Bir akıl verin kızlar... Acill

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Kızlar bizim site herkesin birbirini tanıdığı müsbet bi site ve biz 2ay oldu taşınalı. Ve bugünlerde dikkatimi çeken biri var yan binada karşı komşumuz . Oğullarını uzaktan gördüm ama öncesinde küçük erkek kuzenim var oda bizim üst komşu eskiler burada facesinde görmüştüm ve dikkatimi çekmişti. Biri hayatımda var diye pek ilgilenmemiştim. Şimdi kimse yok bu çocuk beni görmedi henüz ve ben tanışmak istiyorum. Çocuk çok muhafazakar biri ve sadece haftasonları ailece geliyorlar. Ben annesiyle tanışıp kaleyi içten mi fethedeyim. Nasıl bi yol izlesem ? :KK22: Bu arada kuzenden 17 Aralık'ta askere gideceğini duydum sohbet ederken. Hayatında biri yok bu kesin öğrendim :KK28: Ee şimdi dikkatleri nasıl üzerime çekerim diyiverin bakem ? :)

10 gün sonra askere gidecek diyorsun, tanımadığın birinin askerden dönmesini beklemek ne kadar mantıklı !?

10 gün sonra askere gidecek diyorsun, tanımadığın birinin askerden dönmesini beklemek ne kadar mantıklı !?
Şöyle aslında ailede ki kişiler onu çok övünce ben ister istemez daha öncede beğenmenin etkisiyle de kapıldım. Ha bakarsın birbirimize göre değilizdir . Ama tanıyamadan bilemeyiz işte tanımak için bi fırsat nasıl oluşturabilirim onu soruyorum. Ben henüz tanımadığım için askerden gelene kadar bekliycem demiyorum ki zaten . Bunu demek çok fazla aptalca olur. Sadece bi şans diyorum :)

bacım diğerinden ne ara ayrıldın da buna abayı yaktın ? Bence sen bu hızla o 10 günde nişana bağlarsın olayı

Daha 15 gün önce iliskiniz varmis.
Su durumda zamana birakmaniz daha mantikli, askerden sonra dikkatini cekmeye calisin bence.
Bu dikkat cekmede pek mümkün degil ayni ortamlarda bulunmuyorsunuz, ne bilim bahcede dolasip bakis falan atmayacaginiza göre.
Tek sansiniz faceden ekleyip onun yazmasini beklemek gibi.

Bu saatte bu kadar acil olan ne anlamadım gerçekten acil durum var sandım.
Arkadaşların yorumları yerinde olmuş gelmişken boş dönmeyeyim.

Ayni binada olsaydi pasta yap borek yap
komsuda pisti sizede dustu hesabi dayan kapilarina dicem ama karsi binaya elinde tabakla gidersen niyeti belli etmis olursun :)

Back
X