BİONORİCA AGNUCASTON HAPI

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
kzılar ben adet agrılarım ıcın doktora gıttım once vısanne verdı kullanamdım sımdı bu hapı versı kullanıcam ınsallah ıkı ay sonra esım ızıne gelıcek bu hapla hamıle kalanlar varmıs sızce nasıl bı hap

AGNUCASTON adet görme ile ilgili hastalıkların tedavisinde kullanılan bitkisel bir ilaçtır. AGNUCASTON aşağıdaki durumlarda kullanılır:

• adet görme ritim bozuklukları

• aylık adet görme öncesi şikayetler

• meme şişmesi ve meme ağrısı

Adet görme ile ilgili bozuklıkların yanısıra meme şişmesi ve meme ağrısı durumlarında bir doktora danışılmalıdır; çünkü daha fazla tıbbi inceleme gerektiren bir hastalıktan kaynaklanabilir.

Adet döngünüzün düzenlenmesi hamile kalma olasılığınızı artırabilir.

prospektüs bilgilerinde böyle canım.. adet düzenleyici bir ilaç olduğunu söylüyor. böyle bir sorunun mu var ki senin ?

adetlerım cok agrlı gecıyordu canım gıttım ıkı hafta once doktor vısanne verdı ama bu hap gebelıgı engelnıyomus kullanmadım sonra ozel doktora cıktım bunu verdı adetlerını duzenlcek ve agrıların gıdıcek dedı dun okudum bu hapla hamıle kalan falan varmıs benım hıc bır sorunum yok sukur

anladım canım. adet döngüsü düzenlendiği için hamilelik olasılığı artar diyor.. yumurtlama günlerini saptayıp ilişkiyi o günlere denk getirirsen de artar şansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…