Saç Uzatma Yöntemleri biotinle saç uzatma

bi kız Arkadasım kullanıyor daha yenı basladı saçlarını parlak gösteriyor ıyı bakım yapıyor kullanmadan önce sacları kötüydü , uzatırda belkı

günaydın arkadaşlar ben dün başladım medobıothın kullanmaya cildim bozulur mu yakında evlenicem acil cevap lütfen :(

Ben medobiton kullandım o kadar harika bişey ki acayip saç uzatıyor kuaförüm bile şaşırdı ne zaman uzadı diye yeniden başlayacaktım ezcane başka vitamin hapı önerdi o vücudumu mahvetti o yüzden medobiotinden vazgeçme

tesekkur ederim canım ya kullanıyorum bakalım bır ıkı sıvılcem cıktı ama bırakmadan devam edıyorum saclarımda uzadı sankı bıraz

Herhangi kimyasala başvurmadan da saçı uzatmak kolay aslında.
Her insanın saçı (eğer bir hastalığı yok ise) her ay 1 cm uzar.
Yıkama süreni uzatarak bunu ayda 2-3 cm'ye çıkarabilirsin de.
Çoğumuzun yaptığı yanlıştır bu. Saçlarımız bakımlı olsun düşüncesi ile günde, 2 günde yıkamak, şampuanlar ile kürler ile bakım yapmak. Halbuki biraz dayanıp yıkama süresini uzatır isen, saçların ekndi kendine bakarlar.

Ben normalde saçlarımı 3 günde bir yıkıyorum. Ama eğer uzatmak istiyorsam bu süreyi 4-5 güne çıkarıyorum.
Çalıştığın sektör gastronomi değil ise, veya koku içerisinde uzun süre kalmıyorsan dayanmak çok da zor değil bence:)
Ama kesinlik ile işe yaradığını göreceksin..

Ben solgar kullanıyorum 5000mg.ikinci kutudayım şu anda.Ama biotin altı aydan sonra etkisini gösterdiği için henüz bir yorum yapamayacağım.Biotin kullanımında sabırlı olmak gerekiyor.Ben solgar kullanıyorum.

Saçlarımı iki günde bir yikiyorum canım ben otomasyon şirketinde takım lideriyim öyle koku yapcak bsey yok tabiki ama alışkanlık kendimi kötü hissediyorum

Ben de biotine başladım 14 gün oldu şuan pek bi farklılık gördüğümü soyleyemeyeceğim saçlarımda. Ama yüzde kıllanma yaptığı doğru. Çene bölgemde zaten potansiyel vardı onlarda bi canlanma oldu. Ama hiiiçç umrumda değil. 3-5 yıl için saçlarımdan vazgeçemem. Bi sefer iğneli yaptırsam bidaha çıkmaz zaten. 3 aydan sonra başlıormuş faydası bakalım görelim.

Back
X