Bir akıl verin :/

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Konuyu ilk görenler belki diecekler ay önemli herhalde belki görünce bu muydu ya diecekler herkesin taktığı farklı ısta ;)
öncelikle söyle başlaayım kayınvalidem bastan beri birçok konuda bunaltmistir beni dogrudan ve dolaylı bastan beri neymiş

aramiyormusum 2 güne bı aracakmışımmm gidip gelmiyormuşumm hep esime söyleyip huzursuz etti bizi çok ağladım sinirimden

gidip millete bana gelmioo die söyledi hamilelikte duygusallastim esimi yanımda istiodum koye gel bizimle is var die goturuodu

dogum zamanı geldi ya arabanız yok sizde kalsın ne olur ne olmaz demedi bı çikolata alıp gelmedi hastaneye beklemiş bozulmaya

yuz tutmuş çikolata getirildi bana. Hele lohusalikta bitirdi beni 7 ay ya duşunun sütun yok cocuk doymuyor die duşunun kafa bulur

gibi hala su tarafında boşluk var die gösteriyordu :((( dünde anneme gittim die darılmış bana neymiş bize gelip kalacakmış cocuk

hastaydi ben annelere söyledikten sonra esim gelip bana annem gelip kalacak gitme Dio annesinden gecti zaten diyebilirim gripti

darılıoo die gittik cocuk hasta oldu hala öksürüğü var annesinin dünde bize gelmiş ben anneme gittik ten sonra nie gitti otursaydı sıcak evinde die laf etmis hay allahım ya

Konudan konuya atlicamm ama fikrinizi merak ediyorum yarın annemin gunü var arkadaşları gelecek kurstan bebeğim de birkaç

gündür atesliydi bugun ii oldu şükür banada gel dedi ve bekler biliyorum. Ama bı yandan da esimin annesi hasta cocuğu götürdü die

laf eder die cekirniorum ayy kalabalıkta bı sıkıntı olurum kuzuma ya paranoya oldu bende artık kayinvalim ne der die gitsemmi

bişeyl ölümü kalabalıkta kuzuma saçmaladmm mı nese ;))

O ne der,bu ne der,o darılır,bu gücenir diye hayat geçmez.
Canın gitmek istiyorsa gidersin,istemiyorsa gitmezsin.
Gidersem kayınvalidem alınır,gitmezsem annem gücenir diye düşünme,içinden geldiği gibi davran bence.

çok karışık yazmışsın...
sen kendi yaşantına bak kim neder diye düşünme bence
sonuçta sen evli, çocuklu aklı başında bir bayansın izinmi alman gerekiyo giderken...

ayrıca fazla abartıyosun gibi geldi bana..

Son düzenleme:
yok artık!!!!!!!!!!!! annen kızım senin o hani senin bebeğin var yha(Allah bağışlasın) onun annesi sensin ve senin gününe kızın gelmiyor saçmalık!!!! nedemek kayınvalidem ne der bu kadar kölesi olma kadınn senin üstünde ne hakkı var ki ne yapsan yaranamıyorsun birde aman laf etmesin ben annemden geçerim yazık yazık daha anne olamamışsın bence

kendin için YAŞA başkaları için değil senin canın ne istiyorsa onu yap ayrıca o çocuğu sen doğurdun sen tanırsın sen annesisin başkası değil !!!! canım

o çocuğun annesi sensin,onun iyiliğini kimse senin kadar düşünemez.bunu her fırsatta söyle kayınvalidene

gitmek istiyorsan git kayınvaldem ne der diye düşünme.kalabalıkta bişey olurmu diye sormuşsun. dikkat etmeye çalış insanlarla çok içiçe olmasın ve terlemesin.birşey olmaz heralde.

çok fazla ince düşünüyorsun birazda çevrene bırak bunu.hayat çok kısa inan bana.ilerde nelere takmışım dersin.zaten bir yerde patlak verir keşke dilediğimi yapsaydım dersin.he insanları kır demiyorum ama istediği gibi yaşamak her bireyin hakkı.

gitmek istiyorsan git canım bu kadar kimseyi kafana takma.sürekli söylenen insana tahammül etmek zordur ama he deyip geç bildiğini yap.eğer eşinle aranızı bozmuyorsa yani kocan annesinin dolduruşuna gelmiyorsa cidden umursama ama yok kaynana yüzünden eşinle tartışıyorsanız o zaman işin zor canım

off içim şişti
canınız ne istiosa onu yapın
kimseden de bişey beklemeyin böylece alınmazsınız.
hayat birileriyle çekişmeyecek kadar güzel

Back
X