bir aldatan baba mevzusuda bende

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
68 yasindaki babam annemi aldatiyor bir suru bankalardan krediler cekti kadinlara para yedirdi evlerde bulusmalar filan.annem bendeyken.msj larini maile yonlendirip oyle ogrendik supheleniyordum zaten.anneme cok kotu davraniyor cocuk gibi hareketleri var.o bize geldigi zaman evde surekli gurultu oluyor benim kizi surekli uslu uslu oturan cocugu rahatsiz ediyor cocuk bagiriyor o hic susmuyor biz fenalik geciriyoruz.esimde supheleniyor onun hareketlerinden annemi aldattigindan filan.kardeslerim biliyor durumlari.surekli para konusunda yalan soyluyor ya kahvede harciyor paralarini kredi borclari kredi karti borclari bitmiyor.bu yasinda hala calisiyor.artik cok bunaldim onemsemiyorum.kardesim evlendi hic yardim etmedi ben cok cabaladim.cok sukur hersey geride kaldi.en cok yillar boyunca evde beni kisitladilar hic bir yere gondermediler evden okula ,okuldan eve.erkek arkadas asla!!!o...pu erkek arkadasi olan kizlar oyle.cok gec evlilik yapabildim.dogru erkegide secemedigimi dusunuyorum.babam bu aralar tutturmus ulkede din iman yok dinsiz millet bende dahil deyip duruyor resmen dinsisiz diyor adam.dini ogreten yokmus.face istagram watsap hepsini ogrendi kadinlari takip etmek icin,dini ogrenemiyor ama.dinsiz oldugunu ima eden adamdan hersey beklenir diye dusunuyorum ben kizimi emanet ediyorum ona.huzursuzum acikcasi.annem cok saf bir kadin.bebek gibi.bazen ote dunya filan yok diyor tamamen ucmus durumda.laftan sozden anlamiyor.bazen baba elin kadinlarina paralarini yediriyorsun din iman kalmamis ucmussun madem ote dunya filan yok relaks olalim hayatimizi yasayalim.herkes kafasina goremi yasasin ne yapalim diye sormak istiyorum.madem oyle bende baska kocalar bakayim kendime kasmaya gerek yok kendimizi.tatli tatli yasayalim.demek istiyorum.kendine ceki duzen ver got..
.nunn kili agardi aklini basina topla demek istoyorum 4 tane torunu var utansin biraz istiyorum.fakat gecen bir program izledim aldatan birine aldattigini bildiginizi sakin soylemeyin insani en cok korktugu seyle yuzlestirmeyin arsiz olur dediler.dahada azar diyorlardi.ne yapacagimi bilmiyorum.artik kredi cekemiyor bankalar vermiyor tek iyi sey bu.

Aldatmanın din veya imanla alakası yok,ahlâk ile var.Babanız dinsiz değil,ahlâksız..Zor bi durum.

Annemi surekli azarliyor bagirip cagiriyor kadin bu yasinda hala ona hizmet ediyor yakin zamanda anneme inme indi hic onemsemedi konusma bozuklugu oldu oturdu dalga gecti guluyor dalga geciyor kadin kocasindan ilgi bekliyor ilgi sifir ustune olse diye bakiyor zerre umrunda degil.yapabilecegim birsey yok kardeslerim erkek onlar anneme asla bakmazlar onemsemiyorlar bile babamida sikistirip gozunu korkutmazlar yapilacak hic bir sey yok icimi dokmek icin yaZdim cok bunaliyorum bu hayatta kendimi cok yalniz hissediyorum.babam ucmus vaziyette borclar harclar annem desen kendini idame ettiremiyor kardesler borc bataginda babalarinin ogullari.esim iddaa hastasi gezdirmez yedirmez icirmez ilgisiz q

Kirkindan sonra azani teneşir paklar diye boşa dememişler atalarımız adamlar şimdiki zamanı iyi tahmin etmişler. Bu ne be hacca gidecek adam zifafa gidiyor iyice kaybettik milletçe kendimizi edep be. Babana da yuh. 68 yaşında şeyinin derdin de.

Arkadaş ne oldu bu yaşlı başlı heriflere🙄 Azıttılar iyice.Allah akıl fikir versin.Bizim baba da bu yaz sapıttı okeyden kadının tekiyle yazışıyordu yakaladık annem kıyameti kopardı evi terk ettik boşanıyordu da ağladı yalvar yakar oldu.Bizimki de 54 yaşında.

Bazen yaşı ileride olanlar daha bir azıtıyor. Ölüm korkusundan dünyalığa daha bi meylediyorlar mı diyeyim? Yoksa zaten hep öylelerdi de yazlanında iyice pişkine mi vurdular diyeyim bilemedim. Neyse Allah yardımcınız olsun. Şayey geliriniz iyiyse annenizi çocuğunuzu alın. Herkesi geride bırakın derim ben.

Çok iyi bildiğim bir konu çook.
Bu internet ortamı bütün ahlaksızları ortaya döktü tek tek.
Anneniz ilaç kullanıyor olsa takmaz kafaya, onun destek almasını sağlayın.

Benim babam da aynı ama şimdi bize bazen daha iyi davranıyor.
Bunu söylemek hiç hoş değil ama artık birçok insan her kılığa girebiliyor, iyice şeytanlaştı insanlık. Benim babam da rol yapıyor birçok konuda, biliyorum.

Back
X