• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Bir an da değişti

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

selduxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
313
1
96
Konya
arkadaşlar oglum 6 yaşında ve bu zamana kadar yalan söylememesı hep aıle içinde taktır edılırdı yanı o kadr durustdukı komsulkarım bıle hayran olurdu ne suç ışlerse işlesın söylerdı ama bır anda deyiştı sureklı yalan söylemeye başladı anlamıyorum arekadaşlar nıye böyle oldu ana sınıfına başladı acaba arkadaşlarından mı ögrenıyor nasıl davranacagıma şaşırdım hangı sözüne ınanacagıma şaşırsım resmen senorya yazıyor okadar gercekçı söyluyor kı ve bırseyler uyduruyor şaşırıp kalıyorum gercegı öğrenınce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım:çok üzgünüm::1no2::uhm:

Çocuk sahibi olmadığım için belki size fazla yardımcı olamam ancak naçizane önerilerim olacak..Ona her zaman sakin bir dille konuşun... En doğrusu evladınızla sıkça diyaloğa girmek, neden doğruyu söylemek yerine, olmayan şeyleri söylediğinin nedenini sormak bence...Buna verdiği cevap da önemli, yalan söylediğini ve işin aslını itiraf ediyor mu, yoksa yalanını devam mı ettiriyor...Sorduysanız ne şekilde cevap verdi acaba? Bir de ne tip yalanlar söylüyor, söylediği yalanlardan örnek verebilir misiniz?

hayır işlin aslını soylemıyor nasılişine gelıyorsa genelde hayatını kolaylaştıracak yalanlar en önemliside senorya yazıyor mesala ben yapmadım su yaptı ama gercekçı bır sey uyduruyor üşürsun uzun kollu gıydırıyım dıyorum hayır arkadaşım kısa kollu dıyor ama bakıyorum oda kısa kollu sordugumda benı kandırdıgını söylüyor canım cok sıkıldı gözümün içine baka baka yaln söylüyor

Back
X