Bir alışverişkoliğin itirafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi

Yapım : 2009, ABD
Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : P.J. Hogan
Senaryo : Tim Firth, Tracey Jackson
Oyuncular : Kristin Scott Thomas, Hugh Dancy, Joan Cusack, Isla Fisher, Leslie Bibb, John Goodman, Krysten Ritter, Julie Hagerty, Lynn Redgrave, Wendie Malick, Tim Ware, Claudia Rocafort, Kristen Connolly, Isabella Palmieri, Clea Lewis, Heidi Kristoffer, Brandi Burkhardt, Nick Keltçe, Yoshiro Kono, Madeleine Rockwitz, Tommy Davis, Jennifer Kim, Jordyn Taylor Wilsea
Yapımcı : Jerry Bruckheimer
Görüntü Yönetmeni : Jo Willems
Müzik : James Newton Howard
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 1 saat, 44 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Şubat 2009

özet:
Sevimli mi sevimli Becky Bloomwood (Isla Fisher'ın çıkış rolü) modadaki son gelişmeleri takip etmekten kendisini alıkoyamayan ve durumunun farkında olan bir alışveriş delisidir. Bu şaşaalı dürtülerinin masrafını karşılamak için iş bulmak zorunda kalan Becky'ye kaderin bir cilvesi sonucu mali danışmanlık konusunda köşe yazarlığı teklif edilir ve tabii ki ortaya komik sonuçlar çıkar.

Confessions of a Shopaholic, alışveriş yapmanın heyecanı ve zevkini ele alan ve hayatta en önemli şeylerin her zaman fiyat etiketinin olmayabileceğini kanıtlayan bir yaşam tarzı komedisi.

Sinemalar.com ~ Fragman ~ Bir Alışverişkoliğin İtirafları - Confessions Of A Shopaholic (2009)

bu filme gidicem eğlenceli bir filme benziyor :)

filme giden var mı, afişini gördüğümde kesin gitmem buna dedim ama eğlenceliyse gidebilirim, gülmeye ihtiyacım var senağlama

filme giden var mı, afişini gördüğümde kesin gitmem buna dedim ama eğlenceliyse gidebilirim, gülmeye ihtiyacım var senağlama

hayırdır canım canını sıkan bı durum mu var hos bı fılm bız kadınları ve karsı koyamadıgımız alısverıs olayını guzel anlatmıssskaydirigubbakcemile3

hayırdır canım canını sıkan bı durum mu var hos bı fılm bız kadınları ve karsı koyamadıgımız alısverıs olayını guzel anlatmıssskaydirigubbakcemile3

hem de neler var canım, hayatım rezalet son aylarda, gidicem bu filme a.s.

Kinse izlemedi mi ya, yorum göremedim.
Fragmanını izledim kesin gitmeliyim dedim, bugün ona niyetle gittim ama saat uymayınca
Benjamin Buttonun Tuhaf Hikayesi'ne girdim onu da pek beğenmedim.
Bu film eminim ki çok eğlenceli.

geçen gün izledim çok güzel bir filmdi arkadaşlar tavsiye edilir
eğlenceli ve sempatik bir kızın alışveriş çılgınlığı ve bunun sonucunda ödemesi gereken borçları
ve bütün bu hayatına zıt bir şekilde finans yazarlığı yapması çok hoş anlatılmış =)

ben de izledim ama daha çok evde izlenebilir diye düşünüyorum, patlamış mısır eşliğinde tabi, keyifli bir film :):)

dediğin gibi evde izlenebilecek klasik bir film ama güzel vakit geçirmek için birebir
canınız sıkılıyor ve yapaca birşey bulamıyorsanız iyi gelecektir =)

kızlar yaaa bence tam bız kadınları anlatıyorr sahsenn ben de bırazcık daha ıleerletsem bu alısverıs tutkusunu bu duruma dusebılırım bırı benı durdursun vallaaaaaaakaydirigubbakcemile3
zavallı kocacuummkaydirigubbakcemile3

aynen canım ya, üstelik ben her fırsatta eşime de bir şeyler alıp onu da alet diyorum :):)

aynen canım ya, üstelik ben her fırsatta eşime de bir şeyler alıp onu da alet diyorum :):)

o bende de var ama ona da alıyorum kı kızmasın psikolojısınde yapıyorumm kaydirigubbakcemile3 ayyy fenamıyısss neee:roflol:

yarın gideceğim bu filme kaydirigubbakcemile5
kitaplarını okumuştum bu filmin,seri halinde.yazarı sophie kinsella.çok neşeli,sempatik bir dili var yazarın.kitaplarını da tavsiye ederim eğer filmi sevdiyseniz :1hug:

evet bebişim kitapları da varmış =)
sırada bekleyenlerden fırsat kalırsa onu da okurum
git mutlaka merak ediyorum beğenecek misin

Filmde ben oynasam bu kadar olurdu ya :roflol::roflol: Hele o parlak çantayı okşaması bitirdi beni :roflol::roflol::roflol: Bütün kadınlar izlemeli valla sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…