bıontech aşısı sonrası regl düzeninde değişikli yaşayan var mı?

25 agustosta biontek oldum. bu sabah (27 agustos) pembe renginde kanamam oldu.. regli tarihim 2 eylul oysaki. gun icinde devam edecek mi bakacagim. eger devam ederse 6 gun one cekmis olacak ki benim hep gununde gelir ya da 1-2 gun gecikirdi asla erken gelme olmazdi.
hee ama regli deilsemde bu neyin kanamasi o da ilginc hafif kasiklarimda agrida hissediyorum.

2. Dozdan sonra adetim bozuldu. Bu ay olmadım. Aşıdan olacağı aklıma gelmemişti burayı görene kadar

Ben aşı olduktan sonra temmuzda hiç adet olmamıştım. En sonki regl tarihimden 54 gün sonra adet oldum. Şaka gibi bir gecikme. Gecikme yaşıyordum fakat hiç bu kadar gecikmemişti. Bu ay inşallah çok fazla bir gecikme yaşamam.

Benim birkaç gün değişiklik oldu ama 2. Dozdon sonra yumurtlama döneminden başlayıp adet olana kadar yani 2 hafta kadar adet sancım oluyor birde bütün kanamayı 1 günde oluyorum nerdeyse.

Benim 16 yaşında kızım var o da biontec oldu ve adet olmadı bu ay 2.dozu olacak baya stresli oldum bir sorun varmıdır diye demek ki etkiliyormus😏

Bende 6 Eylül'de ilk doz oldum. Normalde 6-11 Eylül arası adeteminim gelmesi gerekiyordu ama hala olmadım 😏

Bende iki doz biontech oldum her iki aşıdan sonra beş gün erken regl oldum ve yoğun kanama da oldu

Merhaba çok geçmiş olsun ben aşı olmadım ve yurt dışına gitme durumum var. Adet düzeni değişenleri duyunca yaptırmak istemiyorum gitmek de istiyorum kararsız kaldım. Aşı sonrası adet düzeninde değişiklik olanlarin durumu düzeldi mi acaba geçici bir durum olduğu söyleniyor

Merhaba çok geçmiş olsun ben aşı olmadım ve yurt dışına gitme durumum var. Adet düzeni değişenleri duyunca yaptırmak istemiyorum gitmek de istiyorum kararsız kaldım. Aşı sonrası adet düzeninde değişiklik olanlarin durumu düzeldi mi acaba geçici bir durum olduğu söyleniyor
Evet geçici bir durum, benim düzeldi.

Back
X