Bebek Beslenmesi Bıngıldak sorunu yardım!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kuzeyisiklari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
14
2
1
arkadaşlar bebeğim 54 günlük 1 aylık olduğunda doktor kontrolünde doktorumuz bıngıldağın erken kapanmaya başladığını ve kullandığımız multitabs vitamini kesmemizi söyledi aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Suan bebeğime d vitamini vermiyorum bu yüzden

Canim bende multitab kullaniyorum banada erken kapanmaya basliyor demislerdi ama hemsire kafa olcusu onemli dedi kafa olcusu iyiyse sorun yok suan 8 aylik 1 parmak acıklık kalmıs dedi sorun yok yani vitamini kullanmaya devam ediyorum

Canim bende multitab kullaniyorum banada erken kapanmaya basliyor demislerdi ama hemsire kafa olcusu onemli dedi kafa olcusu iyiyse sorun yok suan 8 aylik 1 parmak acıklık kalmıs dedi sorun yok yani vitamini kullanmaya devam ediyorum
Ben 1 aydır vermiyorum d vitamini bu ay kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor

kızlar ne durumda bebekleriniz saglik ocagi bizede kucuk bingildagi dedi 2 aylik bebegim offff moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…