Bebek Beslenmesi Biogaia damla kullanıyorum bebeğim sürekli ağlıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bilinmeyenkisisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
57
8
36
35
Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır biogaia damla kullanıyorum fakat iki gündür gün içinde bebeğim sakinken damlayı kullandıktan sonra ağlama krizlerine giriyor. Nedeni ne olabilir? Dün soluğu acilde aldık. Damladan olduğunu düşünmemiştim. Bugün de aynısı olunca içirmeseydim keşke dedim.

Biogaia faydalı bağırsak bakterisi içeriyor diye biliyorum. Belki damlaya kıvam vermek için kullandıkları bir katkı maddesine hassasiyeti vardır. Prospektusten içindekileri okuyup o katkilari içermeyen bir damla kullanabilirsiniz belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır biogaia damla kullanıyorum fakat iki gündür gün içinde bebeğim sakinken damlayı kullandıktan sonra ağlama krizlerine giriyor. Nedeni ne olabilir? Dün soluğu acilde aldık. Damladan olduğunu düşünmemiştim. Bugün de aynısı olunca içirmeseydim keşke dedim.
Nurse harvey's dene. Ben kullanıyorum, hiç ama hiç sorun olmadı, 4 aylık oldu kızım.

Back
X