• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler bio oil sivilce yapti :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rubiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
18
5
38
39
Ciciler bioil krem aldim buyuk bi hevesle yuzumde kullandim ilk,sivilce yapti neden olabilir bi fikri olan var mi?o_O

bu tarz ürünler nedense ilk kullanımda sivilce yapıyor acaba gözeneklerde ki kiri mi atıyor bu şekilde :D

Ciciler bioil krem aldim buyuk bi hevesle yuzumde kullandim ilk,sivilce yapti neden olabilir bi fikri olan var mi?o_O
Yağ olduğu için...

Yagli ciltler nasil sivilce üretir sivilceye daha yatkindir. Siz ise yüzünüze yag sürüyorsunuz ...

Çok az miktarda alip önce elinize krem sürer gibi tum yagi yedirip sonra yüzünuze tutun ellerinizi...ama sürmeden hafif hafif dokundurun

bu urunu ben de cok merak ediyordum arastirayim dedim basliginizi gordum takildim simdi ama her urunun alisma evresi vardir.

Ben aldım beş para etmez birşey. Verdiğim paraya yazık oldu, bikac kez kullanıp attım.
Cildin yagliysa hic kullanma derim.

Ben de ürünü bilmiyorum ama her ürün her cilde uyum sağlayacak diye bir şey yok ki.

Yani o kadar övdülerki,zannedersinki mucize..roza gibi bi hastalik var yuzumde..benek benek kirmiziliklar:oops:acaba ise yarar mi die denedim sivilce yapinca biraktim..doktora gittim devlet hastanesi iki krem verdi sutladi beni..cok uzuluyorum aynada kendimi gorunce:KK42:lazerden de korkuyorum..daha kotu olacak die bilmiyorumm ne yapacam..

Yağlı ciltlerde sivilce yapıyor çünkü ,ancak kuru bir cilddin varsa kullanmalısın :)

Back
X