Lekeler, Çiller Bio-Oil Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar, herkes Bio Oil ile ilgili çok iyi yorumlar yazmış ama ben bir aydır kullanıyorum ve hiç değişiklik olmadı yüzümdeki çillerde. Buraya da sırf bunu yazmak için üye oldum. Üstelik ben sarışınım, güneş lekelerim çok koyu da değil. Yine de hiç azalma, renginde açılma olmadı. Ayrıca kutusunda "Yağlı his bırakmaz." yazıyor ama gayette yağlı bir his bırakıyor.

Kızlar, herkes Bio Oil ile ilgili çok iyi yorumlar yazmış ama ben bir aydır kullanıyorum ve hiç değişiklik olmadı yüzümdeki çillerde. Buraya da sırf bunu yazmak için üye oldum. Üstelik ben sarışınım, güneş lekelerim çok koyu da değil. Yine de hiç azalma, renginde açılma olmadı. Ayrıca kutusunda "Yağlı his bırakmaz." yazıyor ama gayette yağlı bir his bırakıyor.

Canım ben de bir aydır kullanıyorum esmer oldugum icin yüzümün genelinin tonunu açtı ama bu sefer ten açılınca lekeler daha belirgilesti

Bende pahali ama ise yaramayan kremlerden biktigimdan bitkisel bisiler denemek istedim. bugun lekeli ve sivilceli cildim icin jojoba ve hodan yagi almaya cikmistim ama gozume bio oil takildi ve aldim;) once bunu denemeye karar verdim sonucta dermotolojik olarak test edilmis bir urun. Yarari olmasa da pek zarari olmaz die dusunuyorum. Umarim duzenli olarak kullanirim. gelismeleri paylasacagim

Bende pahali ama ise yaramayan kremlerden biktigimdan bitkisel bisiler denemek istedim. bugun lekeli ve sivilceli cildim icin jojoba ve hodan yagi almaya cikmistim ama gozume bio oil takildi ve aldim;) once bunu denemeye karar verdim sonucta dermotolojik olarak test edilmis bir urun. Yarari olmasa da pek zarari olmaz die dusunuyorum. Umarim duzenli olarak kullanirim. gelismeleri paylasacagim

Merhaba benimde yuzumde iki tane sivilce cikti iz birakti sizde ise yaradimi ona gore alacgim

arkadaşlar 4 ay kullandım ama pek bi işe yaramadı malesef.çataklara bi etkisi olmadı yüzümde hafiften tonlamayı düzeltti onun dışında iyi bir nemlendirici

Merhaba kızlar,
Az önce üye oldum ve hamileliğimle ilgili paylaşmak istediğim en önemli şey de bu konu. Bana Ankara'nın en iyi kadın doğumcusu (Ebru Saraç) önerdi. 5. ayda kullanmaya başladım. Oldukça kuru bir cildim var. Hatta ergenlikten kalma kalçamda ve bacaklarımda çatlaklar vardı. Onlara iyi gelmedi ama karın bölgeme, aynı hızada sırtıma doğru ve göğüslerime sabah akşam doğuma kadar sürdüm. Bir tek çatlağım bile yok. Bence herkes kullanmalı.Bu arada 27 lira fiyatı ve bol bol sürmeme rağmen küçük olan bu şişe bir ay kullanılabiliyor. Bana iyi geldiyse herkese iyi gelir diye düşündüğüm için tereddütsüz önerebilirim. Bir de nemlendirici olarak ellere de çok iyi geliyor. Egzamalı ellerimi müthiş nemlendirdi.

Bio oil yuzunuze surmeyin denedim gordum yuzum tuylendi lekelerde tamamen gitmiyo dyzenli olarak surekli kullandim aciyor biraz ama basarili degil belki catlak olusumunu onlemede nemlendirmesi icin yorum yapamam

Ben bio oil 1 aydır kullanıyorum .Ama çatlak için değil , yüzüme kullanıyorum.Çok kuru bir cildim var, çok iyi nemlendirici görevi görüyor. Cilt tonumuda açtı.Günde 2 defa sürüyorum.Hamileyken çatlaklar oluşmadan düzenli olarak oldukça bol şekilde badem yağı kullandım.Hiç çatlağım yok.:nazar:

ben bu ürünü bugün sipariş verdim yüzümdeki güneş lekeleri için. sen kullanmışşsın sanırım bi sonuç alabildin mi merak ettim doğrusu

Merhabalar, biooil'i hamileliğim boyunca tavsiye üzerine kullandım. Üstelik o yıllarda henüz Türkiye'de satışı yoktu. Ya yurtdışına çıkanlardan ya da ebayden temin ediyordum. Neticede şunu belirteyim normalde bile çatlamaya eğilimli olan cildimde tek bir çatlak olmadan gebeliği bitirdim. Üstelik pahalı kremlere göre çok daha ekonomikti. Yüzüme bile sürüyordum ki belki lekelerim geçer umuduyla ki sivilceye de eğilimlidir cildim. Sivilce yapmadı ama yüzümdeki lekelere 8 ay düzenli kullanmama rağmen hiç bir fayda da saglamadı. Biooil kesinlikle tarif edildiği biçimde masajlarla kullanıldığında çatlamayı önlüyor. Ancak leke ve mevcut çatlaklar için bir faydası yok. Kuru ciltliyseniz hamileyseniz alın çatlamayın...

Bende ilk başta bu kadar çok tereddüt ederek arastirarak başladım kullanmaya ama sonuçlarını gördükçe bu ürün vazgecilmezim oldu şimdi çevremdeki herkeze bio oil öneriyor sonuçlarını gördükçe mutlu oluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 yıldır bioil kullanıyorum. Ilk zamanlar yurt dışından getirttiyordum. Çatlaklar için başladım fayda görmedim. Yüzüme iyi geldi. Vazgeçilmezim oldu. Çok bereketli bir ürün kolay kolay bitmiyor. Mucize yaratmıyor ancak daha iyi bir ürün ile karşılaşmadım.

İnşallah bulurum da ,paylaşması çok keyifli olur. Sıkıntı şu ; bu tip problemler süreç gerektiriyor. Anında sonuç almak mümkün değil doğal olarak. Bir ürün alıp denemeye başlıyorsun , işe yaramayınca direkt düzenli kullanmadığını iddia ediyorlar. Sonra olmadı baştan en baştan ...

Araştırmaya devam :)

canım herkez aynı seyi söylüyor uzun sure duzenlı kullanım vs. ama bu baska yaa ben cok sık kilo alıp veriyorum haliyle catlamalar oldu vucudumun her tarafında bio oil bence mucizevi bir ürün hem nemlendiriyor hem catlamalara iyi geliyor en önemliside bitkisel bir ürün daha ne olsunnn :KK66:

Bio Oil cok iyi bir Ürün ! Herkeze tavsiye ederim :) Ben Almanyada yasiyorum, ve burda yasayanlar cogu kullaniyor.

Back
X