bilmiyorum :(

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
ben bir cok kotu olay yasadim.ozellikle 1 senem cok kotu gecti.aileme karsi cok kin doluyum ozellikle abim ve babama...
bir akrabam yada esime bazen anlatiyorum kiniyorum...
boyle olur mu bu boyle yapilir mi milletin ailesi niye boyle degil her yaptiklarini animsayip sayip dokuyorum..
sonra bir sucluluk duygusu oluyor.
ben yasadiklarimin acisini derinden hissediyorum ve bunu dillendirmek bir rahatlama ve tatmin duygusu veriyor...
ama sonrasinda acaba kinadim mi ben iyi bir anne olucakmiyim.bu elestirdigim abim gibi olursam diye korkuyorum.
baskalarinin basina geleni kinarsak basimiza geliyor ama ben bunlarin acisini tattim ve birebir yasadim bedelini cintim cintim odedim genede kinamis sayilir miyim ?
oyleyse birdaha yapmiycam

Son düzenleme:
İcinizi karartmak istemem ama yinede kinamayin Allah korusun sizde öyle olabilirsiniz kendimden pay biciyorum neyi kinadimsa basima geldi cevremde arkadaslarimda ailemde neyi kinadimsa bende yasadim:ssz:

Aynı seylerı yasadım arkadasım babamın yaptıgı haksızlık ve devamında annemın benı hıc savunmaya gecmemesı erkek evlatlarına olan bağlılığını bı kez daha bellı etmesı benı içten ıce öyle yaraladıki zaman zaman yakın akrabalarımı arayıp dertleşme sonrada vıcdan azabı çekerdım başla türlü rahatlayamıyorkı ınsan ama bır yanımda onlar senın ailen bısey olsa herkezin cok sen üzülürsün dıyordu nemı yaptım aılemdır dedım onları öyle kabul ettım ama araya soğukluk gırmedıde degıl zor bır durum velhasıl

İcinizi karartmak istemem ama yinede kinamayin Allah korusun sizde öyle olabilirsiniz kendimden pay biciyorum neyi kinadimsa basima geldi cevremde arkadaslarimda ailemde neyi kinadimsa bende yasadim:ssz:

benimde basima geliyor kinadigim seyler...
cevre arkadas evet ama ailende de oluyorsa o zaman teorim dogru..
birdaha kinamayim hatta anlatmayim dimi?
icime gomeyim

Son düzenleme:
Aynı seylerı yasadım arkadasım babamın yaptıgı haksızlık ve devamında annemın benı hıc savunmaya gecmemesı erkek evlatlarına olan bağlılığını bı kez daha bellı etmesı benı içten ıce öyle yaraladıki zaman zaman yakın akrabalarımı arayıp dertleşme sonrada vıcdan azabı çekerdım başla türlü rahatlayamıyorkı ınsan ama bır yanımda onlar senın ailen bısey olsa herkezin cok sen üzülürsün dıyordu nemı yaptım aılemdır dedım onları öyle kabul ettım ama araya soğukluk gırmedıde degıl zor bır durum velhasıl

evet cnm oyle oldu banada yalniz benim kabullenme gibi bir sansim yok cunki zarar vericekler korkusu var.
sadece yasadiklarimi anlatmalimiyim yoksa oda bir nevi kinamami onu bilmiyorum

benimde basima geliyor kinadigim seyler...
cevre arkadas evet ama ailende de oluyorsa o zaman teorim dogru..
birdaha kinamayim hatta anlatmayim dimi?
icime gomeyim

Tabi anlatmayin ben anlatiyorum dayanamıyorum ama siz yapmayin karsiniza cikiyo gün geliyor lak diye önünüze koyuyorlar

Tabi anlatmayin ben anlatiyorum dayanamıyorum ama siz yapmayin karsiniza cikiyo gün geliyor lak diye önünüze koyuyorlar

yok benim bahsettigim baska bir durum
evet lak diye koyma ihtimalleri var e tas degiliz tut tut nereye kadar
ben gunah mi ki diye dusundum hani kinayan kinadigini yasar diye bir soz var ya.
bende yasadigim acilari anlatirken elestirip kiniyorum die icime aticam

Son düzenleme:
Back
X