- 7 Mayıs 2018
- 29
- 29
- 3
- 38
- Konu Sahibi muhendishanim18
Arkadaşlar kafamın karışık olmasının sebebi şu.Unutamadığım birisi var ve ilk gördüğümden beri çok etkilendiğim birisi.Bu kisiyle daha onceden tanisikligimiz yok ve karsilikli bakismalarimiz oluyordu.Bu kisiye karsi her ne kadar belli etmemeye calissamda anladi benim ondan hoşlandigimi.Anladigi gibi de hızlı davrandi ve ilgisini belli etti.Yani tekrar gelin goruselim gibi laf sokusturdu arada.Bu arada onunla yalniz konusabilecegimiz ortam hic yok devamli birileri oluyor ve isi geregi cok konusamadik.Aradan bir hafta gecti ve biz tekrar ayni ortamda gorustuk.Ben hic tanimadigim icin daha mesafeli davrandim aslinda biraz cok gulumsemedim acikcasi.Sanki morali bozuldu farkettim ama caktirmadi.Ayrilacakken biraz sanki sitemliydi bana karsi.Blaa blaa hanim sunu da boyle yapmiyor musun falan gibisinden laf sokmaya calisti.Sorum su acaba benden mi bir adim bekledi.Sonucta onun calistigi yeri ben biliyorum o benim hakkimda hicbirsey bilmiyor gorustugumuz sure disinda konusamiyoruz.Bozuldu mu nedir anlamadim.Çünku benden hoslandigindan emindim.Ben simdiye kadar hicbir erkege adim atmadim atamam da heralde.Off nasil olcak hic bilmiyorum.Bir daha gorusur muyuz onu da bilmiyorum.Lutfen bir akil verin