Binnaz ablada fal

Merhaba ben Semiramis hanım derim size. Kac defadır ona batırıyor um muhteşem nokta atışları var. Ozellikle katina yı da guzel bakıyor

Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum :) en sonunda ve bir yıl sonunda aranıza katılmaktan memnuniyet duydum :) ilerleyen zamanlarda benimde tabiki fal geçmişim hakkında bilgiler aktarıyor olacağım. En güzeli ise hoşuma giden ve beni gülümseten yazılarınıza artık bende cevap verebileceğim.

nasıl bilebilir? internetten baktırıyorum. erkek arkadaşımın beni aldattığı kızı tarif ediyor benim haberim yok 1 hafta sonra öğreniyorum kızı ve aynısı tarifi ile. Bu nasıl olabilir? Binnazda melisa asya kesinlikle tavsiye ediyorum. Beni bukadar etkileyen bir de şişli Sevda olmuştu.

Merhabalar. Inanin herkesi bilgilendirmek amacli 7 senedir girmedigim hesaba suan giris yaptim. Size kisa binnaz abla gecmisimden bahsedecegim. Binnaz abla seruvenime Gülgün Balbay ile basladim. Birinden hoslaniyordum ama öylesine sonra eylul ekim ayi gibi gülgün balbaya fal attim ve bana oyle bir tablo cizdi ki inanmak istedim ve gercekten soyledikleri o kadar tutarli gelmistiki en basta. O zamanlar. Ocak ayinda ciddi iliskin baslayacak cocuk senden cok hoslaniyor dedigi adam baskasi ile nisanlandi dügünu olcakmis. Bu kadina 4-5 kez baktirdim ve olumlu yorumda yazmistim her seferinde beni pohpohlayip gonderdi en sonda artik bu adam iki yuzlu dedi konuyu kapatmak icin. Herneyse... ben bu salak psikoloji ile bir suru fal baktirdim ve bugun itibari ile uygulamayi kaldirmis bulunmaktayim.darisi hepinize.

Gülgün Balbay: Bahsettigim gibi tamamen sizin icinizde bulunan ruh halinize gore yorum yapiyor tamamen salliyor ama cok tutarli yapiyor o yuzden insanlari inandiriyor su gunlerde puani da % 100 olmus. Inanmayin kanmayin derim. Baska biri hakkinda sordugum seylere de ben ne duymak istiyorsam onu soyledi o da patladi cok fena

Mehmet Yildizsuren: pempeci orta sinif fal bakiyor iste geyigine atilabilir zaten ucuz fal.

Ece Gülener: tamamen sacmalik hic kredi harcamaya degmez.

Zeynep Aksu: bu kadin anlik herseyi bildi. Bence bos degil. Gelecek ile ilgili soylediklerinin vadesi henuz gelmedi.

Ufuk Kutluk: kesinlikle pembeci ve salliyor. 1 ay icinde cocuk sana ciddi adimlar atcak hayatinda kesinlikle kimse yok eminim yapti cocuk yuzuk takti hemen yani sallamasyon bir sey bildigi yok.

Zeren yildiz: tamamen pembe tablo. Kisa fal cok yuzeysel.

Durak Sancaktaroglu: ben bu adamin falini cok detayli bulmasamda cok tutarli buldum. Bence hisleri olan biri. Bana o cocukla aranizda hic birsey olcagina inanmiyorum demisti. Baska sorularim hakkinda da tutarli seyler soyledi bence baktirilabilir.

Maya Demir: %100 puan diye o kadar bekledim ki anlatamam. Cok onemli kararlar almam gereken bir zamanda baktirdim yap dedigi sey 1 aya patlak verdi. Ask ile ilgili cocuk seni cok dusunuyor vs yapti cok ciddi adim olcak sana dedi malumunuz olmadi.

Elif Hanzade: 4-5 kez baktirdim.bu kadin bos degil ama bence 1-2 kez den sonra baktirmayin. Onemli bir konu ilgili hissiyatini paylasti ve dogru cikti. Bir kac soyledigi cikti. Ask ile ilgili verdigi vadeler henuz gerceklesmedi ama o da onun hoslandigini soylemisti.

Belgin Yildiz: sordugum kisinin karakteri hakkinda cok isabet tespitleri oldu. Ama bilemedigi seylerde coktu.

Engin Gümüş: realist bir falci oldugunu dusunuyorum.baktirilabilir falcilarin icinde.

Berrak okur: realist. Baktirilabilir bence.

Ares levi: bugun son kez baktirdim. Gelecek ile ilgili birseyler soyledi ama artik dedigim gibi bu olayi tamamen biraktim. Fal dipsiz bir kuyu arkadaslar cok param gitti cidden hic geregi yok.

Cok saol yorumun icin bide durak sancaktarogluna baktircm soylediklerine bakarak saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…