adam yalnız kahkahayla gülüyor. oda ilginç:)İzlemeye cesaret edemedim. Böcekten korkan ya da dobisi olan bir insan olmamama rağmen bnei bile ürpertti.
adam yalnız kahkahayla gülüyor. oda ilginç:)
Korkusundan gülüyordur. Savunma mekanizması.
adamın kendide gülüyor zeymurBenim başıma öyle birşey gelirken dışarıda gülseler and olsun oradan kurtulur kurtulmaz o gülenleri zorla içeri sokar salarım o böcekleri. Kaybedecek birşeyim yok zaten böceklere de alışmış olurum.
İnsan yardım etmek varken neden güler ki, kaçsalar yine anlarım savunma olarak...
Biri düşünce ben gülemem mesela, aksine çok üzülürüm, kimisi de güler ya ona bile ifrit olurum.
Benim başıma öyle birşey gelirken dışarıda gülseler and olsun oradan kurtulur kurtulmaz o gülenleri zorla içeri sokar salarım o böcekleri. Kaybedecek birşeyim yok zaten böceklere de alışmış olurum.
İnsan yardım etmek varken neden güler ki, kaçsalar yine anlarım savunma olarak...
Biri düşünce ben gülemem mesela, aksine çok üzülürüm, kimisi de güler ya ona bile ifrit olurum.
adamın kendide gülüyor zeymur
Ay ben kendim düşğnce bile gülüyorum zey. O elde olan bişey değil.
ay ben kendim düşünce bile herkesten çok gülerimBenim başıma öyle birşey gelirken dışarıda gülseler and olsun oradan kurtulur kurtulmaz o gülenleri zorla içeri sokar salarım o böcekleri. Kaybedecek birşeyim yok zaten böceklere de alışmış olurum.
Kendin gülsen bile mesela kalabalık ortamda yanındakiler gülünce sinir olmuyormusun ben çok sinir olurum. Normalde de yanlış yapınca biri gülünce deli olurum, dalga geçilmemeli benimle, ben de öyle dalga geçen biri değilim.Bu da benim yapım sanırım