Bugn ameliyat olalı 34 gün oldu. Burnumun suanki halinden cook memnunum. İlk zamanlar ödemden dolayı begenmiyodum ama suan cok dha guzel ve dogal. İlk zmnlar burnum şiş oldgu içn şeklini bgenmiyodum. Ama zmn gectkce ödemlerde geciyo ve brnum biraz oturmaya basladı. Özellikle burun ucu kalkıklığım tamamen gecti. Bni en çok korkutan şeydi dieblirm ama bugn burun ucum dha cok indi şükürler olsnnn. Eski kalkıklığnı özleyeceksin demişlerdi haklılarmış
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok dogal ve guzel yapıyo . İlk zmanlar sekline aldanma cook degişiyo. Bnm suanki hali hafif şiş ama ona ragmen hrkes cok bgenio. Bu ameliyatı oldktn snra sabret ödemler gecene kdr. Ondn snrası ztn cok guzel olur. Dogal ve guzel bi brun istyosan bilsev hocayla görüşmelisin
Rica etsem ozel den öncesi sonrası resmini yollayabilirmisin çünkü karar asamasindayim ve en kısa sürede olmayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
Rica etsem ozel den öncesi sonrası resmini yollayabilirmisin çünkü karar asamasindayim ve en kısa sürede olmayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
Tm atıyım özelden 20 martta kontrolüm var eger o tarihte bilsev beyin yanına gleblirsen ogün grüşeblirz dha yakından grüp krar vreblirsin resm atyrum sna özeldn
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok dogal ve guzel yapıyo . İlk zmanlar sekline aldanma cook degişiyo. Bnm suanki hali hafif şiş ama ona ragmen hrkes cok bgenio. Bu ameliyatı oldktn snra sabret ödemler gecene kdr. Ondn snrası ztn cok guzel olur. Dogal ve guzel bi brun istyosan bilsev hocayla görüşmelisin