bir akıl verin lütfenn:(

Al karşına burda yazdıklarını aynı ona soyle ve artık bunaldım de buna bır son ver.

Eşine engel olamazsın ortak masraflara üstüne düşen katkıyı yap ve bütçeni ayır.
Ben anlamıyorum şahsen bu konuları yani kadın da erkek de birbirlerinin ailesiyle görüşmek zorunda mı?
Birbirinden hoşlanmayan insanları devamlı bi araya getirmek niye?
Sen canın istemedikçe eşin istiyo diye onun ailesiyle görüşme, kendi ailene de durumu anlat.
Ben onun ailesiyle görüşmüyorum istemedikçe, onu da zorlamıyorum ben artık tek gelicem buraya de.
Sen de onu zorlama senin ailenle görüşmesi için.
Ben yıllardır böyle yapıyorum ve gayet huzurlu mutluyum.
Eşim bana hadi gel dediği zaman canım istemiyosa gitmiyorum zorlayınca da ben seni zorluyo muyum diyorum
Konu kapanıyo.

Siz çalışıyor musunuz...çalışıyorsanız maasinizi kendiniz idare edin derim.
İnşallah konuşarak düzelir.

maalesef eşimin ailesi ile aynı ilçede sayılırız 20 dk mesafe var aramızda ve gitmek istemediğimde aram daha kötü oluyor surat yapıyor..ben onsuz gittim ailemin yanına bu defa ailem aranızda sorun mu var şeklinde yaklaştı annem başta evlenmemize pek sıcak bakmadığı için ona söyleyemiyorumda en azından daha büyük aramızda sorunlar çıkmadan..

(bu arada 3500 araba eşya üniversite aldğımız öğrenim kredileri ve kira)

merhaba kızlar eşimi 5 senedir tanıyorum geçen şubatta evlendik başta ilerde ev alırız diye takılarımızı bozdurup kenara koyduk krediyle arabamızı ve eşyalarımızı aldık ama geçen 8 ayda paranın yarısı harcandı başka bir hesaba katalım kartta kaldıkça harcıyoruz diyorum fakat beni sürekli tersliyor birine bişe lazım olsa sanki o parayı keyfimizden kenara katmışız ve sanki hiç borcumuz yokmuş gibi(aylık 3500 kira ve krediler olmak üzere borç ödüyoruz) davranıyor.ailesi onun herşeyi üniversitede okurken maddi anlamda hiç bir zaman yanımızda olmayan kişiler şimdi ne sorunları olsa oğlum diye koşuyorlar ya da abi diye..gerçek anlamda değer verseler eşime anlicam ama sadece başları sıkışınca abi para demesini biliyorlar..eşimde sürekli ailesiyle olmak istiyor benim ailemin yanına gidince skılıp laf etmesin diye yapmadığım şey kalmıyor ama kendi ailesi sanki dört dörtlükmüş gibi bizimkiler ne yapsa gözüne batıyor bunaldım ve konuşacak dertlerimi anlatacak eşimle tartışınca paylaşabileceğim kimsem yok aileme anlatamıyorum zaten araları pek iyi değil soğumaısnlar diye ama eşim beni üzüyor..sizce ona nasıl yaklaşmalıyım..
keşke bozdurmasaydınız biter o para yakındır

Hazira dag dayanmaz, varolan paranizin da bitmemesi icin, paranizi bir seylere baglayin.
Esinizin ailesiyle siz gorusuyor, ziyaret ediyorsaniz oda sizin ailenizle formalitedende olsa gorusmeli, bunu cozume kavusturun.
Ailesine yardimlari sizin maddi durumunuzu cok kotu etkilemiyorsa gormezsen gelin veya sizde kendi ailenize yardim edin.

al işte resmen geleceğimi gördüm bu yazıda, aynen benim sevgilim şuan ailesi beş para vermez, ilgilenmezler bile adam akıllı ama şimdiden ilerde mezun olunca oğlumun yanından ayrılmam, kardeşim nereye ben oraya sözleri başladı duyulmaya. Tabi evlenipte ikimiz bir çalışınca para bol olacak diye bakıyorlar olaya. Şimdiden sevgilimle konuştum bunları sözde haklısın falan dedi ama ilerde sözlerini tutacağını hiç sanmıyorum. Erkek milleti hep salak olur ailesi konusunda.:mad:

paramız bi yere bağlayacak kadar değil borçların bir kısmını kapatalım enazndan daha erken biter diye o para bizim güvencemiz diyor..aralıkta bebek bekliyoruz ben bu adamı çok seviyordum evlenmeden önce herşey ne kadarda farklıymış 5 senede tanıdım sandım ama yanılmışım sanırım..beni seviyor bunu biliyorum ama artık herşeye sinirlenen en ufak şeye kızan birine dönüştü..

al işte resmen geleceğimi gördüm bu yazıda, aynen benim sevgilim şuan ailesi beş para vermez, ilgilenmezler bile adam akıllı ama şimdiden ilerde mezun olunca oğlumun yanından ayrılmam, kardeşim nereye ben oraya sözleri başladı duyulmaya. Tabi evlenipte ikimiz bir çalışınca para bol olacak diye bakıyorlar olaya. Şimdiden sevgilimle konuştum bunları sözde haklısın falan dedi ama ilerde sözlerini tutacağını hiç sanmıyorum. Erkek milleti hep salak olur ailesi konusunda.:mad:
kesinlikle inanma çünkü bizde okurken bununla ilgili konuşmuştuk ama nerde söylenen sözler güya ailesine yakın oturmayacaktık evlenince direk eve girecektik ne koşulda olursa olsun..şimdi halimize baksana.biz ailesine düğün masrafı bile yaptırmadık herşeyi eşimle biz ödedik sırf sonrasında maddi olarak bize bişeler yüklemesinler diye..

Bir dugun borcu bitmeden keske araba borcuna girmeseydiniz. Iki keske altin olarak kalaydi bozdurmasaydiniz. Hem araba olmayinca zirt birt ailesine de gitmezdiniz. Uc esiniz tutumu bir insan degilse para idaresini pek bilmiyorsa siz butceye el atacaksiniz esinizin bu saattten sonra degismesi zor.

kesinlikle inanma çünkü bizde okurken bununla ilgili konuşmuştuk ama nerde söylenen sözler güya ailesine yakın oturmayacaktık evlenince direk eve girecektik ne koşulda olursa olsun..şimdi halimize baksana.biz ailesine düğün masrafı bile yaptırmadık herşeyi eşimle biz ödedik sırf sonrasında maddi olarak bize bişeler yüklemesinler diye..

off off desene çekeceğim çok şey var, 4 yıldır beraberiz bir yıla mezun olacaz işler ciddileşecek sözde ailelere falan söylenecek ama bu yönleri düşündükçe inan koşarak kaçasım geliyor ondan da ilişkiden de

Hepinize vakit ayırıp fikir verdiğiniz için teşekkür ederim :) şuan da hiç bir sorunum kalmadı şükür kızım dünyaya geldikten sonra eşim çok değişti daha çok bize bağlandı şükür ki ve kızımızdan dolayı ekstra zaten para kalmıyor ama yinede kızı için şuanda kirada oturduğumuz evden çıkıp kendi evimizi almaya karar verdi :) umarım bu tür sorunlar sadece geçmişte yaşanan kötü anı olarak kalır bu arada ailemdeyken artık sıkılıp surat yapmıyor onların torunlarına ve kendine nekadar önem verdiğinin sanırım tamamen farkına vardı :) tekrar teşekkürler

merhaba kızlar eşimi 5 senedir tanıyorum geçen şubatta evlendik başta ilerde ev alırız diye takılarımızı bozdurup kenara koyduk krediyle arabamızı ve eşyalarımızı aldık ama geçen 8 ayda paranın yarısı harcandı başka bir hesaba katalım kartta kaldıkça harcıyoruz diyorum fakat beni sürekli tersliyor birine bişe lazım olsa sanki o parayı keyfimizden kenara katmışız ve sanki hiç borcumuz yokmuş gibi(aylık 3500 kira ve krediler olmak üzere borç ödüyoruz) davranıyor.ailesi onun herşeyi üniversitede okurken maddi anlamda hiç bir zaman yanımızda olmayan kişiler şimdi ne sorunları olsa oğlum diye koşuyorlar ya da abi diye..gerçek anlamda değer verseler eşime anlicam ama sadece başları sıkışınca abi para demesini biliyorlar..eşimde sürekli ailesiyle olmak istiyor benim ailemin yanına gidince skılıp laf etmesin diye yapmadığım şey kalmıyor ama kendi ailesi sanki dört dörtlükmüş gibi bizimkiler ne yapsa gözüne batıyor bunaldım ve konuşacak dertlerimi anlatacak eşimle tartışınca paylaşabileceğim kimsem yok aileme anlatamıyorum zaten araları pek iyi değil soğumaısnlar diye ama eşim beni üzüyor..sizce ona nasıl yaklaşmalıyım..

Evlenince anne kuzusu olan erkekleri anlamicammm aslaaaa.

Back
X