Doğuma Hazırlık Bioritm,ovulasyon gunu, ates olcme yontemi bunlari deneyip netice elde edenler buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Arkadaslar ovulasyon gunu takibi yapanlar,ates olcme yontemi uyqulayanlar, bioritm qrafiki ile hamile kalan cinsiyyet belirleyenler listemizi yapalim netice nedir acaba?

ovulasyondan kac gun once birliktelik oldu ve sik iliskimi oldu
ovulasyon gununu nasil belirlediniz?

Ben ates olcme yontemine basladim 3 gun oldu artik her sabah atesimi olcup yaziyorum qrafigime siz de deneye bilirsiniz ve burada ovulasyon gunu otomatik yaziliyormus hadi bakalim hayirlisihttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&

bu da biritm qrafigim isteyen deneye bilir bunu yardimci ola bilirim

kısmetse bende düşünüyorum cnm önümüzdekı ay fakat bıorıtımden anlayamadım mümkünse banada bakarmısın
doğum t.8 kasım 1982 eşimin doğum t.27 şubat 1983
27 temmuz 2011 son reglim
28 yada 29 gün sürüyor döngüm antalyadayım kız bebek için inş. hayırlısı olur

ben ateş ölçme yöntemini kullandım ve tavsiye ederim..

canım ateş ölçmeyi edetın bittikten sonramı yaptın dil altındnmı ölçtün.sabah kaçta ölçülüyor.kaç gün ölçeceğiz.sen hamıle kaldınmı bu yöntemle kızmı erkekmi düşünüyodun ? bayaa sordum ya kusura bakma detımın bitiminde bende ölçecğimde kısmetse bilgilenmek istedım :17:

canım ateş ölçmeyi edetın bittikten sonramı yaptın dil altındnmı ölçtün.sabah kaçta ölçülüyor.kaç gün ölçeceğiz.sen hamıle kaldınmı bu yöntemle kızmı erkekmi düşünüyodun ? bayaa sordum ya kusura bakma detımın bitiminde bende ölçecğimde kısmetse bilgilenmek istedım :17:

canim benim ne kadar sorarsan sor bildigim kadariyla seve-seve cevaplarim.
Ben artik 5 gundur ki olcmeye basladim atesimi.En yuksek ates bu sabahti 36.7 ondan oncekiler 36.4
36.4
36.5
36.5 ve bugun
36.7
ama daha devami olucak
her sabah yerinden kalkmatan termometreyi dilinin altina koy ve olc olctugun yaz biyere
erkenden 7-00 de olcmek tavsiye ediliradet hemen bitince basla istersen buraya yaz her gun bakalim
arkadaslarimiz da sagolsunlar iyi biliyorlar.Hep yardimci oluyorlar.Tamammi?:49:

merhaba,
adetliyken ölçmeye başladım canım. kaç dereceyle adet olduğumu görmek için.
sabah yataktan kalkmadan dil altından dijital termometre ile en geç 7 de ölçtüm.
1 döngü boyunca saatini kur ve aynı saatte ölç.
çok şükür hamile kaldım, kız veya erkek farketmez onu düşünmedim canım:)
Ama yumurtlama günü beraberlik olmuştu bi ihtimal erkek olabilir belki. çünkü erkek sperm hücreleri daha hızlıymış ama ömrü daha kısa oluyormuş.

Son düzenleme:

basliga bakmadan hemen cevapladim soru bana degilmis pollyannayaymis
ayy cok komik oldu simdi:26::59::66:

kısmetse bende düşünüyorum cnm önümüzdekı ay fakat bıorıtımden anlayamadım mümkünse banada bakarmısın
doğum t.8 kasım 1982 eşimin doğum t.27 şubat 1983
27 temmuz 2011 son reglim
28 yada 29 gün sürüyor döngüm antalyadayım kız bebek için inş. hayırlısı olur

Êàëåíäàğü áèîğèòìîâ

bu senin bioritm qrafigin

soyle aciklayim benim anladigim kadariyla bioritmlik derken insani hem fiziki bakimdan, hem hassasiyyet bakimindan, hem de intellekt bakimindan izah eder.

1.kirmizi renkte olan fiziki faza
2.hassasiyyet fazasi -mavi
3.intellekt -yesil
eger dollenme gunu fiziki faza yuksek, hassasiyyet fazasi asgiysa o zaman bugunde dollenen bebek erkek
eger hassasiyyet fazasi yuksek, fiziki faza asagiysa kiz
eger her ikisi beraberse bu zaman cinsiyet bilinmiyor.

Son düzenleme:
basliga bakmadan hemen cevapladim soru bana degilmis pollyannayaymis
ayy cok komik oldu simdi:26::59::66:

olurmu canım çok teşekkür ederım hepinizin bilgisinden yararlanmak isterım elbette.yrından ıtıbren bende baslıyorum inş. cümlemıze hayırlısını versın rabbım çok sağolasın :16:

Êàëåíäàğü áèîğèòìîâ

bu senin bioritm qrafigin

soyle aciklayim benim anladigim kadariyla bioritmlik derken insani hem fiziki bakimdan, hem hassasiyyet bakimindan, hem de intellekt bakimindan izah eder.

1.kirmizi renkte olan fiziki faza
2.hassasiyyet fazasi -mavi
3.intellekt -yesil
eger dollenme gunu fiziki faza yuksek, hassasiyyet fazasi asgiysa o zaman bugunde dollenen bebek erkek
eger hassasiyyet fazasi yuksek, fiziki faza asagiysa kiz
eger her ikisi beraberse bu zaman cinsiyet bilinmiyor.

uffffff çok karışık ya o az bu fazla anlamakda hep zorlanmışımdır şimdi burd kızmı dıyo tarıhı nerde hangı ay neyse yınede teşekkür ederım canım :5:

:1: sonunda öğrendım anladım çok teşk ederım :18:

merhaba canım. sen bana özelden mesaj atmışsın ama 100 mesajdan az olunca özele yazılamıyor. seni burada bulmuşken cevap vereyim istedim. yazdıklarına göre 26 temmuzda adet olmuş olman lazım doğru mu. eğer hastalandıysan demekki senin bir sonraki ovulasyon tarihin 9 ağustos. bu demektir ki 6 ve 8 ağustos tarihlerinde ilişki olması lazım. özellikle bu tarihin sonrasında yasak çünkü geç yumurtlama olursa ve sen o tarihe getirirsen erkek ihtimali yükselir.:50:
ben başka ne yaptım çok fazla birşey yapmadım. bioritmimi bilmiyorum yani onu takip etmedim ama buna göre de çok takip eden var demek ki tutuyor. sadece ilişkiden yarım saat önce sert bir neskafe yaptım zorla içirdim kocama:37:. yazık nedenini bile bilmiyordu:1: ilişkiden sonra sola yattım bir de, başka birşey yapmadım inşallah senin de istediğin gibi sağlıklı hayırlı bir kızın olur

merhaba canım. sen bana özelden mesaj atmışsın ama 100 mesajdan az olunca özele yazılamıyor. seni burada bulmuşken cevap vereyim istedim. yazdıklarına göre 26 temmuzda adet olmuş olman lazım doğru mu. eğer hastalandıysan demekki senin bir sonraki ovulasyon tarihin 9 ağustos. bu demektir ki 6 ve 8 ağustos tarihlerinde ilişki olması lazım. özellikle bu tarihin sonrasında yasak çünkü geç yumurtlama olursa ve sen o tarihe getirirsen erkek ihtimali yükselir.:50:
ben başka ne yaptım çok fazla birşey yapmadım. bioritmimi bilmiyorum yani onu takip etmedim ama buna göre de çok takip eden var demek ki tutuyor. sadece ilişkiden yarım saat önce sert bir neskafe yaptım zorla içirdim kocama:37:. yazık nedenini bile bilmiyordu:1: ilişkiden sonra sola yattım bir de, başka birşey yapmadım inşallah senin de istediğin gibi sağlıklı hayırlı bir kızın olur

sert neskafe neden acaba kahve erkek için dıye bılıyordum ve ben bayadır kahve içmıyorum.buarada 27sınde adet oldum 1 gün gecıkmelı.eylülde dedıklerını yapalaım bakalım. gurbetgüzeli ablamda var sağolsun burdan yardımcı oluyor.sizede çok teşk ederım

iki defa yazmışım msjımıda neyse

Son düzenleme:
sert neskafe neden acaba kahve erkek için dıye bılıyordum ve ben bayadır kahve içmıyorum.buarada 27sınde adet oldum 1 gün gecıkmelı.eylülde dedıklerını yapalaım bakalım. gurbetgüzeli ablamda var sağolsun burdan yardımcı oluyor.sizede çok teşk ederım

sert kahve spermleri hızlı hareket ettiriyormuş, kız erkek farketmez hamile kalmayı kolaylaştırıyor. bunu da buradan bir arkadaş söylemişti bana uyguladım ben . ama zaten sen değil eşin içecek canım kahveyi. sen bilirsin istersen bi dene. bir gün geç olduysan bence ilişkiyi 7 ve 9 ağustos tarihlerine denk getir, çünkü son adet tarihin üzerinden bir sonraki ovulasyonun gerçekleşecek.hayırlısıyla olur inşallah

yumurtlama gününde ağrı olurmuş akıntı fazlalaşırmış bende olmuyor bılemıyorum ne gün oluyor.ayın 24ünde 1 ağrım geldiakıntımda fazlaydı acaba dedım adetmı olucam yok 27sınde oldu acaba o günmü çatladı dıyede kafam karıştı şimdide ateşimi ölçüyom :(
eylüle kaldı benım bebek ama bı bılsem hangi gün çatladığını
hayırlısı olur inş.

yumurtama kitleriyle yumurtlama zamanımı belirlemeye çalıştım,ateş ölçtüm iki ay...6 hafta erkek bebek dietini yapmaya çalıştım.bi kaç besin takviyesi de klullandım.ilişkiden önceki bi kaç gün karbonatlı suyla duş yaptım vajinaya...daha belli değil cinsiyeti.9 haftalık hamileyim daha bi o kadar daha var öğrenmeye...

Back
X