Bipolar bozuklukları olanlar ve yakınları...

Merhabalar.2 aya yakın olmuş ama gene de bir şeyler yazayım dedim.Öncelikle çok ama çok zor bir rahatsızlık olduğunu söyleyebilirim.Bunun dışında eğer sormak istedikleriniz varsa soru cevap gidebiliriz.Hoşçakalın

Merhabalar.2 aya yakın olmuş ama gene de bir şeyler yazayım dedim.Öncelikle çok ama çok zor bir rahatsızlık olduğunu söyleyebilirim.Bunun dışında eğer sormak istedikleriniz varsa soru cevap gidebiliriz.Hoşçakalın
selam :) bende de aynı rahatsızlık var. Beni fazlasıyla zorluyor, ilaçlarla geçiştirmeye çalışıyorum ama ilaçlarda beynimi yavaşlatıyor :(.

Merhaba,

Ben bir bipolar bozukluk hastasıyım.Uzun yıllardır bu dertle güreşmekteyim.Bazen ben onu bazen o beni tuş etmekte.Şimdilerde ipler elimde.Varsa bir gizemi bu işin çözmeli ama ne mümkün.Yeni bir blog açtım Buradan yaşadıklarımı,hissettiklerimi,yaşayacaklarımı herkesle paylaşmak arzusundayım.Bir bakmak isterseniz beklerim:KK66:Fikirlerinizi almak isterm:KK66:Benimde diyecek iki lafım var diyenler irtibata geçebilir:KK66:Sevgiyle kalın ataksız kalın!!!

Bloğum:.... com . tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X