bir akil verin hanimlar

Orkdlkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
394
29
68
Diğer
Uzatmadan kisaca anlatsamda roman olacak ama..........
Hanimlar esimin annesiyle ve dolayisiylada ailesiyle sorunlu bir ilisimiz var.Oldum olasi sevemediler beni uzun sure esim cabaladi ama sonuc olmadi.Kv beni sevmedi ne dersem susacaksin gibi bir hayat gorusu var.Esim bana bakislarini yakalayip neden oyle bakiyorsun bile sordu kac kez.Varin sozlu hakaretleri siz tahmin edin.Esim o öyle bosver alinma der cevap versemde sesini cikarmaz.Sana yapilan yanlis der.
Sorunuma gelince kv kimle iyi degilse cevresindekilerde cephe alir.Bir eltim var iki yil once hamile kalmisti heyecanla aradim tebrik etmek icin simdi zamanim yok deyip telefonu kapatti cok bozuldum ve bir daha aramadim ben.Daha sonra bebegi kaybettiler bu kezde basin sagolsun diye aramadim.Bayramlarda bir araya geldigimzde felanda konusmadik hic selamlasmadik bile.
Kv en son gorustugumuzde x bisey yapmadi sen buyutuyorsun evimde boyle küslük istemiyorum dedi.bende onunlada konustunmu dedim sen buyuksun dedi.bende siz birsey soyledeiniizde cevap vermemekiyim kucugum, baskasi birsey soylediginde susmaliyim buyugum bu nasil bir kafa dedim.terbiyesizligim, saygisizliigim havalarda ucustu.
Neyse x hamileymis saklandi vs.... ve gecen hafta dogurdu.Erken dogmus braz iyiymis esime habire resim yolluyorlar vs.Simdi bu yilbasi onlara gidiecek yeni yil icin esimin aneanneside memleketten geldi.Sorun su ki istemiyorum ama esim icin gitmem gerekiyor.cunku 5 ay once kücük kardesi nisanlandi kv derdinden gitmedim oda gitmedi.Birde esim benim aileme karsi iyidir.Kac yildirda bizimkilerle bulusulur bu kez hayir diyemem sanirim.
Aslinda kacan onlardan cekinen bir profil cizdigimden onlarinn zevk almasida zoruma gidiyor hep.
Simdi bana bir akil verin ne yapayim hanimlar.biz telde gorusmeyiz 6 ayda bir gideriz ama esim genelde sik gider yanliz olarak.

esının hatırı ıcın mısafır gıbı gıt hep mesafelı hep resmı dur esınde cok durmasın oturmasın onlarla 1-2 ssaat oturup kalkın
hem sen gıtmıs olursun esının gonlu olur hemde agızlarına laf vermemıs olursun
hep mesafe hep resmıyet en guzelı

Misafir gibi dur hiç mutfakta işlerede karışma.hoş karışmasanda arkandan laf edecekler yani her türlü eleştirileceksin.git ama eşine nasıl davranacagın hakkında bilgi ver.

cok mu önemsiz bir sorunum varmis hanimlar cevap yazmadiniz hic.......

Yaaniiii... Esinle bi problem yaşamıyosun bu konuda. Önemli olanda bu. 6 ayda bir görüştüğün insanlari neden dert ediyosun ki. Git, gel olsun bitsin. Sonra normal hayatın devam edecek zaten... Bilemedim...

Misafir gibi git gel biz kvdemle oyleyiz artik o bana misafir ben ona en guzeli boyle inanki mesafeni koru ben aliyorum elime telefonu hic sohbetede katilmiyorum kafam rahat

Sikintili bir durum ama esiniz icin katlanacaksiniz mecbur giderken bebise guzel bir hediye alin onlara hediye almayin bence. misafir gibi gidip gelirsiniz bebis sevmis olursunuz iste :)

Canım ben olsam gider ve hiç bir şey olmamış gibi davranırdım .İnan bu durumuna daha da sinir olacaklar .
Eltiniz kendini bir şey zannediyor, açmışsın tebrik için kabalık etmiş .Seni üzmek kırmak için yaptığı apaçık ortada .
Umursama emin ol bu kadar üstüne gelemezler...

Masallah ne kadar sanslisiniz. Cok anlayışlı bir esiniz var. Anam da anam diye tutturmamis. Onun hatrina 1 2 saat gidin bence. Mesafeli olun tabiki..

esının hatırı ıcın mısafır gıbı gıt hep mesafelı hep resmı dur esınde cok durmasın oturmasın onlarla 1-2 ssaat oturup kalkın
hem sen gıtmıs olursun esının gonlu olur hemde agızlarına laf vermemıs olursun
hep mesafe hep resmıyet en guzelı
Öyle degil iste canim gidence birkac gun kalmak gerekiyor.Evi cok kucuk salonda yatiyoz 2 cocuk biz.Birde elini ceker hic birseye dokunmaz.Bulasik makinasi calisrirmaz yika kurula dur yani.

Misafir gibi dur hiç mutfakta işlerede karışma.hoş karışmasanda arkandan laf edecekler yani her türlü eleştirileceksin.git ama eşine nasıl davranacagın hakkında bilgi ver.
canim ben calisiyorum kücük bir cocugum var yaptiklarimi begenmez.
yemek yapilacak su yokmu derim olanla yap kadinsan der mesela.
Esimde istiyorki orda yapayim yesin annesi tek yasiyor.Börege corege merakli.Pogaca yapacan mesela maya yokmu derim karbonatla yap der.

Yaaniiii... Esinle bi problem yaşamıyosun bu konuda. Önemli olanda bu. 6 ayda bir görüştüğün insanlari neden dert ediyosun ki. Git, gel olsun bitsin. Sonra normal hayatın devam edecek zaten... Bilemedim...
Esim ailesine cok duskun babasi olmadigindan.Ama bizi ümitsiz vaka goruyor artik.Annem atamam ama sana davranislarini onaylamiyorum der.3 yil gorusmedi ama sonucta degismedi.
Misafir gibi git gel biz kvdemle oyleyiz artik o bana misafir ben ona en guzeli boyle inanki mesafeni koru ben aliyorum elime telefonu hic sohbetede katilmiyorum kafam rahat
Telefon elimde olsa nette sürtüyor diye laf cikar.Kadi bildigin gibi degil.Dedikodu sevmem der ama 24 saat gundemin nabzini tutar.
Sikintili bir durum ama esiniz icin katlanacaksiniz mecbur giderken bebise guzel bir hediye alin onlara hediye almayin bence. misafir gibi gidip gelirsiniz bebis sevmis olursunuz iste :)
Aslinda almiyacagim onlar benim cocugum dogdugunda almadi.Esim para verir buna eminim.Gecen bir kazak ormustum kaynim gordu hediye ettim al gotur diye.Bizim cocuga hediye bir dolap gelmisti bezlemek icin hic acmadik paketinden onuda verdim.Bir sagol bile denmedim.
Canım ben olsam gider ve hiç bir şey olmamış gibi davranırdım .İnan bu durumuna daha da sinir olacaklar .
Eltiniz kendini bir şey zannediyor, açmışsın tebrik için kabalık etmiş .Seni üzmek kırmak için yaptığı apaçık ortada .
Umursama emin ol bu kadar üstüne gelemezler...
sanki oonlar beni umursamayip kucumsuyorlar gibi ama.....

Masallah ne kadar sanslisiniz. Cok anlayışlı bir esiniz var. Anam da anam diye tutturmamis. Onun hatrina 1 2 saat gidin bence. Mesafeli olun tabiki..
sorun mesafe uzak kalinmali bir durum yani

Esimin yanina oturup eli elime bacagi ayagima dokunsa anan terbiye vermemis sana saygisiz der.Zihniyet bu yani.Ben salonun bir kosesinde esim anasinin yaninda oturur.

orda kalabılecegınız baska akraba veya tanıdık yokmu
esın sunu dıyebılır bız soz verdık gelmısken akraba tanıdıklarıda gezıcez bıdaha elımıze zor gecer desın zaten burasıda kalabalık olur desın ;) hıc tanıdıgınız olmasa bıle otelde kalın tanıdıkda kalmıs gıbı soyleyın

orda kalabılecegınız baska akraba veya tanıdık yokmu
esın sunu dıyebılır bız soz verdık gelmısken akraba tanıdıklarıda gezıcez bıdaha elımıze zor gecer desın zaten burasıda kalabalık olur desın :KK66: hıc tanıdıgınız olmasa bıle otelde kalın tanıdıkda kalmıs gıbı soyleyın
gecen sene dayisinin evine yolladilar benimle cocuklari esim annesinde kaldi.Bu senede oyle yap istersen ben gelemem diyor.Isin ilginci dayimizin karisida bu sene annesine gidecek.Otelde ayip olurmus hakaretmis.Üc gun idare et diyor.Onlar yatica yat kalkinca kalk.Kadin verdigi yatak yorgan resmen nem kokuyor.Gecen bir battaniye buldum orttum soon gidisimde baktimki battaniyeyi torbalamis agzini banttlamis.

gecen sene dayisinin evine yolladilar benimle cocuklari esim annesinde kaldi.Bu senede oyle yap istersen ben gelemem diyor.Isin ilginci dayimizin karisida bu sene annesine gidecek.Otelde ayip olurmus hakaretmis.Üc gun idare et diyor.Onlar yatica yat kalkinca kalk.Kadin verdigi yatak yorgan resmen nem kokuyor.Gecen bir battaniye buldum orttum soon gidisimde baktimki battaniyeyi torbalamis agzini banttlamis.
sende esıne de benı yalnız bırakmıcaksan yanımda olacaksan gelım yoksa bız cocuklarla kalalım tek sen gıt nasıl ısıne gelırse
de
annesıne karsı ayrı sana karsı ayrı oynamasın haklıysan haklı oldugunu en basta esın senı yalnız bırakmayarak gostersın
esın sana nasıl davranırsa kısılerde oyle davranır bunu soyle

sende esıne de benı yalnız bırakmıcaksan yanımda olacaksan gelım yoksa bız cocuklarla kalalım tek sen gıt nasıl ısıne gelırse
de
annesıne karsı ayrı sana karsı ayrı oynamasın haklıysan haklı oldugunu en basta esın senı yalnız bırakmayarak gostersın
esın sana nasıl davranırsa kısılerde oyle davranır bunu soyle
esim benim yanimda birsey soyleyemezmis annesine yoksa annesi ir daha yuzune bakmazmis.Kari icin bunu yapti dermis sindiremezmis.Ben onu teklif ettim iyi bende kaliyim dedi.Ama cok gitmek istedigini goruyorum.

Git, ama fuat avni gibi git. Korkma titre falan de cümle arasında. Sen güçlü ve dik dursan onlar o cesareti anca arkadandan dedikoduyla bulurlardı.

Tabiri caizse çirkeflik yap
Makinayı zorla çalıştır, bu yastık yorgan kokuyor de yenisini iste
Susma ettiği laflara adabıyla yapıştır gitsin cevabı
Bu tipler seni kırmaktan çekinmiyorsa sen onları bozmak için hiç çekinme

Back
X