• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bipolar olabilir mi ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Burdan okuduğum bi kaç konu sonrası oluşan şüphem ; Erkek arkadaşımın pskolojik bi sorunu olduğunu düşünüyorum hatta eminim fakat ani değişimleri kafamı karıştırıyor.
Çok şüpheci
Çok kıskanç
Ani patlamalar ardından pişman olmalar ;psikoloğa gitme konusunda kafasına giriyorum fakat yaptıgı işten dolayı gitmek istemiyor.sürekli kafasında kuruyor ve düzeliyor sırf bu yüzden ayrılık yaşadık 1 ay son 2 haftadır bi sıkıntı yok ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Burdan okuduğum bi kaç konu sonrası oluşan şüphem ; Erkek arkadaşımın pskolojik bi sorunu olduğunu düşünüyorum hatta eminim fakat ani değişimleri kafamı karıştırıyor.
Çok şüpheci
Çok kıskanç
Ani patlamalar ardından pişman olmalar ;psikoloğa gitme konusunda kafasına giriyorum fakat yaptıgı işten dolayı gitmek istemiyor.sürekli kafasında kuruyor ve düzeliyor sırf bu yüzden ayrılık yaşadık 1 ay son 2 haftadır bi sıkıntı yok ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Senden önce sağlam bir aldatılma vakası yaşamış olabilir mi?

Senden önce sağlam bir aldatılma vakası yaşamış olabilir mi?
Sordum fakat yanıt alamadım bahsetmiyor 4 yıllık ilişkisinde terkedildigini kadınlara karşı güveni olmadığı söylemişti başlarda o kadar

Şüpheci ve kıskanç olan herkes bipolar olsa yanmistik..)
Bunun tanisini ancak bir uzman koyabilir.çıkın çıkın uzmana gidin anacım..
Bizimkinde biraz fazla yalnız bi kavga etsek başkasını buldum bulurum düşüncesine giriyor çıkıyor felan kafayı yedirtmelik türden

Bizimkinde biraz fazla yalnız bi kavga etsek başkasını buldum bulurum düşüncesine giriyor çıkıyor felan kafayı yedirtmelik türden
Iyide bunu hepsi yapıyor..bipolar çok daha ciddi belirtileri olan bir rahatsızlıktır.

Ooo bunlara bakilacak olursa, Turk erkeklerinin buyuk cogunlugu bipolar.:KK53:

Bunun teshisini sen koyamazsin. Gerekirse beraber bir uzmana danisin.
Haklısın başka türlü olmıcak gibi benim pskolojim bozuldu acaba ne zaman pakopata Bağlıcak tekrar diye

bipolar ciddi bir durum
olsa olsa en fazla terk edilme şeması olan biri olabilir.
bipolar olsa, manik dönemlerinde adınızı bile bilmez. aylarca ortadan kaybolur.. hayatının en hızlı dönemlerini yaşar. seks, para, kumar Allah ne verdiyse, o sırada karısına heyecan olarak ne çıkarsa.
depresif dönemlerinde ise, evden hatta yorganın altından çıkmadan yaşar.

bipolar ciddi bir durum
olsa olsa en fazla terk edilme şeması olan biri olabilir.
bipolar olsa, manik dönemlerinde adınızı bile bilmez. aylarca ortadan kaybolur.. hayatının en hızlı dönemlerini yaşar. seks, para, kumar Allah ne verdiyse, o sırada karısına heyecan olarak ne çıkarsa.
depresif dönemlerinde ise, evden hatta yorganın altından çıkmadan yaşar.
Bi süre ayrıldık kendi kabuğuna çekildi ara ara eski sevgilime takmalarıda böyle düşünmemi tetikledi bi dönem çok Mutlu bi dönem ise ya seni Mutlu edemezsem düşüncesiyle kendi Pskolojisini bozuyor

Bipolardan çok şizofren gibi ,
Bipolar böyle sahiplenmez daha bana ne diyen kullanan bir tarafı olur ,
devamlı olmayan şeyleri var gibi düşünmez ,
Özel bir psikyatra gitsin meslek dolayısıyla gidemiyorsa ,en azından teşhis konur ,
Sonrası tedavi olup olmama kararını kendi versin ,ilaç kullanımı gibi bir durum kan testlerinde çıkacaktır sonuçta ,
Sizde uzmana gitmedikçe,gerçekte ne olduğunu anlamadıkça kendisiyle görüşmeyin ,bu konular şakaya gelmez

Tw
Bipolardan çok şizofren gibi ,
Bipolar böyle sahiplenmez daha bana ne diyen kullanan bir tarafı olur ,
devamlı olmayan şeyleri var gibi düşünmez ,
Özel bir psikyatra gitsin meslek dolayısıyla gidemiyorsa ,en azından teşhis konur ,
Sonrası tedavi olup olmama kararını kendi versin ,ilaç kullanımı gibi bir durum kan testlerinde çıkacaktır sonuçta ,
Sizde uzmana gitmedikçe,gerçekte ne olduğunu anlamadıkça kendisiyle görüşmeyin ,bu konular şakaya gelmez
Teşekkürler

Burdan bakınca bipolardan çok akrep burcu erkeğine benziyor ama bilemedim şimdi :D

ben yıllar evvel buna benzer ibir ile 2,5 yıl çıktım,gençtim,anlamadım,salak gibi çektim,en son o terk etti benı,ve sonra bıbolara benzer bir hastalıktan klınığe yatırıldı,sonra bunların hiç birine yapmayan harıka bır adamla çıktım,diğerının anormal olduğunu anladım,diğeride hiç bunları yapmadan terk etti,meğer çift kışılıkmış,yanı erkeklerde hep bişey var,kafanı takma,sen şidmi bıboları okudukça aynen o diye neler bulursun,tek dıyeceğim,asla görüşüşmemesi gereken bırı

ben yıllar evvel buna benzer ibir ile 2,5 yıl çıktım,gençtim,anlamadım,salak gibi çektim,en son o terk etti benı,ve sonra bıbolara benzer bir hastalıktan klınığe yatırıldı,sonra bunların hiç birine yapmayan harıka bır adamla çıktım,diğerının anormal olduğunu anladım,diğeride hiç bunları yapmadan terk etti,meğer çift kışılıkmış,yanı erkeklerde hep bişey var,kafanı takma,sen şidmi bıboları okudukça aynen o diye neler bulursun,tek dıyeceğim,asla görüşüşmemesi gereken bırı
Asla görüşülmemesi gereken birisi demeyelim de tedavi olması gereken diyelim.bende memnun değilim bu durumdan ama aynı problem bendede olabilirdi inş aşarız diyelim

Hehe oğlak da akrep gibi beter zaten her neyse :KK45:
Tabii bipolar olsa kendi gitmez miydi psikologa sizce rahatsız olur hissederdi diye düşünmekteyim
Ben akrep kadınıyım akrep erkeğini biliyorum düşman başına oğlak bi nebze daha iyi çok inat iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü ama aşk o inadı felan ezip geçiyormuş onu gösterdi bana Ben düşündürdüm pskolojik sorunu olduğunu kendi düşünmüyorsa bile artık düşünüyor ama okuduğum kadarıyla baya araştırdım dün gece degil kendini bi yerlere kapatıp depresyon moduna girdiği olmadı hiç bu başka bişey

Sadece bu kadar bilgiye dayanarak teşhis koyamayız.

İşinden dolayı psikoloğa gidemediğini söylemişsiniz, hangi konuda? Vakit mi ayıramıyor?

Psikoloğa gitmek için ruhsal bir bozukluk olması gerekmiyor. Çift terapisi almayı önerebilirsiniz o tek gitmeyi reddederse.

Back
X