- 14 Ağustos 2021
- 2
- 1
- 1
- Konu Sahibi kasim_patim
bıontech aşısı sonrası regl düzeninde değişikli yaşayan var mı? süresi uzama, az yada düzensız çok gelmesi gıbı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz değişiklik oldu günler değiştibıontech aşısı sonrası regl düzeninde değişikli yaşayan var mı? süresi uzama, az yada düzensız çok gelmesi gıbı ?
benim 5 gündür süren regl 8 güne çıktı hala devam ediyor , doktora gittim test yapıldı sorun yok gibi ama takip edilcek . doktor aşı yan etkılerı gürlebilir dıyor umarım geçicidir.Biraz değişiklik oldu günler değişti
Umarım geçici bir durumdur bende günlerde artış olmadı sadece gün değişikliğibenim 5 gündür süren regl 8 güne çıktı hala devam ediyor , doktora gittim test yapıldı sorun yok gibi ama takip edilcek . doktor aşı yan etkılerı gürlebilir dıyor umarım geçicidir.
Ben de erken oluyorum, 30 günden 27 güne düştü döngü. Şaşkınım.ben de aşı olduğumdan beri erken oluyorum, çevremde gecikme yaşayanlar var.
Evet geçici bir durum, benim düzeldi.Merhaba çok geçmiş olsun ben aşı olmadım ve yurt dışına gitme durumum var. Adet düzeni değişenleri duyunca yaptırmak istemiyorum gitmek de istiyorum kararsız kaldım. Aşı sonrası adet düzeninde değişiklik olanlarin durumu düzeldi mi acaba geçici bir durum olduğu söyleniyor