Bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir bebeğim var!!!!!!!!!!

cigdem1983

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
88
7
286
41
Merhaba kızlar,ilk sizinle paylaşayım dedim.son adetimi 12.04.2011 de görmeye başladım.bu hafta beklediğim adet gelmeyince hemen test yaptım.çft çizgiyi gördüm ve sevinçden hem ağladım hemde güldüm.çok garipti.hemen kan vermeye gittim değerim 4.150 çıktı.şimdi heyacanla yarını bekliyorum.yarın ultrason günüm.dua edin lütfen.birde bişey sorucam 4-5 hafta için değer çokmu yüksek acaba ikiz olabilirmi kızlar?? Lütfen cevap yazın öpüldünüz...

evet ikiz olabilir.... hakında hayırlısı neyse o olsun allah tamamına erdirsin canım haberlerini bekliyoruz

benım adetım 3 gun gecdı sonucum 307 ıdı
cıdden baya yuksek
yanı ıkızdır ozaman :)
hayırlı olsun sımdıden cnm

hayırlı olsun canım acaba bende bu topiğe hamileyim die yazabilecekmiyim, o günleri 1 senedir sabırsızlıkla bekliyorum. inşalhh sağlıkla kucağına alırsın

öncelikle tebrik ederim, rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip eder inş. değeriniz gerçekten çok yüksek. ama bu değerin yüksek olması sadece çoğul gebeliğe işaret etmiyo bildiğim kadarıyla, bebek çok iyi tutunduysa da bu değer yüksek olabilirmiş. benimde 9-10 günlükdü bebeğim hamile olduğumu öğrendiğimde, beta hcg sonuçlarım çok çok yüksek çıkmıştı, ikiz hatta üçüz gebelik olabilir demişlerdi, ama ilk kontrolümde doktorum çoğul gebelik olduğu için değil bebek çok iyi tutunduğu için değerin bu kadar yüksek çıktığını söylemişti.

sumakcım hamilemisin sende? yeni görüyorum hayırlı olsun sanada. ne zaman hamile kaldın sende uzun süredir istiyodun galiba bebiş

evet cnım hamıleyım
tesekkur ederım

evet 6 aydan fazla surmustu bebegımın gelısı

ben mart ayında hamıle kaldı en son adet subat ayında işte..

en kısa zamanda sende hamıle kalırsın ınsallah cnım

tebrik ederim canım gözün aydın umarım sağlıkla bebişii kucağına alırsın bende
adet günüm geçmeden yaptırmıştım testi benimde 470 çıkmıştı ama ikiz olmadı benim
bence değerin yüksek cıkması ikizden değil bebeğiin sana iyi tutunnduğunun göstergesi
ama bellide olmaz bir taneyi beklerken iki tane gelir inş.

kızlar hepinize öncelikle çok teşekkür ediyorum.bakalım hayırlısı inşallah yarın doktor ne söylicek bakalım ikiz olursa çok sevinirim ya umarım ikizdir.herşeyin hayırlısı hepimiz için inşallah.haberleri yarın yazarım.bu arada saat 12 yi geçmiş ki yani bugün yazarım öpüldünüz

KIZLAR DOKTORUM ULTRASONLA BAKTI 5 HAFTA 2 GÜNLÜK DEDİ.KESE GÜZEL YERLEŞMİŞ DEDİ.HAYIRLISI İLE AY SONUNDA KALP ATIŞINI DUYUCAKMIŞIM.İKİZ İLE İLGİLİDE ŞİMDİLİK BİŞEY SÖYLİYEMEM AMA İKİZSE BİLE TEK YUMURTA ÇÜNKÜ TEK KESE VAR DEDİ 3.AYDA NETLEŞİR DEDİ.EĞER BEBEK İYİ TUTUNDUYSA VE ANNENİN VÜCUDU ONU RAHAT KABUL ETTİYSEDE DEĞERLER YÜKSEK ÇIKAR DEDİ ÇOK HEYCANLANDIM HAYIRLISI İNŞALLAH

tedavi gördünmü hiç canım?

tedavi gördünmü hiç canım?

gormedım ben cnım..

eger 5 haftalıksa ıyı bı deger..normal yanı o yuzden ıkız degıldır..

benım adet gunum bır gun gecmıstı 2657 gıbı bı rakamdı ıkı gunde katlandıgına gore sevınkı de normal yanı

tebrık ederım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…