Ben kediden kapalı alanda yani bina içinde çok korkuyorum. Dışarda yanına kadar gidebiliyorum ama binada görünce hemen üstüme saldıracakmış gibi geliyor.Annemle bir yere gidiyoruz beraber binanın kapısından çıkacaz kedide kapının önünde bekliyor annem birşey yapmaz diyip dibinden geçip gidiyor ben kalıyorum beni bırakıp gidiyorr
Bazen kapıyı açıyorum kedi evin içine girmek için çalışıyor kovuncada gitmiyor bide yüzsüz. Taş atıyor gibi yapıyorum başta kaçıyor gibi ürküyor sonra geri duruyor atamassınki der gibi. Bi daha deniyorum hiç tepki vermiyor terliğimi çıkarıyorum atıyomuş gibi yapıyorum tek yaptığı gözünü kırpmak.Hamileydi bide kapıcı dairemize doğurdu bide o çıktı başıma.Bugün okula gidiyodum sabah 7 de. Yine kapının önünde bekliyodu bide geç kalmıştım ama allahtan imana geldide çekildi
yoksa iki saat babamı kaldıracaktım getirsin diye. Birde kimse benim korkumu kimse anlamıyor zorla markete gönderiyolar korkuyorum diyorum birşey yapmaz diyorlar napıyim elimdemi ? Bende korkmamak isterdim korkmasaydım evde bile beslerdim belki güzel duygu olurdu dışarda görünce süt bile alıp veririm ama şimdi başıma bela oldu ailecek yerleştiler binaya. Başka kedilerde var onlar dışarda takılıyor bu niye binaya kuruldu gitsin dışarda gezsin dolaşsın koşsun oynasın karışanmı var.Ben ne yapıcam bu kediyle beni adamdan sayıp kaçmıyoda görünce. Daha deminde marketten geliyodum binanın kapısının önüne kurulmuş gene 15 dk birinin gelmesiini bekledim 7 yaşındaki çocuk geldide yanına kadar gitti kovdu öyle geçebildim küçücük çocuk bile korkmuyor.