• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar Bozukluk yasayan var mi

Ben bu hastaliga tutuldum malesef hayatimi zehir ediyor bu hastaligi yasayanlar tedavi goruyor musunuz gunluk yasantinizi etkikiyor mu
Tatlim ben de bipolarim.uzun yillardir tedavi gordum.hep ozel doktorlarda tedavi gordum.ama inanki ozellerin de hepsi iyi degil.paraciklari kesilmesin diye iyilestirmeyen doktorum da oldu.nihayet cozumu nevzat tarhanda buldum.pahali ama kesin cozum bence.cok iyi ilaclar kullaniyorum yan etkisi yok.uyku getirmiyor.kilo aldirmiyor.yakinda da iyilesmis olacagim.tavsiye ederim.gecmis olsun

Hastalıgının derecesine göre bir duygudurum bozuklugu tedavisi görürsün gerek ilaç gerek terapi olarak. Hastalık dereceni biliyor musun ve bundan bu kadar rahatsızmısın? Bunları ögren ve doktorundan tedavini ona göre seçmesini rica et. Zaten derecesine göre ilaç veren çok az psikiyatr var ülkede. Ben üç kere teşhisim yanlış benim diye gittim ve hep aynı bipolar tanısı konuldu. Antidepresan bagımlısı bile oldum yanlıs tedaviyle. Son gittigim doktor agır lityum içeriklilerin gerekli olmadıgını söyleyerek bana baska ilaçlar verdi artı psikoterapi görmemi söyledi. Şimdilik iyi gidiyor yine dalgalanmalar yasıyorum ama sınırından cıkmıyor. En azından hayatım duzene giriyor. Kontrollü tedavine dikkat et ve bipoları kabullen. Kabullenmek bu işin yarısını bitiriyor bile. Çaresiz veya yalnız degiliz.

Back
X