bipolar anneler ???

Bnde bipolar olup olmadığına tam emin degilim ama ilac kullanmıyorum suanda sadece anksiyete tehşisi koyulmuştu fakat duygu durumu değişimleri gözlemliyorum ve kiş mevsiminde oluyor bu daha fazla onun dışinda kirma dökme sinirlilik vs yok sadece canım hicbsey yapmak istemiyor huzursuz oluyorum o kadar esimde bana ilk defa sende kisilik bozuklugumu var seni tanımakta zorlaniyorum dedi ve takıntı yaptm kendime acaba dedim 4 senelik evliyim ve cocuk düşünüyoruz
Eğer sıkıntılarınız bunlardan ibaretse sadece depresyon yaşıyor olabilirsiniz. Önce teşhis konsun. Sonra üzerine düşünün, şimdiden kendinizi yıpratmayın

Geçen sene bu zamanlar cok ciddi bi depresyon yaşamıştım 15 gün yemek içmek konuşmak cok zor olmuştu hepinize çok teşekkür ederim suanki korkum aslnda tamamen aynı seyleri yaşamak 3 senedir böyleyim açıkçası daha önce bi sorunum yoktu ve bu durum beni çok telaşlandırdı

İşte geldim burdayım.

Ne varmış bipolar annelikte ???
Yani anne olduktan sonra ya da olmadan önce kanserde olabilirdim sonuçta o da genetik yatkınlıkla alakalı.
İki tane birbirinden akıllı kızım var ve ben onlara göre dünyanın en mükemmel! annesiyim.
Yani evet fazla hassasız,fena takıntılıyız,kararsızlık abidesiyiz vs.
Ama bunların hiçbiri benim içimdeki ANNELİK duygusuna engel değil.
Allah vermiş bana bu hastalığı ben istememişim ki.
İkinci sınıf insan muamelesi yapmayın lütfen bize.
Allah bağışlasın

İşte geldim burdayım.

Ne varmış bipolar annelikte ???
Yani anne olduktan sonra ya da olmadan önce kanserde olabilirdim sonuçta o da genetik yatkınlıkla alakalı.
İki tane birbirinden akıllı kızım var ve ben onlara göre dünyanın en mükemmel! annesiyim.
Yani evet fazla hassasız,fena takıntılıyız,kararsızlık abidesiyiz vs.
Ama bunların hiçbiri benim içimdeki ANNELİK duygusuna engel değil.
Allah vermiş bana bu hastalığı ben istememişim ki.
İkinci sınıf insan muamelesi yapmayın lütfen bize.
Gebelik döneminde ilaçkullandınız mı

Benim annem bipolar kardeşime geçişi var ,piyango ona vurmuş ,
Keşke yetim hanede büyüseydim diyorum ,
Bipolar ,farklı basamakları ve türleri olan bi hastalık doktor teşhis koymadan üzmeyin kendinizi ,
Genetik geçişi kötü ama çocuk büyürken kötü şeyler yaşayabilir daha çok

Yine bir bipolar konusu ve yine kötü yorumlar bitmiyor.Eski ama yazmadan yine duramadım görünce.bipolarlar evlenmesinler çoğalmasınlar anne olamasın bir bipolar hastası genetik aktarım olmasın siz öyle istediniz diye. sizin gibiler dışlıyor diye nefes de almasınlar yaşamasınlar çünkü insanlar bilinçli olarak kendileri hasta olmayı seçiyor ya bu kadar cehalet ve önyargı olamaz gerçekten. asıl sizin gibi insanlar tehlikeli. önyargılı, psikiyatrik rahatsızlığı olan insanları canavar sanıp böyle yansıtıp olumsuz konuşup iç karartanlar

Back
X