• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum...

Kahvekokulukadin

Kahvekokulukadin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
410
1.062
28
Merhaba kk'nın güzel üyeleri ❣
Benim derdim şu.
Bizim fakültede aynı sınıfta olduğumuz bir çocuk vardı ismine Emir diyelim. Emir ben ona hiçbir şey yapmamışken durup dururken bana laf sokup tip tip bakıyordu (hiçbir şekilde onunla bir irtibatım yoktu durup dururken böyle yapıyordu) ve bana düşmanıymışım sanki sülalesini öldürmüşüm gibi keskin ve sert bir şekilde bakıyordu. Bende biraz sinirli bir insanım bende ona aynı şekilde davranmaya başladım ve hatta benimle derdin ne? Niye böyle yapıyorsun diye konuştum fakat yanıt vermeden direkt gitti.
Sonrasında ben afedersiniz ama bir mal gibi emire aşık oldum. Ve bunu bir şekilde öğrendi, öğrendiğinde tepkisi "ee napıyım,olabilir" olmuş.
Bunun en yakın kız arkadaşının bir arkadaşı Emiri seviyor ve oda gidip Emire söylemiş bunu henüz bugün. Emir önce seviyorum deyip sonra hayır sevmiyorum şaka yaptım demiş. Ve ben onu maalesef seviyorum. Bende ona olan sinirimden laf sokup duruyorum bazen. Sizce ne yapmalıyım? Beni seviyor mudur sizce? Çok saçma bir konu farkındayım ama ben çözemedim belki siz yardımcı olursunuz... Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Sevgiler ❣

Uzak ol kendini küçük düşürme dalga konusu olabilirsin balık baştan kokar sonu pişmanlık olur

Buyuk asklar nefretlerden dogar derlerde.. asktan geberen erkekler sacma sapan davraniolar bu bildiin bastan ters davranio zaten

ay içim şişti. sevgili Feriha, fakultede misin ilkokul mu? seviyor sevmiyor ne ya allah askına sana tavsiyem bırak emir'i ve bu boş işleri derslerine odaklan

Back
X