Bundan yaklaşık 3 ay kadar önce kaynimin işleri kötü gittiğinden eşime ona yardimci olmasını söyledim kaynım yanımıza geldi ve bizimle beraber yaşamaya başladı eşime ortak oldu aylık 3 milyar civari para kazanıyordu bizimde destegimizle bu sürecte bi kızla tanışıp apar topar nişanlandı temmuzda düğünü vardı nisan bohçasına her türlü ihtiyacına kadar kosturdum kardeşim gibiydi sabahlara kadar muhabbet ederdik dertlesirdik yüzüme karşı hakkını helal et sen benim ikinci annem oldun çok sansliyim yengem benim sırdasim derdi bende onu kardeşim gibi goruyordum eşimin is icin şehir dışında olduğu bir gün dayisinin evinde kuzeniyle kalacağını söyledi açıkçası istemedim çünkü kuzeni eroin bağımlısı ve onu bu illetten kurtarmak için çok cirpinmistim 1 ay o çocuğa baktım kusmugunu temizledim yemeğini yatağına getirdim çok değil 8 ay kadar önceydi 4 ay bıraktı kurtuldu sonra tekrar başladı ve siz burnunuzu sokmayin dedi bizde elimizden geleni yaptık başaramadık ama yine istersen yaninda oluruz dedik ve oluruna bıraktık eşimle ama kaynim 27 yaşında israrlarima rağmen bana baskalarida olacak diye yalan söyleyip dayısına gitti kuzeniyle kaldığı gecenin sabahında kaynim onların evinde ölü bulundu kardeşim olsa bu kadar üzülürdum ki ben kardeşimi kaybettim diye kendimi parçaladım ama daha çocuğun eti kemiginden ayrilmadan binbir dedikodu çıktı kaynimlà kuzeninin mesajlarını gördüm şok oldum meğer ben kardesiz sanarken kaynim benden ne kadar acizmis bakkala gonderiyormusum nişanlısını istemiyormusum ona yorgan vermemisim nemli havlulari üzerine alıp uyuyormus diğer ryardim ettiğim kuzenide bayagi doldurmus tabii sen 10 yaşında cocukmusun niye seni bakkala gönderiyor gibisine mesajlar zaten acili anneye al bak oğlun çok dertliydi bu yüzden öldü diye mesajlar gösterildi kadın oğluna mi yansın yoksa yengesinin ona ne kadar kötü davrandığınami benim vicdanım çok rahat kaynima karşı bir parça arkniyet beslemedim insan düşmanına nemli havlu vermez bununla uyu demez ama işte kendimi savunabilecek durumda değilim allahtan eşim benim yanımda o görüyordu kaynimla aramızdaki diyologu dostluğu madem bu kadar acizdi senden halasinda dayisinda kalabilirdi ya da akrabalarina anlattiginda benim kotulugumu neden dememisler topla esyalarni gel bize diye sadece konuşmak için konusmus diyor ama herkesin bi sabri var onunda ciğeri yanıyor içinde bir kuşku oluyordur muhakkak bizi bosandirmadan rahat edemeycekler çok belli ailem yurt dışında oldugundan yapayalnizim bu ülkede ne beni savunabilecek anlatabilecek biri var ne de ben kendimi savunabiliyorum çok Üzgünüm hayatımda hiç bu kadar haksızlığa uğramadim çok zoruma gidiyor olanlar