Bir aldatilma,lutfen okur musunuz

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
Merhaba kizlar birkac ay once sevgilim tarafindan aldatilmistim telinde kayitli bir numara vardi. O gun bitti bana eski svgilisi oldugunu ve inanmiyorsam aramam gerektigini soylemisti ben aramadim fakat daha sonra tekrar bulustuk biz bununla amacim sirf o gun soylemediklerimi yuzune kusmakti cunku aldatildigimi ogrendigim gun cok agir seyler yasamistim onun tarafindan ve susmustum ama bir sekilde o gun bulusmamizda tekrar olduk. Canini acitmak istedim baskasiyla konusup ama daha sonra dusundumki karsimdakinin sucu neydi? Yapmadim boyle bisey. Bende ona dair sal falan vardi son bulusmamizda vermisti (farkli sehirlerdeyiz) bende ona hediye aldim gomlek ve kitap yolladim. Biz kargonun gittigi ikinci gun ayrildik bir resim yuzunden. Ve beni engelleyecegini soyledi ilk gunler tekrar konusuyorduk ben saka yapiyo sandim ve birkac gun sonra engelledi. Engelledigi aksam ben o beni aldatti dedigim kizi aradim sonucta ara diyordu. Kiz beni sikayet etmis buna ve bana saymadigi laf kalmadi. Sen ara demistim ben arayacagimi son gorusmemizde soylemistim amacin ne dedim cevap yok. Beni sosyal medyadan engelledi o aksam konustugu bi kizda sen nie bana sevgiliyisim dedin die sordu :( baslamakla cok buyuk aptallik yaptim biliyorum kardeslerim ablalarim. Ve o adi suanda o beni aldatti dedigim kizla konusuyormus. Benim tek yapabildigim Allah a havale etmek. Size sorum su bu yapilanlarin cezasi olacak mi ona karsi yoksa kar mi kalicak yanina. Onun icin maddi manevi cok sey yaptim annem bile biliyorduki hic boyle bir seyle gelmemistim karsisina. Ayni memleketliyiz evlerimiz memlekette karsilikli. Cok buyuk seyler yasatti bana ciddi saglik sorunlarim var suanda sirf stresten. Allah im benide goruyor mudur? Ben mutsuzken onun mutlu olmasi canimi daha cok acitiyor...

Başlamakta hata yapmısım demıssın ama ne kadar hata yaparsan yap sonucta niyeti kötü olan belli... Insanız hata yaparız tecrübe eder doğrusunu ogrenırız, ama aldatmanın bır açıklaması yok bence

Of şiştim.
Ayrıldığın halde tekrar ne diye buluştun ki?
Sütü bozuk olanın mayası tutmaz der hep annem.
Daha yeni bu olanlar sanırım, umarım bir an önce atlatırsın.
Kesinlikle haklisin dedigim gibi amacim sirf o laflari kusmakti

Başlamakta hata yapmısım demıssın ama ne kadar hata yaparsan yap sonucta niyeti kötü olan belli... Insanız hata yaparız tecrübe eder doğrusunu ogrenırız, ama aldatmanın bır açıklaması yok bence
Cok haklisin ara inanmiyorsan demisti bende bu kadar emin konusuyorsa var bir seyler demistim ama yanilmisim aradigim icin onlarca laf yedim ve aldigim hediyeyle foto cekilmisti suanda hala sosyal medyasinda duruyor o fotograf

Merhaba kizlar birkac ay once sevgilim tarafindan aldatilmistim telinde kayitli bir numara vardi. O gun bitti bana eski svgilisi oldugunu ve inanmiyorsam aramam gerektigini soylemisti ben aramadim fakat daha sonra tekrar bulustuk biz bununla amacim sirf o gun soylemediklerimi yuzune kusmakti cunku aldatildigimi ogrendigim gun cok agir seyler yasamistim onun tarafindan ve susmustum ama bir sekilde o gun bulusmamizda tekrar olduk. Canini acitmak istedim baskasiyla konusup ama daha sonra dusundumki karsimdakinin sucu neydi? Yapmadim boyle bisey. Bende ona dair sal falan vardi son bulusmamizda vermisti (farkli sehirlerdeyiz) bende ona hediye aldim gomlek ve kitap yolladim. Biz kargonun gittigi ikinci gun ayrildik bir resim yuzunden. Ve beni engelleyecegini soyledi ilk gunler tekrar konusuyorduk ben saka yapiyo sandim ve birkac gun sonra engelledi. Engelledigi aksam ben o beni aldatti dedigim kizi aradim sonucta ara diyordu. Kiz beni sikayet etmis buna ve bana saymadigi laf kalmadi. Sen ara demistim ben arayacagimi son gorusmemizde soylemistim amacin ne dedim cevap yok. Beni sosyal medyadan engelledi o aksam konustugu bi kizda sen nie bana sevgiliyisim dedin die sordu :KK43: baslamakla cok buyuk aptallik yaptim biliyorum kardeslerim ablalarim. Ve o adi suanda o beni aldatti dedigim kizla konusuyormus. Benim tek yapabildigim Allah a havale etmek. Size sorum su bu yapilanlarin cezasi olacak mi ona karsi yoksa kar mi kalicak yanina. Onun icin maddi manevi cok sey yaptim annem bile biliyorduki hic boyle bir seyle gelmemistim karsisina. Ayni memleketliyiz evlerimiz memlekette karsilikli. Cok buyuk seyler yasatti bana ciddi saglik sorunlarim var suanda sirf stresten. Allah im benide goruyor mudur? Ben mutsuzken onun mutlu olmasi canimi daha cok acitiyor...

arkadaşım sende de hata var neden tekrar barıştın ki neyse keşke deme yinede senin için tecrübe olsun umarım yaşın gençtir.Boşversene ya seni aldatan adamdan ne hayır gelir sen kendine yeni uğraşlar edin yeni arkadaşlar bul dünyaya bidaha mı gelecez boşverrrrrrrr..

Cok haklisin ara inanmiyorsan demisti bende bu kadar emin konusuyorsa var bir seyler demistim ama yanilmisim aradigim icin onlarca laf yedim ve aldigim hediyeyle foto cekilmisti suanda hala sosyal medyasinda duruyor o fotograf
Ne kadar karaktersiz bu erkekler ya... Mıdemı bulandırıyorlar

Doğru kişi sevdiğin kişi anlamına gelmiyor.
Çok seviyor olman da onu doğru kişi yapmaz. Sana acı veriyorsa, bütün iyi niyetlerine rağmen her seferinde iyi niyetini suistimâl ediyorsa; deli gibi âşık olsan bile o yanlış insan demektir.
Bunu kabullenmelisin…
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil, hayatına anlam katan kişidir…

arkadaşım sende de hata var neden tekrar barıştın ki neyse keşke deme yinede senin için tecrübe olsun umarım yaşın gençtir.Boşversene ya seni aldatan adamdan ne hayır gelir sen kendine yeni uğraşlar edin yeni arkadaşlar bul dünyaya bidaha mı gelecez boşverrrrrrrr..
Evet baslamam hataydi ve tecrube oldu aklimda onun adamligina dair en ufak acaba kalmadi. Sadece bunu sindiremiyorum onun o kizla konusmasi ne biliyim canimi acitiyor.. Su testisi su yolunda kirilirmis insallah bende onun caninin yandigi gunleri gorurum

Doğru kişi sevdiğin kişi anlamına gelmiyor.
Çok seviyor olman da onu doğru kişi yapmaz. Sana acı veriyorsa, bütün iyi niyetlerine rağmen her seferinde iyi niyetini suistimâl ediyorsa; deli gibi âşık olsan bile o yanlış insan demektir.
Bunu kabullenmelisin…
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil, hayatına anlam katan kişidir…
Biliyorum bunu anlayabiliyorum zaten ama benim olayim acaba dogru insan miydi o denmesi degil zaten birdaha asla olmaz.. Benim olayim ben uzulurken o mutlu ve sindiremiyorum

Takma kafana cnm atlaticaksin. Duygularını anlayabiliyorum emin ol o da çok pişman olacak. Ama sen bi daha kabul etme onu

Merhaba kizlar birkac ay once sevgilim tarafindan aldatilmistim telinde kayitli bir numara vardi. O gun bitti bana eski svgilisi oldugunu ve inanmiyorsam aramam gerektigini soylemisti ben aramadim fakat daha sonra tekrar bulustuk biz bununla amacim sirf o gun soylemediklerimi yuzune kusmakti cunku aldatildigimi ogrendigim gun cok agir seyler yasamistim onun tarafindan ve susmustum ama bir sekilde o gun bulusmamizda tekrar olduk. Canini acitmak istedim baskasiyla konusup ama daha sonra dusundumki karsimdakinin sucu neydi? Yapmadim boyle bisey. Bende ona dair sal falan vardi son bulusmamizda vermisti (farkli sehirlerdeyiz) bende ona hediye aldim gomlek ve kitap yolladim. Biz kargonun gittigi ikinci gun ayrildik bir resim yuzunden. Ve beni engelleyecegini soyledi ilk gunler tekrar konusuyorduk ben saka yapiyo sandim ve birkac gun sonra engelledi. Engelledigi aksam ben o beni aldatti dedigim kizi aradim sonucta ara diyordu. Kiz beni sikayet etmis buna ve bana saymadigi laf kalmadi. Sen ara demistim ben arayacagimi son gorusmemizde soylemistim amacin ne dedim cevap yok. Beni sosyal medyadan engelledi o aksam konustugu bi kizda sen nie bana sevgiliyisim dedin die sordu :KK43: baslamakla cok buyuk aptallik yaptim biliyorum kardeslerim ablalarim. Ve o adi suanda o beni aldatti dedigim kizla konusuyormus. Benim tek yapabildigim Allah a havale etmek. Size sorum su bu yapilanlarin cezasi olacak mi ona karsi yoksa kar mi kalicak yanina. Onun icin maddi manevi cok sey yaptim annem bile biliyorduki hic boyle bir seyle gelmemistim karsisina. Ayni memleketliyiz evlerimiz memlekette karsilikli. Cok buyuk seyler yasatti bana ciddi saglik sorunlarim var suanda sirf stresten. Allah im benide goruyor mudur? Ben mutsuzken onun mutlu olmasi canimi daha cok acitiyor...
ayrıldığın halde buluşarak en büyük hatayı yapmışsın zaten. eden elbette bulur Allah kimsenin kötülüğünü yanına bırakmaz. sen daha fazla Düşünme bu Adamı ve kafandan at madem Allah'a havale ettin bundan Sonrasını Allah halletsin sen Düşünme.

canim hic üzülme..o belki suan mutluu ama belli zaman gecsin senin ayagina gelecek bundan emin olabilirsin senin degerini anlayacakk..ama iste o zaman sen ona yüz bilee verme

Takma kafana cnm atlaticaksin. Duygularını anlayabiliyorum emin ol o da çok pişman olacak. Ama sen bi daha kabul etme onu
Cok sagol canim guzel yorumun icin. İnan suanda o kadar canim yaniyor ki.. Aptalligima ve salakligima.. Ne kadar iyiyim ben diye gozukmeye calissamda iyi olmadigimi bilmek cok zor

ayrıldığın halde buluşarak en büyük hatayı yapmışsın zaten. eden elbette bulur Allah kimsenin kötülüğünü yanına bırakmaz. sen daha fazla Düşünme bu Adamı ve kafandan at madem Allah'a havale ettin bundan Sonrasını Allah halletsin sen Düşünme.
Evet hatamin bende farkindayim dusunmemeye calisiyorum ama arada aklima geliyor elimde degil

Back
X