bingöl'de mevlana ortaokuluna kütüphane oluşturmak için kitap yardımı gerekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi dua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dua

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
66
0
611
Erzurum
Sayın kadınlar kulübü üyeleri ve ziyaretçileri,
Bingöl Mevlana Ortaokulunda öğretmenlik yapıyorum. Okulda küçük bir kütüphane mevcut ama sınıflardaki kitaplıklar bomboş. Kitaplıkları doldurmak için öğrencilerden para toplamayı düşündüm fakat ailelerinin maddi durumları iyi değil. Bu nedenle vazgeçtim. Kendim üç-beş kitap getireceğim yalnız yeterli olması mümkün değil. Sizlerden kitap yardımı talep ediyorum. Ortaokul 5. sınıf öğrencileri için çocuklarınızın okuduğu, artık kullanmadığı hikaye, öykü vb. kitaplardan ya da yeni almak isterseniz yeni aldıklarınızdan okulumuza bağışta bulunursanız hepimizi çok mutlu edersiniz. Gönderim adresi Mevlana Ortaokulu Genç/BİNGÖL. Gizem ERCAN adına gönderebilirsiniz. Zaman Ayırıp okuduğunuz için ve gönderdiğiniz kitaplar için teşekkürler. Allah sizlerinde zor zamanınızda yanınızda ve yardımcınız olur umarım. saygılar.(ben kendi sınıfım için yazdım ama ne kadar kitap gönderilirse diğer sınıflar da faydalanır tekrar teşekkürler.)

sayın kadınlar kulübü üyeleri ve ziyaretçileri,
bingöl mevlana ortaokulunda öğretmenlik yapıyorum. Okulda küçük bir kütüphane mevcut ama sınıflardaki kitaplıklar bomboş. Kitaplıkları doldurmak için öğrencilerden para toplamayı düşündüm fakat ailelerinin maddi durumları iyi değil. Bu nedenle vazgeçtim. Kendim üç-beş kitap getireceğim yalnız yeterli olması mümkün değil. Sizlerden kitap yardımı talep ediyorum. Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri için çocuklarınızın okuduğu, artık kullanmadığı hikaye, öykü vb. Kitaplardan ya da yeni almak isterseniz yeni aldıklarınızdan okulumuza bağışta bulunursanız hepimizi çok mutlu edersiniz. Gönderim adresi mevlana ortaokulu genç/bingöl. Gizem ercan adına gönderebilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için ve gönderdiğiniz kitaplar için teşekkürler. Allah sizlerinde zor zamanınızda yanınızda ve yardımcınız olur umarım. Saygılar.(ben kendi sınıfım için yazdım ama ne kadar kitap gönderilirse diğer sınıflar da faydalanır tekrar teşekkürler.)

çok güzel bende en kısa zamanda göndereceğim size.lütfen bayanlar çoçuklu olanlar kitapları gönderelim

Yani şuraya bakıp geçen arkadaşların her biri iki kitap gönderseydi 3-4 sınıf kitaplığı oluşurdu. İlginiz için teşekkür ederim.:19:

Back
X