Ven gebelikten haberim yoktu vuruldum doktora sordum ama bizde bilmiyoruz etkileri ne olucak dediHamilelikte 6 yada 7.aydan sonra doktorlarda öneriyo yaptırılmasını siz aordunuz mu doktorunuza
Yaa sizde saglikla kucaklayin insallahBen tüp bebekle hamileyim. Biontech vurulduktan 4 gün sonra transferim oldu, çok şükür tuttu. Doktorum önermişti zaten vurulmamı. Gebelikte birçok kadın bilmeden aşıyı oldu, hiçbir yan etki görülmedi. Korkmayın. Sağlıkla doğsun inşallah.
Bişey olmıycak inşallahVen gebelikten haberim yoktu vuruldum doktora sordum ama bizde bilmiyoruz etkileri ne olucak dedi
InşaallahBişey olmıycak inşallah
Onumuzdeki hafta kalp atışını duymaya gidicez inşallahSonuç ne oldu acaba ?
Nasılsınız ? Siz ve bebeğiniz iyidir umarımOnumuzdeki hafta kalp atışını duymaya gidicez inşallah
Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok kalp atışımızı duydukNasılsınız ? Siz ve bebeğiniz iyidir umarım
Gebelik ögrenilene kadar bebege geçiş olmuyor bebek korunuyor diye biliyorum. İnsallah saglikla gelirMerhabalar gecen hafta cumartesi biontech aşı vuruldum 4 gun sonra gebe olduğumu öğrendim başına gelen var mı
Doktorlar 14 haftadan sonra öneriyor 6-7 ay değilHamilelikte 6 yada 7.aydan sonra doktorlarda öneriyo yaptırılmasını siz aordunuz mu doktorunuza
Sağlıkla yavrunuz gelsin .hiç merak etmeyin bir şey olmaz çoğu doktor aşı olmayı öneriyor . Yavrunuzda bende araya sıkışayım korumalı doğayım demişÇok şükür şimdilik bir sıkıntı yok kalp atışımızı duyduk
Herkeste aşı yaşını düşürdükleri hamilelikte de düşürmüşler malesef hakkınızda hayırlısı olaun inşallahDoktorlar 14 haftadan sonra öneriyor 6-7 ay değil
İnşallahHerkeste aşı yaşını düşürdükleri hamilelikte de düşürmüşler malesef hakkınızda hayırlısı olaun inşallah
İnşallahSağlıkla yavrunuz gelsin .hiç merak etmeyin bir şey olmaz çoğu doktor aşı olmayı öneriyor . Yavrunuzda bende araya sıkışayım korumalı doğayım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?