• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir akıl verin

bendenbukadar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
15
0
36
Ankara
merhaba kısaca anlatayım
henüz yeni işe başladım.bilirsiniz kpss ile atandım.eşimin ailesinden hiç kimse ne aradı ne sordu.2 eltim 2 görümcem.var hayırlı olsun diye aramadılar.bebeğim var bıri arayıpta bebeği ne yaptınız demedi,
eltilerim okumamış ama maaşallh çantasız avukatlar.ben herkesi arar sorarım.kimsenin özel gününü kaçırmam.bunu karşılık için yapmam insanlnğımdan yaparım.

görümcelerim ise sık sık çaya kahveye gelirler.gelmek için sık sık arayan hatunlar yok şimdi .bırak beni sor bi yeğenini ne yaptı diye:delphin:
demek zorunda değil diyeceksiniz ama

Yoo hayırlı olsun demek zorundalar.
Abilerinin eşi memur olmuş,kahveye gelmek için takla atan insan arar tebrik ederim der..!
Ben tebrik ederim canım seni bu hayat şartlarında çok güzel bir iş bulmuşsun.
Kim bakıyor bebeğe..?

Çocuğunuzdan ayrı mısınız iş nedeniyle, o kısmı anlayamadım.
Sürekli gelen insanlar, neden şimdi aramıyorlar,
onla ilgili de bir ayrıntı yok.
Bir olay mı yaşadınız son zamanda?
Normalde aranız nasıl?
Biraz daha açarsanız.

yaşadıım memlekette memur oldum.bebeğe komşum bakıyor güvende yani.
hiç olayda yaşamadık.sanrım bebek kendileri bakacak diye korktular,:))

ne acı değer verdiğim insanların hareketi.zaten bırakmam yavrumu

O zaman size normalde bu kadar sık gelen kişilerin,arayıp bir hayırlı olsun demeleri lazımdı.
Çocuğunuzun durumunuda sormaları gerekirdi.
Çocuğunuza bakmak zorunda değiller zaten, korkacakları bir durum yoktu yani.
Çay kahve muhabbetleri kesilince, görüşme gereği hissetmediler heralde.
Hiçbir olay yaşamadan böyle davranıyorlarsa, diyecek pek birşey yok zaten.
Yolları açık olsun.

demek ki bebeğe bakcaklarından korkmuşlar.. ama boşver canım gün olur devran döner yeri gelince sende lafını solersin.. maalesef günümüzde artık yaptığın şeylerin karşılığını aynı şekilde beklemiceksin.. aslında senin en çok bişeyler paylaştıkların seni yıpratıo ya neyse.. hayırlı olsun canım yeni işin.. sonuçta bebeğinde güvende..

öncelikle işiniz hayırlı olsun..

bebeğinizle beraber ne güzel bir işi de başarmışsınız,takdire şayan bir durum..

boşverin aramasınlar.. yüzlerini görmüş oldunuz işte fena mı.. bebeğe baktırırsınız diye ya da kıskandıkları için aramamışlardır.. öyle insanlar hiç aramasın daha iyi..

Bu insanları hiç bir ima il yola getiremezsiniz bence.
Benimde bu durum başıımdan geçti.
Laf arası hayırlı olsun dendi.Gerçi biz ozaman bekardık ama görüşüyorduk.
Yinede aramadılar yalandan çok sevindik dediler.
Daha önemli bir duurmumuz oldu geçen aylarda eşimin tayini olmuyor 2 yıldır ve kesinliklede 2 yıldan evvel olmayacak.
Ben evde ayım bayım oldum yine aramadılar yine pişkin pişkin çok üzüldük dendi.
Şükür ki eşim gördü.

Bende hep isteklerimi bi şekilde dile getirdim ve herkesi kendi ailem gibi bilip 2. için beklentiye girdim
Ama asla cevap alamadım üstüne dahada fenaları yapıldı.
Bence beklentiyede girmeyin imada yapmayın tecrübelerimden sadece bunları tavsiye edebilriim.
Çünkü üzülen siz oluyorsunuz.Haa birde eğerki siz aramazsanız dünyanın en kötü insanı olmakla bile suçlanabilrsiniz.
Yine aynı şey yani mesafe şart.Ne onlar sizden bekler ne de siz onlardan.

Öncelikle İşiniz hayırlı olsun . .Madem onlar sizi aramıyorlar sizde bundan sonra onlara karşı mesafeli davranırsınız . Yapıcak birşey yok.İnsanların gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinmelisiniz
Şu bir gerçek ki bu zamanda kimse kimsenin iyiliğini istemiyor

duymamislardir blki amaaan elden ne bekliyonki tirnagin varsa basini kasi ben artik kimseden birsey beklemmeyi ögrendim karsiligindada suclaniyorsun ya laflarinida vermeyide ögrndim amaaan kimse kendine bakmiyor sucluyor habire

İşiniz hayırlı olsun..Bence kıskançlıktan gelmiyorlar canım..Nedense kıskançlık ve bencillik duygularını üzerimizden atamadık bir türlü!!!

Canım boşver arayıp aramamaları çok mu önemli, atanmışsın memur olmuşsun, bebeğine de bakacak birileri var. Senin bu günlerinde mutlu olman gerekiyor.
Onlar kıskanmış seni, çekememişler boşver onlar düşünsün.
Sen de gerçek yüzelirini görmüş oldun, memnun olman gerekir.
Bu arada hayırlı olsun, başarılar diliyorum iş hayatında.

Back
X