Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır canım İzmirde yasıyorum buldum sonunda yapan bir arkadas fakat 12 liradan aldım yüksek fiyatla mı aldım sizce? İlginize ayrıca tesekkür ediyorum..
bende tuvalet temızleyicisini kullanıyorum fena degil.ama ole aman aman bi farkı yok .çamaşır suyu gıbı temızlıyo.ve kokusu agır.boguluyorum sankı tuvaleti temizlerken
ben de tam tersi tuvalet banyo temizleyicisinin hastasıyım kokusuna bayılıyorum. temizlik ferahlık kokuyor adeta. temizlik yapmayacaksam bile arasıra lavaboya klozete sıkıyorum sırf temiz güzel koksun diye. hatta bazen sıktıktan sonra veya temizlik yaptıktan sonra arasıra girip çıkıp mutlu oluyorum yıllardır biobellinda ürünlerini kullanıyorum. vazgeçemiyorum. marketten almıyorum deterjan falan. çünkü artık onlarla yaptığım temizlik içime sinmiyor. sağlığıma zarar verdiğini biliyorum. çünkü bangır bangır heryerde kimyasal maddelerden uzak durun diye anlatıyor herkes. uzun zamandır da üyesiyim.