığımdan uzak olmamdan şikayetçi sosyalde iyiyim ama özellikle cinsel anlamda ona uzak olduğumu düşünüyor aslında diil sadece yapamıyorum yaklaşamıyorum bu bizi etkilemeye başladı var mıdır fikirleriniz tşklrr

evli değilim canım ama bende senin gibi davranacağımdan eminim huylarımı biliyorum çünkü sende biraz utangaçsın benim gibi sanırım :17:

Evlilik yeniyse böyle sorunlar olabiliyor. Çünkü kadın yıllarca toplumsal baskıyla cinselliğin ayıp olduğu inancıyla yetiştiriliyor ve sonuçları evliliğe kadar yansıyor. Bence eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz veya kendinizi rahat bırakmayı deneyebilirsiniz neticede artık evlisiniz ve o sizin siz de onun helalisiniz.

Evlilik yeniyse böyle sorunlar olabiliyor. Çünkü kadın yıllarca toplumsal baskıyla cinselliğin ayıp olduğu inancıyla yetiştiriliyor ve sonuçları evliliğe kadar yansıyor. Bence eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz veya kendinizi rahat bırakmayı deneyebilirsiniz neticede artık evlisiniz ve o sizin siz de onun helalisiniz.

bencede.. biraz zamana bırakın. sonuçta severek evlendiyseniz o sorun bir süre sonra aşılacaktır.daha çok erken. devam edersede bir psikologtan destek alabilirsiniz.

Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama yeniyseniz zamanla aşılabilecek bi sorun.

Eğer eşinizde soğuk olmanızı şikayet etmek yerine size destek olursa daha kısa sürede aşabilirsiniz.

şikayet ediyor dersem yalan söylemiş olurum ama bunu bazı şakayla karışık cümlelerde anlıyorum ve ben de farkındayım
ya utanıyorum yazarken de ama ben yaklaşmazsam benden bekleyip bana yaklaşmadığı bile oluyor

Soğuk durma canım sende, cilve yap, süslen, nasılsa helalin o senin. Bu tür şeyler evliliğe heyecan kattığı kanaatindeyim. :16:
Oda şikayet etmesin hemen 2 aydan :22:

yaptığımı sanıyorum ama karşı koltukta oturup süslenmenin de anlamı olmuyor yanaşmadıktan sonra

Canım ya, kaç yaşındasın sen? Eşinle ne zamandır tanışıyorsun?

Ondan etkilenmiyor musun? Kafanda çok büyütme endişelerini.. En basitinden git bir TV seyredereken yanına otur. El, kol bir ten temasınız olsun. Kokusunu duy, yeterki sevgi, saygı olsun, zamanla daha da yakın hissedip hiç bir çekinge duymayacağına inanıyorum.

Back
X