Eşinizin yaptığı diktatörlük resmen, ben ne dersem o olur mantığı güdüyor.kızlar çok mutsuzum bugün...bütün anlattıklarım tersine döndü neredeyse...artık haftasonları eşimin annesinden çıkmıyoruz c.tesi pazar oradayız.kızı bile gelmedi bu hafta ben oradaydım..sıkıldım gerçekten.dün eşimin kuzenıne gttik karşıdaydı evleri söz verdim falan dedi.neyse gttik.oradn hiç bana sormdan teyzesine gittik.oradan annesine...hafta sonundan sıkılır oldum artık..bi de ne olursa bana anlatmıyor çogu şeyden başkasına anlatırken haberim oluyor.bi yerden para alacagı vardı.ablasına anlatırken aldıgını duydum..o paraylada gitmiş bana telefon almış.benım telefonumuda götürdü ablasına verdi.neymiş telefonu bozulmuş.hiç bana sormadı bile...ablasına gttik ablası bu telefonu veriyosunda matruskaya sordunmu dedi.ben veriyorum ben ne dersem o falan diye artıslık yaptı.cinlendim resmen...ne yapmam lazım.moralım çok bozuk...
Eşinizin yaptığı diktatörlük resmen, ben ne dersem o olur mantığı güdüyor.
Konuşun güzel bir dille bu kez tartışma çıkarmadan yanlız.
Canım, ikimizi ilgilendiren konularda benim de fikrimi sorarsan daha iyi karar veririz diyebiliriniz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?