Binnaz Abla Fal

Angelsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
412
429
53
Böyle uygulamaların bilgisayar programlaması olduğunu düşünüyorum ama bunu denememiştim bir deneyeyim dedim, Selime Demiraldı sanırım bir fal gönderdim, yorumlanınca bilgilendirme yapacağım.

Falcı bacı direk bilg. Bence zaten, aynı falı gönderdi çünkü, falaaddin içinde aynı şeyleri düşünmeye başladım, gerçi faladdin daha bir tutturuyor bu da bir garip geliyor, güvenlik açısından bazen telefondaki mesajlarımızı falan kelime taramaları olduğundan bile şüphelenmiyor değilim doğrusu

merhaba telefonda fal bakan birini biliyor musunuz?güvenilir birini..bu günlerde çok ihtiyacım var..

Şimdi, Binnaz ablada 2 kişiye baktırdım (aslında üçündede farklı seçtim ama niyeyse ikisi aynı kişi yorumlamış, blki ben yanlış işaretledim), 3ünede yorum yapmayı unuttum profillerine
Zaman geçsin diye bekledim ve üçüde fiyasko kızlar, tutmadı.
İlki Selime Demiraldı
Baştaki yorumları doğruydu aslında, içine kapanmışsın vs kendimle ilgili şeyler söyledi (ki nebileyim bunu tutturmak zor olmasa gerek günümüz şartlarında ) Maddi anlamda yorumları tutmadı, manevi anlamda bilemedim yine bariz belirgin bir şey rastlamadım ama yinede olumlama yapmak için tercih edilebilir, belkide daha zamana ihtiyacı vardır, iki hafta falan oldu, tekrar deneyebilirim kendisini.

Diğer ikisi Umut Işık
Martın 11i olmadan aşk hayatımda gelişmeler olacağını demiş, hani nerede göremedim, önümüzdeki yıl mart 11 mi hangi 11 mart Tutmadı. Yalnız bunu yazarken farkettim, dün aramda gerginlik olan biriyle barış ilan ettik, bana 11 mart tarihine kadar iletişim gerçekleşip 21 martta sağlam ilişkin olacak demiş, tesadüf denk geldi sanırım, ama sağlam bir ilişkimiz yok ilişkimiz yok zaten Bu fırsatı değerlendirmezsem 1 hafta sonra biri cıkacakmıs (cıkarsa yazarım tekrar ) bide bir ay sonrasına tarih vermiş. ( aşırı tarih veriyor, tutacak mı bakalım)
Bir sonraki gönderdiğim falda ise nisan ayından bir tarih vermiş ( olursa o onuda yazacağım, olmazsada yazarım tekrar )
İki faldada bazen harcamaların seni zor duruma düşürüyor demiş, aynı cümleyle, yani kopyala yapıştır hissini verdi bana.

İkisinede mükemmel diyemedim, olumlama yapmak için Selimeyi tercih ederim, tarhisel şeyler bekliyorsam Umutu ama dedikleri tam cıkmadı, diğer söylediği tarihleri bekleyeceğim..

- ah be ne kısa yazmışım

bunlar 150 kredilik kişilerdi, parayla kredi satın almadım bu beğen yorum yap falan filan onları yaptım, birikene kadar yine fal için bekleyeceğim

hıı, yok ayol ben yüzyüze baktırmak isterim o zaman binnaz abla tam güvenemi kazanamadı henüz

Kızlar bende Binnazabla’da Ecem Özgür’ü denedim. Durum analizi ve nokta atışları yaptı. Sizlerede tavsiye ediyorum ben beğendim. Puanına göre fiyatıda uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…