- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Merhaba ben bosanali 1 yıl oldu,bu süreçte hiç kimseyle oturmadim ,konuşmadım çünkü kendi kafamda 2 çocuklu bı bayana kim bakar düşüncesi olduğu için ,ama işler öyle olmuyormuş ,geçen üç ay önce erkek meslektaşımla tamamen kaderin ağlarını örmesiyle bir araya geldik .Ben yüzüne bakamadım utandım ama üç ay sonra bı akşam arayip bı kahve içebilir miyiz diye sordu .Onun çocuğu yok ve o 15 yıllık ben ise 11 yıllık evliliğimi bitirdik o akşam aradiginda ben şokla sunan çok yorgunum gelmem deyiverdim .unutmuşum bu işleri .Sonra aslında bı taraftan çok ama çok ama çok görüşmek istiyorum ama bı taraftan da kırılma korkusu var tamam kabul ediyorum teklifinizi diyemiyorum.Ondan da bı daha ses çıkmadı ki ben net bir dille bı kaç konudaki yardımı için teşekkür edip kapattım .Şimdi kontrollu tarafım diyor ki git ve o iç kahveyi ,diğer tarafım diyorki olacaklardan sen sorumlusun ,uzulebilirsin ,kırılabilirsin .Bu arada çevrede çok sevilen bı arkadaş .Yani inanın bı haftada iki kilo verdim .Dua edin hayırlısı olsun .