Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bozdurmasaydınız biter o para yakındırmerhaba kızlar eşimi 5 senedir tanıyorum geçen şubatta evlendik başta ilerde ev alırız diye takılarımızı bozdurup kenara koyduk krediyle arabamızı ve eşyalarımızı aldık ama geçen 8 ayda paranın yarısı harcandı başka bir hesaba katalım kartta kaldıkça harcıyoruz diyorum fakat beni sürekli tersliyor birine bişe lazım olsa sanki o parayı keyfimizden kenara katmışız ve sanki hiç borcumuz yokmuş gibi(aylık 3500 kira ve krediler olmak üzere borç ödüyoruz) davranıyor.ailesi onun herşeyi üniversitede okurken maddi anlamda hiç bir zaman yanımızda olmayan kişiler şimdi ne sorunları olsa oğlum diye koşuyorlar ya da abi diye..gerçek anlamda değer verseler eşime anlicam ama sadece başları sıkışınca abi para demesini biliyorlar..eşimde sürekli ailesiyle olmak istiyor benim ailemin yanına gidince skılıp laf etmesin diye yapmadığım şey kalmıyor ama kendi ailesi sanki dört dörtlükmüş gibi bizimkiler ne yapsa gözüne batıyor bunaldım ve konuşacak dertlerimi anlatacak eşimle tartışınca paylaşabileceğim kimsem yok aileme anlatamıyorum zaten araları pek iyi değil soğumaısnlar diye ama eşim beni üzüyor..sizce ona nasıl yaklaşmalıyım..
kesinlikle inanma çünkü bizde okurken bununla ilgili konuşmuştuk ama nerde söylenen sözler güya ailesine yakın oturmayacaktık evlenince direk eve girecektik ne koşulda olursa olsun..şimdi halimize baksana.biz ailesine düğün masrafı bile yaptırmadık herşeyi eşimle biz ödedik sırf sonrasında maddi olarak bize bişeler yüklemesinler diye..al işte resmen geleceğimi gördüm bu yazıda, aynen benim sevgilim şuan ailesi beş para vermez, ilgilenmezler bile adam akıllı ama şimdiden ilerde mezun olunca oğlumun yanından ayrılmam, kardeşim nereye ben oraya sözleri başladı duyulmaya. Tabi evlenipte ikimiz bir çalışınca para bol olacak diye bakıyorlar olaya. Şimdiden sevgilimle konuştum bunları sözde haklısın falan dedi ama ilerde sözlerini tutacağını hiç sanmıyorum. Erkek milleti hep salak olur ailesi konusunda.![]()
kesinlikle inanma çünkü bizde okurken bununla ilgili konuşmuştuk ama nerde söylenen sözler güya ailesine yakın oturmayacaktık evlenince direk eve girecektik ne koşulda olursa olsun..şimdi halimize baksana.biz ailesine düğün masrafı bile yaptırmadık herşeyi eşimle biz ödedik sırf sonrasında maddi olarak bize bişeler yüklemesinler diye..
merhaba kızlar eşimi 5 senedir tanıyorum geçen şubatta evlendik başta ilerde ev alırız diye takılarımızı bozdurup kenara koyduk krediyle arabamızı ve eşyalarımızı aldık ama geçen 8 ayda paranın yarısı harcandı başka bir hesaba katalım kartta kaldıkça harcıyoruz diyorum fakat beni sürekli tersliyor birine bişe lazım olsa sanki o parayı keyfimizden kenara katmışız ve sanki hiç borcumuz yokmuş gibi(aylık 3500 kira ve krediler olmak üzere borç ödüyoruz) davranıyor.ailesi onun herşeyi üniversitede okurken maddi anlamda hiç bir zaman yanımızda olmayan kişiler şimdi ne sorunları olsa oğlum diye koşuyorlar ya da abi diye..gerçek anlamda değer verseler eşime anlicam ama sadece başları sıkışınca abi para demesini biliyorlar..eşimde sürekli ailesiyle olmak istiyor benim ailemin yanına gidince skılıp laf etmesin diye yapmadığım şey kalmıyor ama kendi ailesi sanki dört dörtlükmüş gibi bizimkiler ne yapsa gözüne batıyor bunaldım ve konuşacak dertlerimi anlatacak eşimle tartışınca paylaşabileceğim kimsem yok aileme anlatamıyorum zaten araları pek iyi değil soğumaısnlar diye ama eşim beni üzüyor..sizce ona nasıl yaklaşmalıyım..