• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Bir akil verin nasil yapacam

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Arz4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
42
11
8
Oglum 2.5 yasinda ve kakasindan cisinden rahatsiz olmuyor bebekkende öyleydi ben bakmayana kadar bilmezdim kaka yaptigini hic aglamaz simdi büyüdü hala öyle cani isterse bezi kendisi getirip veriyor degistir diye ama cogu zaman birak rahatsiz olmayi degistirmeye bile izin vermiyor nasil alistiracagim bir kac gün önce basladim belki alti islanirsa rahatsiz olur aglar söyler dedim yok cisini yapiyor sadece bacaklarina bakiyor islandigini öyle anliyorum nasil yapacam yaa

Oglum 2.5 yasinda ve kakasindan cisinden rahatsiz olmuyor bebekkende öyleydi ben bakmayana kadar bilmezdim kaka yaptigini hic aglamaz simdi büyüdü hala öyle cani isterse bezi kendisi getirip veriyor degistir diye ama cogu zaman birak rahatsiz olmayi degistirmeye bile izin vermiyor nasil alistiracagim bir kac gün önce basladim belki alti islanirsa rahatsiz olur aglar söyler dedim yok cisini yapiyor sadece bacaklarina bakiyor islandigini öyle anliyorum nasil yapacam yaa
Daha çok küçük bazı çocuklar geç öğrenir canm benim oğlumda aynı üç yaşına girecek Haziran'da bir kaç gün uğraştım ama oyun haline getirdi bende bıraktım yaza ihs sabır etcez onlar hazır olunca zaten daha kolay oluyor inan beklicez

Her cocuk farklidir ustelediginizde geri teper yazi bekleyin sizin icin de kolay olur beraber onun istedigi bir lazimlik alin istediginiz yere koyun konusun cisin gelince buraya yapacaksin diye altini acin alistirma kilotlariyla deneyin araliklarla sorun cisin geldi mi diye alisir zamanla

Back
X