• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anda azospermi-lökosit

nazenin1344

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
8
Merhaba.Eşimin 16 milyon spermi 2 ay sonraki testte sıfır cıkış olarak sonuçlandı.Proxeed plus kullandik 4 ay. Lökosot var bolca diye belirtti embriyolog.
Proxeed'in kimisinde azaltici etkisi oldugunu okudum ama sıfira dusurecek olarak etkisi olmus mudur?Boyle bir durumla karsilastiniz mi?Tam tüp bebege baslayacakken bu sonuç bizi şoka uğrattı.İki kez testi yineledik.Ikisinde de sperm çikisi yok diye sonuc cikti.

Lokosit enfeksiyon demek. Dusurucu etkisi yok proxedin. Sperm de 0 mi cikti anlamadim orayi canim

Lokosit enfeksiyon demek. Dusurucu etkisi yok proxedin. Sperm de 0 mi cikti anlamadim orayi canim
Evet hic sperm cikisi yok yikama oncesi de sonrasi da.16 milyondan sıfira inince sayı şok olduk.Iki test arasinda 2 ay var.Degerler boyle cikinca tekrar yaptik test yine sıfır cikti

Merhaba.Eşimin 16 milyon spermi 2 ay sonraki testte sıfır cıkış olarak sonuçlandı.Proxeed plus kullandik 4 ay. Lökosot var bolca diye belirtti embriyolog.
Proxeed'in kimisinde azaltici etkisi oldugunu okudum ama sıfira dusurecek olarak etkisi olmus mudur?Boyle bir durumla karsilastiniz mi?Tam tüp bebege baslayacakken bu sonuç bizi şoka uğrattı.İki kez testi yineledik.Ikisinde de sperm çikisi yok diye sonuc cikti.
Bildiğim kadarıyla proxeed önce sıfırlıyor sonra arttırıyor. Ama iyice araştırmak lazım.

Bildiğim kadarıyla proxeed önce sıfırlıyor sonra arttırıyor. Ama iyice araştırmak lazım.
Benim esimin 23 milyondu 1 ay kullandi test verdi ayniydi. Sonra 2 3 ay yine kullandi oyle bir sorun yasamadik. Bence siz varikosel acisindan degerlendirtin bu denli dusuyorsa tibbi bir sey var demekki normal degil cunku. Ya da ilk yaptirdiginiz yer yanlis sonuc verdi

Varikosel bulunmuyor.yaptrdgmz yerler devlet hastanesiydi.Oncesnde ozel laboratuvarda da yaptirmistik.devlet hastanesmde asilama ile defalarca yaptirdk test.Bir yanlislik olacgni.dusunmuyorm o yuzden

Back
X