- 22 Temmuz 2018
- 624
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
Bipolar bozukluğun tedavisi illa ilaç mıdır abifily ve citoles kullanıyorum 5 aydır.Ama hala git geller yaşıyorum.Doktorum hastane yatışı söyledi1 hafta fakat çok maliyetli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden değişeyim kiiDoktorunuz değiştirin. Alanında iyi olduğunu duyduğunuz birine gidin. İlacı ömür boyu kullanan tanıdığım var. Zor bir hastalık malesef. Geçmiş olsun
2. görüş almak için. Ama değiştirmeyip söylediğini yapmayabilirsiniz. 5 ay git gel yaşıyorum demediniz mi? Gerçi soru sormamışsınız. Pardon. Ne isterseniz yapınız.neden değişeyim kii
İlacı bırakmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıldım 5 aydır hep aynıyımDogru ilac kombinasyonuyla siradan çinko karbon pilli halk gibi yasayabiliyoruz :) terapi de olursa bonus fayda. Aman duzeldim iyi hissediyorum diye ilac birakmayi dusunecegin zamanlar olacak birakma. Ilaclar sayesinde iyi hissedebiliyorsun. Ilacsiz başa dönüyor insan daha beter şekilde. Kendini tanı. Ataklarin yaklasmaya yakin sana kendini belli ederler onları tanı. Bu maalesef beyin kimyasiyla ilgili oldugu icin ilac sart. Pes etme. Ne bipolar tanıyorum öyle iyi yerlerdeler ki bu hayatta. Kendi modunu da düşürme (bu depresif ataklarda aklina gelsin) ama dünyayi da kontrol edemeyiz (bu da hipomanide aklina gelsin, maniye zaten care yok :)
Sıkılmak nedir yahu?İlacı bırakmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıldım 5 aydır hep aynıyım![]()
İlacı bırakmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıldım 5 aydır hep aynıyım![]()
B.ku yersin. Denendi. Boşuna macera arama. Sıkılmak ne ulaaannn diye bagirasim geldi. Sıkılmak ne demek bacım? Bu sıkılacagın birşey değil. Mecbur olduğun birşey. Ne olsun istiyosun taksim meydanında kafanda duba elinde sihirli değnek selam dünya ben geldim diye dolasmak mı? Yoksa depresyonda kafanı kazıtıp işi okulu herseyi birakip battaniye altinda çürümek mi? Bunlar basit seyler değil. Yapma.İlacı bırakmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıldım 5 aydır hep aynıyım![]()
bravoİlacı bırakmayı düşünüyorum çünkü çok sıkıldım 5 aydır hep aynıyım![]()
Benım teyzem 25 senedır bıpolar hastası . İlaç tedavısı görüyor . Allah yardımcın olsun ılscı ıcmeyınce krızler gecırıyor ıntıhar a teşebbüsler ı var .Bipolar bozukluğun tedavisi illa ilaç mıdır abifily ve citoles kullanıyorum 5 aydır.Ama hala git geller yaşıyorum.Doktorum hastane yatışı söyledi1 hafta fakat çok maliyetli.