Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ates olcme yontemine basladim 3 gun oldu artik her sabah atesimi olcup yaziyorum qrafigime siz de deneye bilirsiniz ve burada ovulasyon gunu otomatik yaziliyormus hadi bakalim hayirlisihttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
bu da biritm qrafigim isteyen deneye bilir bunu yardimci ola bilirim
ben ateş ölçme yöntemini kullandım ve tavsiye ederim..
canım ateş ölçmeyi edetın bittikten sonramı yaptın dil altındnmı ölçtün.sabah kaçta ölçülüyor.kaç gün ölçeceğiz.sen hamıle kaldınmı bu yöntemle kızmı erkekmi düşünüyodun ? bayaa sordum ya kusura bakma detımın bitiminde bende ölçecğimde kısmetse bilgilenmek istedım![]()
merhaba,canım ateş ölçmeyi edetın bittikten sonramı yaptın dil altındnmı ölçtün.sabah kaçta ölçülüyor.kaç gün ölçeceğiz.sen hamıle kaldınmı bu yöntemle kızmı erkekmi düşünüyodun ? bayaa sordum ya kusura bakma detımın bitiminde bende ölçecğimde kısmetse bilgilenmek istedım![]()
canım ateş ölçmeyi edetın bittikten sonramı yaptın dil altındnmı ölçtün.sabah kaçta ölçülüyor.kaç gün ölçeceğiz.sen hamıle kaldınmı bu yöntemle kızmı erkekmi düşünüyodun ? bayaa sordum ya kusura bakma detımın bitiminde bende ölçecğimde kısmetse bilgilenmek istedım![]()
kısmetse bende düşünüyorum cnm önümüzdekı ay fakat bıorıtımden anlayamadım mümkünse banada bakarmısın
doğum t.8 kasım 1982 eşimin doğum t.27 şubat 1983
27 temmuz 2011 son reglim
28 yada 29 gün sürüyor döngüm antalyadayım kız bebek için inş. hayırlısı olur
basliga bakmadan hemen cevapladim soru bana degilmis pollyannayaymis
ayy cok komik oldu simdi:26:![]()
Êàëåíäàğü áèîğèòìîâ
bu senin bioritm qrafigin
soyle aciklayim benim anladigim kadariyla bioritmlik derken insani hem fiziki bakimdan, hem hassasiyyet bakimindan, hem de intellekt bakimindan izah eder.
1.kirmizi renkte olan fiziki faza
2.hassasiyyet fazasi -mavi
3.intellekt -yesil
eger dollenme gunu fiziki faza yuksek, hassasiyyet fazasi asgiysa o zaman bugunde dollenen bebek erkek
eger hassasiyyet fazasi yuksek, fiziki faza asagiysa kiz
eger her ikisi beraberse bu zaman cinsiyet bilinmiyor.
sonunda öğrendım anladım çok teşk ederım :18:
merhaba canım. sen bana özelden mesaj atmışsın ama 100 mesajdan az olunca özele yazılamıyor. seni burada bulmuşken cevap vereyim istedim. yazdıklarına göre 26 temmuzda adet olmuş olman lazım doğru mu. eğer hastalandıysan demekki senin bir sonraki ovulasyon tarihin 9 ağustos. bu demektir ki 6 ve 8 ağustos tarihlerinde ilişki olması lazım. özellikle bu tarihin sonrasında yasak çünkü geç yumurtlama olursa ve sen o tarihe getirirsen erkek ihtimali yükselir.
ben başka ne yaptım çok fazla birşey yapmadım. bioritmimi bilmiyorum yani onu takip etmedim ama buna göre de çok takip eden var demek ki tutuyor. sadece ilişkiden yarım saat önce sert bir neskafe yaptım zorla içirdim kocama. yazık nedenini bile bilmiyordu
ilişkiden sonra sola yattım bir de, başka birşey yapmadım inşallah senin de istediğin gibi sağlıklı hayırlı bir kızın olur
sert neskafe neden acaba kahve erkek için dıye bılıyordum ve ben bayadır kahve içmıyorum.buarada 27sınde adet oldum 1 gün gecıkmelı.eylülde dedıklerını yapalaım bakalım. gurbetgüzeli ablamda var sağolsun burdan yardımcı oluyor.sizede çok teşk ederım