- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
Merhaba kizlar birkac ay once sevgilim tarafindan aldatilmistim telinde kayitli bir numara vardi. O gun bitti bana eski svgilisi oldugunu ve inanmiyorsam aramam gerektigini soylemisti ben aramadim fakat daha sonra tekrar bulustuk biz bununla amacim sirf o gun soylemediklerimi yuzune kusmakti cunku aldatildigimi ogrendigim gun cok agir seyler yasamistim onun tarafindan ve susmustum ama bir sekilde o gun bulusmamizda tekrar olduk. Canini acitmak istedim baskasiyla konusup ama daha sonra dusundumki karsimdakinin sucu neydi? Yapmadim boyle bisey. Bende ona dair sal falan vardi son bulusmamizda vermisti (farkli sehirlerdeyiz) bende ona hediye aldim gomlek ve kitap yolladim. Biz kargonun gittigi ikinci gun ayrildik bir resim yuzunden. Ve beni engelleyecegini soyledi ilk gunler tekrar konusuyorduk ben saka yapiyo sandim ve birkac gun sonra engelledi. Engelledigi aksam ben o beni aldatti dedigim kizi aradim sonucta ara diyordu. Kiz beni sikayet etmis buna ve bana saymadigi laf kalmadi. Sen ara demistim ben arayacagimi son gorusmemizde soylemistim amacin ne dedim cevap yok. Beni sosyal medyadan engelledi o aksam konustugu bi kizda sen nie bana sevgiliyisim dedin die sordu
baslamakla cok buyuk aptallik yaptim biliyorum kardeslerim ablalarim. Ve o adi suanda o beni aldatti dedigim kizla konusuyormus. Benim tek yapabildigim Allah a havale etmek. Size sorum su bu yapilanlarin cezasi olacak mi ona karsi yoksa kar mi kalicak yanina. Onun icin maddi manevi cok sey yaptim annem bile biliyorduki hic boyle bir seyle gelmemistim karsisina. Ayni memleketliyiz evlerimiz memlekette karsilikli. Cok buyuk seyler yasatti bana ciddi saglik sorunlarim var suanda sirf stresten. Allah im benide goruyor mudur? Ben mutsuzken onun mutlu olmasi canimi daha cok acitiyor...