Binamıza kedi yuva yaptı :(

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Ben kediden kapalı alanda yani bina içinde çok korkuyorum. Dışarda yanına kadar gidebiliyorum ama binada görünce hemen üstüme saldıracakmış gibi geliyor.Annemle bir yere gidiyoruz beraber binanın kapısından çıkacaz kedide kapının önünde bekliyor annem birşey yapmaz diyip dibinden geçip gidiyor ben kalıyorum beni bırakıp gidiyorr :( :( Bazen kapıyı açıyorum kedi evin içine girmek için çalışıyor kovuncada gitmiyor bide yüzsüz. Taş atıyor gibi yapıyorum başta kaçıyor gibi ürküyor sonra geri duruyor atamassınki der gibi. Bi daha deniyorum hiç tepki vermiyor terliğimi çıkarıyorum atıyomuş gibi yapıyorum tek yaptığı gözünü kırpmak.Hamileydi bide kapıcı dairemize doğurdu bide o çıktı başıma.Bugün okula gidiyodum sabah 7 de. Yine kapının önünde bekliyodu bide geç kalmıştım ama allahtan imana geldide çekildi :D yoksa iki saat babamı kaldıracaktım getirsin diye. Birde kimse benim korkumu kimse anlamıyor zorla markete gönderiyolar korkuyorum diyorum birşey yapmaz diyorlar napıyim elimdemi ? Bende korkmamak isterdim korkmasaydım evde bile beslerdim belki güzel duygu olurdu dışarda görünce süt bile alıp veririm ama şimdi başıma bela oldu ailecek yerleştiler binaya. Başka kedilerde var onlar dışarda takılıyor bu niye binaya kuruldu gitsin dışarda gezsin dolaşsın koşsun oynasın karışanmı var.Ben ne yapıcam bu kediyle beni adamdan sayıp kaçmıyoda görünce. Daha deminde marketten geliyodum binanın kapısının önüne kurulmuş gene 15 dk birinin gelmesiini bekledim 7 yaşındaki çocuk geldide yanına kadar gitti kovdu öyle geçebildim küçücük çocuk bile korkmuyor.

Ben de eskiden sizin gibiydim ama iki yıldır bir kedim var.
Her gün biraz daha yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Size saldıracağını sanmam durduk yere , ama yeni doğum yaptıysa hassas ve korumacı olabilir.

Ben de eskiden sizin gibiydim ama iki yıldır bir kedim var.
Her gün biraz daha yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Size saldıracağını sanmam durduk yere , ama yeni doğum yaptıysa hassas ve korumacı olabilir.

Ben nasıl kurtulucam bu kediden ya 1 senedir dışarı çıkamıyorum veya her an arkamdan çıkacakmış gibi korkarak çıkıyorum. Asansörden çıkmadan önce ilk kafamı uzatıp bakıyorum sonra çıkıyorum. Eğer ordaysa geri eve çıkıyorum .

ayni ben:9:
ben de cok korkarim kediden:18:
aslinda yalnizca kediden dehil kopekten civcivden de korkarim:18::18::18:

ayni ben:9:
ben de cok korkarim kediden:18:
aslinda yalnizca kediden dehil kopekten civcivden de korkarim:18::18::18:
Bende köpektende korkuyorum ama o sorun olmuyor bana binaya falan girmiyolar kaldırımın ortasında duruyolarsa karşı kaldırıma geçiyorum o kadar.:1::1:

Aynı ben :3:
Ben de kedi içerideyse apartmana giremez , annemi arardım. :1: Sona ablam bir gün emrivaki yaparak bir kediyle çıkageldi. Ben de zamanla alıştım ve çok sevdim.
Yani genel olarak kedilerden korkuyorsanız , kedi fotoğraflarına bakmak , alışmanızı sağlayabilir. Hani çok klasik bir anlayış vardır , insan tanımadığı şeyden korkar diye. Kedilerin ani hareketleri ürkütücü olabiliyor bazen. Ama size yaklaşsa da bir neden yokken zarar vereceğini sanmıyorum. Belki bir gün annenizle ya da bir yakınınızla kediye baksanız. Sonra her gün biraz daha yaklaşsanız , sonra yalnız başınıza deneseniz. Aslında belli ki ciddi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz , belki bir uzmana danışmanız daha etkili olur. Bir de yavruları büyüyünce çıkar belki. Gerçi 1 yıldır oradaymış. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve hayatınız bir an önce normale döner. :)

Aynı ben :3:
Ben de kedi içerideyse apartmana giremez , annemi arardım. :1: Sona ablam bir gün emrivaki yaparak bir kediyle çıkageldi. Ben de zamanla alıştım ve çok sevdim.
Yani genel olarak kedilerden korkuyorsanız , kedi fotoğraflarına bakmak , alışmanızı sağlayabilir. Hani çok klasik bir anlayış vardır , insan tanımadığı şeyden korkar diye. Kedilerin ani hareketleri ürkütücü olabiliyor bazen. Ama size yaklaşsa da bir neden yokken zarar vereceğini sanmıyorum. Belki bir gün annenizle ya da bir yakınınızla kediye baksanız. Sonra her gün biraz daha yaklaşsanız , sonra yalnız başınıza deneseniz. Aslında belli ki ciddi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz , belki bir uzmana danışmanız daha etkili olur. Bir de yavruları büyüyünce çıkar belki. Gerçi 1 yıldır oradaymış. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve hayatınız bir an önce normale döner. :)
Keşke yenebilsem o korkuyu ama bu kediye yaklaşmak istemiyorum gözleri çok korkunç çok büyük ve şişko sürekli miyavlıyorr dövüşüyor başka kedilerle pfff:19::19:

bizde kapı girişine ayakkablık koymuştuk küçük dolaptı.Kedi doğum yapmış almış yavrularını bizim ayakkabılığın içine girmişler yatıyorlardı. dışarı çıkardık bahçeye tekrar.ayakkabılığıda içeri almıştık.diğer dairedekiler yöneticiye şikayet ettiler çünkü hemen kedi var yukarda diye felan. yoksa ben kış çıkasıya kadar kapının önünde bakacaktım.mecbur çıkardık bizde.bi biz bi karşı komşu besledik 2-3- gün:43::43:

bende kediden korkarım eşim bir türlü anlamaz beni bu bir fobi yenmeyi çok istiyorum ama başaramıyorum benim yaşadığım apartmanda da bir sakinin kedisi var apartmana bırakıyor bazen karşılaşıyorum kediyle ama bir şekilde binadan çıkmayı başarıyorum

sonra bu kedi gene doğum yapmasınmı?yine doğurmuş yine getirmiş bizim dairenin yanına geçenlerde.yine ayakkabılığı içeri aldık ve götürdü yavrularını tekrar.

Yazik gunah yavrularida varmis, anne olmus bri hayvan bu kadar kotu bakmayin olaya. Biz Allah'in yarattigi canlilardanda sorumluyuz. Cok korkuyorsaniz elinize bir degnek vs alin onla girin cikin yaniniza yaklasmaz, ama lutfen kediyi incitecek birsey yapmayin taslamak, baska insanlara tekmelettirmek vs gibi. O da bir canli nihayetinde.Ben korkunc oldugunuda sanmiyorum zavalli bir hayvan sismansa da sismandir yani her hayvanin kendine gore guzelligi var.

Son düzenleme:
Yazik gunah yavrularida varmis, anne olmus bri hayvan bu kadar kotu bakmayin olaya. Biz Allah'in yarattigi canlilardanda sorumluyuz. Cok korkuyorsaniz elinize bir degnek vs alin onla girin cikin yaniniza yaklasmaz, ama lutfen kediyi incitecek birsey yapmayin taslamak, baska insanlara tekmelettirmek vs gibi. O da bir canli nihayetinde.Ben korkunc oldugunuda sanmiyorum zavalli bir hayvan sismansa da sismandir yani her hayvanin kendine gore guzelligi var.
Hayatta öyle birşey yapamam taş atmıyorumm yerde taş yok yerden taş alıyomuş gibi yapıyorum ama uyanık yemiyor :51: Sadece şişmanlığındanda değil yavru kedisi var küçücük o kapıcı dairesinin merdiveninde duruyo sürekli ondanda korkuyorum geçemiyorum.

bence kedileri hor görmeyin etraftaki kertenkelleyi yiyorlar,kalalak böceğinide doğanın bir dengesi var tabi fareleride yiyorlar unutmamak lazım

bence kedileri hor görmeyin etraftaki kertenkelleyi yiyorlar,kalalak böceğinide doğanın bir dengesi var tabi fareleride yiyorlar unutmamak lazım
Abla ne hor görmesi tir tir titriyorum korkudan asıl o beni hor görüyorr adamdan sayıp kaçmıyor bileee binadan gitsinde bir ev borcum olsun onaa :17:

kedi hastasıyım neredeyse hergün yemek götürüyorum onlara ama gel gelelim korkuyorum özellikle büyük kedilerden
aslında sevmekte çok istiyorum

Canim kedi degil sanki canavarmis gibi bahsetmissin. Zavalli bir hayvan sonucta eline bir degnek al ve yanina yaklasirsa uzaklastirmaya calis. Korkacak birsey yok alti ustu bir kedi.Kopek degil sonucta.

canım kokmanın dısın da les gıbı de kokutuyorlar bınayı .

benım erkek arkadasımın da apartmanına kedı yuva yapmıs .

kedı de masallah bı dogrumus bı dogurmus !

apartmanın ıcın de kedıler fink atıyor .

les gıbı de kokutuyorlar .apartman da bırı onları beslıyor

gıtmıyorlar da .gercekten apartman da hıc hos lmuyor boyle seyler

Canim kedi degil sanki canavarmis gibi bahsetmissin. Zavalli bir hayvan sonucta eline bir degnek al ve yanina yaklasirsa uzaklastirmaya calis. Korkacak birsey yok alti ustu bir kedi.Kopek degil sonucta.
Ya korkmucam diyorum ama yanıma yaklaşınca bana birşey oluyorr sanki üstüme atlıcak tırmalıcakmış gibi.

canım apartmana yuva yapan kedıler de bı garıp oluyor gercekten.

korkulmayacak gıbı de degıl:1:

karsısın da dıkılıyorsun gıtmıyor gıtmedıgı gıbı ustune ustune gelıyor:1:

benı de bı kere cok korkutmuslardı .

erkek arkadasımın aılesının yanına gıdıyordum .

otomotık zı bozulmus ,bana da dedıler kı kapının altına elını sok surguyu yukarı ıt dedıler .

elımı soktum ama ,parmagım da garıp bır hareketlenmler var.

kapıyı bıde bı actım kı elımı yalayan meger kedıymıs :18:

o korkuyla bırden cıglık atttım ama ,kedı banamısın demedı ya

kafasını dıktı saskın saskın bana bakıyor :1:

Apartmanin icinde olmaz tabi ama sonsuza kadar orda yasayamaz nasilsa, bizimde vardi evin altinda yavrulari buyuyunce gitmislerdi. Bence cok durmaz giderler.

Back
X