- 14 Şubat 2011
- 5
- 0
- 86
- 29
- Konu Sahibi misbonusss
Geçen gün bir kaç fal daha baktırdım. Size de anlatayım da baktırmayın onlara,zira o kadar berbat kiiii. Öncelikle hemen hemen hepsine baktırmışlığım var fakat bunların yalan ,pembe tablocu olduğunu dün anladım. Bana anlattıkları şeyler o kadar saçma ki sırf olumlu konuşmak için yazmışlar da yazmışlar zaten fala inanmıyordum ama bundan sonra çıksada inanmam neyse baktırdığım en kötüleri; hülya demir:çooook kötü 5 dakika konuşmuş ve yarısında ben herşeyi bilirim demiş patladı o saniye zaten
Müge(soyadı aklıma gelmedi) : offfff çook kötü kaçın ondan bana 4 yıllık eğitimimi anlatmış ki yapacaklarımla uzaktan alakası yok
Gizem: yahu bu kadar mı iğrenç kusura bakmayın da çok kötü beşe yarısı ımmm ımmmö diyerek sonrasıda nedeyse hersin merak ettiği benim nefret ettiğim aşk konusu evlenecekmişim seneye hayır pembecinin de ötesi
Yani bencee çok istiyorsanız iyice araştırıp baktırın yoksa benim gibi bütün paranızı yatırır pişman olursunuz ;(
Müge(soyadı aklıma gelmedi) : offfff çook kötü kaçın ondan bana 4 yıllık eğitimimi anlatmış ki yapacaklarımla uzaktan alakası yok
Gizem: yahu bu kadar mı iğrenç kusura bakmayın da çok kötü beşe yarısı ımmm ımmmö diyerek sonrasıda nedeyse hersin merak ettiği benim nefret ettiğim aşk konusu evlenecekmişim seneye hayır pembecinin de ötesi

Yani bencee çok istiyorsanız iyice araştırıp baktırın yoksa benim gibi bütün paranızı yatırır pişman olursunuz ;(