Arkadaşlar lütfen beni dinleyin .bundan 21 gün önce biominera zayıflama bandı aldım.85tim hala 85im.her hafta arayıp halimi bildirdim bir hafta daha 3 gün daha deyip oyaladılar beni.dün yine aradım paramı iade edin siz sahtekarsınız diye gerçegi yüzlerine vurunca bana demediklerini bırakmadılar.zaten bizde aptallık neyi düşünüyor umut ediyor ve alıyoruz ki.istanbul korse merkezi sahibi necla gündogdu tam fil gibi bir kadın.kelin ilacı kendine yaramamış.neyse facebook biominera sayfası var.ben onu eklemiştim dün kızınca orda yorum yapıp bir işe yaramadıgını yazdım hem anasayfaya hemde bandın fotosunun altına .bu sabah baktım ki iki yorumuda silmişler ayrıcada beni atmmışlar adiler.aynı şekilde ist kor.merk.sayfasındada üğrün yorumuna fayda görmediğimi yazdım ama malesef yayınlamadılar bile .kesinlikle asla ve asla para tuzagına düşmeyin.adi bir dolandırıcı bunlar.karaktersiz hırsızlar.sakın ha sakın kullanmayın .bu yazımıda alın kopyalayın lütfen.kimse ragbet etmesin bunlara.ayrıca pakette hediye birde krem geldi
satış fiatı 75lira bir halta yaramıyor hiç biri.lütfen beni dinleyin 138 liraya gidin eşofman alın ayakkabı alın yürüyün.onlarada haram zıkkım olsun.dolandırıcılar.
şimdi gördüm tvden izleyince alası geliyo insanın mükemmel pazarlama ama siz ne demişsiniz bi baktım haklı olduğum çıktı hayal pazarlıyorlar alıp kullananın psikolojisini düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?